Bela draga, ja ću se isto moliti za vas da sve bude u redu❤🙏 gle, nedavno je žena s foruma, avama imala sličnu situaciju. Prerano su joj mjerili nuhalni nabor i rekli da je prevelik, da nije dobar i isto da ce morati an amnio... ona je napravila nifty i pokazao je da je sve oke. Nakon toga je ponovno išla par puta mjeriti i sve je u redu. Doktori griješe, u ranim fazama se zna na lošijim ultrazvucima loše vidjeti, pa se kasnije vidi da je ipak sve oke, al do tad mame budu u teškim mukama.... ja ti želim svu sreću i nadam se da će biti sve u redu ❤
Piky zao mi je, ali cekaj jos sutra, nadam se svim srcem da ce se sutra vidjeti srcana akcija. Ako ne, javi se na VV i vidi s njima da odes do njih vidjeti.... molit cu se i za vas❤
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Ooo curee moje sta bi bez vas koliko mi znace ove rijeci potpore i utjehe i svega i informacija ,hvala vam
Rekli ste za finacijsku pomoc danas tu sam se rasplalka nisamo pri nekim parama ali zasad cemo imati hvala vsm bar taj CVS ako treba nspraviti
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Bela pomolit cu se za tebe. Jucer sam bila s bebicom za koju su doktori rekli da nisi parametri u redu, velicina necega (ne sicam se cega), kaze otac bebe da su isli kod 5 ginekologa i rekli da nije dobro. Morali su razmisliti o abortusu. I odlucili da nece. Beba zdrava, vesela, smije se i igra.
Predaj sve Isusu kako jesi i On ce ti dat snagu i mir.
Tu smo u molitvama, a definitivno i ako zatreba financijski, sve cemo pomoci, ne sumnjam.
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Belaaa zaista me potresla ova vijest... molim se,pricam s Bogom,nadam se da ce nam uslisit molitve i biti sve u redu. Zaista,doktori grijese. Vjerovat cemo u to... slazem se s curama,ako treba financijski pomoci,tu smo,koliko tko moze,ali nas je puno...
Piky ne mogu vjerovati,mozda su nesto krivo odradili.... nadam se da ce sutra cuti ❤ i da ce sve biti u redu!!
Cure,žene,majke,kraljice, drzite se,u mislima i molitvama ste nam sve i svakom uspjehu se veselimo kao sto i svaku tugu odtugujemo....sutra je novi dan i nadam se bolji nego danas 🌈🙏🙏❤
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Drage moje, danas je dan međusobnog pomaganja! I zbog toga mi je drago da smo sve tu, u različitim stadijima, ali sve s istim ciljem - dobiti bebu, mame već (skoro) jesmo i da si međusobno pomažemo.
Držite se sve, na kraju će biti sve baš onako kako treba biti.
👩🦱 28 - PCO, anovulacija
🧔 31 - sve u redu
Pokušavamo od 09/2019.
12/2020. TO - Betaplus, Letrozol
18.12.2020. B-HCG 303,6
Ooo curee moje sta bi bez vas koliko mi znace ove rijeci potpore i utjehe i svega i informacija ,hvala vam
Rekli ste za finacijsku pomoc danas tu sam se rasplalka nisamo pri nekim parama ali zasad cemo imati hvala vsm bar taj CVS ako treba nspraviti
Uopće se ne ustručavaj, jako nas puno ima, svatko da da samo mali dio kj ostavimo na kavama možemo dosta pomoć
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Belaa sutra tokom dana nazovi ovi broj citogenskog- oni ce ti dat koju FISH i za što trebas onda im trebas
Na mail u prilogu sa slike poslat nalaze s posljenjeg ultrazvuka s svojim podacima ili ce ti oni poslati odgovor da ih nazoveš
U ŠPARCA se placa amnio oko 1300 kn(nisam sigurna) ja sam ga radila besplatno jer Nifty pokriva amnio kod privatnika
https://ibb.co/KbkwMGh
Tako da ti najbolje nakon razgovora i pregleda kod Poljaka (koji ce bit savršen🙏) u slucaju nedaj Bože potrebe zovi citogenski jer kod njih pokriva sve socijalno
Belaa sutra tokom dana nazovi ovi broj citogenskog- oni ce ti dat koju FISH i za što trebas onda im trebas
Na mail u prilogu sa slike poslat nalaze s posljenjeg ultrazvuka s svojim podacima ili ce ti oni poslati odgovor da ih nazoveš
U ŠPARCA se placa amnio oko 1300 kn(nisam sigurna) ja sam ga radila besplatno jer Nifty pokriva amnio kod privatnika
Hvaalaa neizmjerno skrinsutala sam pa cu sve sutra nakon poljaka vidit🙏🙏
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Hvaalaa neizmjerno skrinsutala sam pa cu sve sutra nakon poljaka vidit🙏🙏
Tako da ti najbolje nakon razgovora i pregleda kod Poljaka (koji ce bit savršen🙏) u slucaju nedaj Bože potrebe zovi citogenski jer kod njih pokriva sve socijalno
Ok jeli sparac radi Aminocintezu ?
Sortiraj odgovore
Najstariji