Draga lucija07 jako mi je žao 😔
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Hvala vam puno cure moje.. Skinula sam povremeno i jednostavno nisam htjela kvarit ovaj lijepi niz ovdje svojoj OPET tuznom pricom..
Znam bolje i sad nego kasnije ali boli UZASNO boli jer ne kuzim ni ja ni 10 doktora ZASTO uvijek u tom 7 tjednu stane.. Sta se desava.. U pocetku bude sve 'szper"i onda hladan tus.. Ovaj put sam se bas nadala jer sam pocela imat cak i mucnine i onda sok…
Imam jos 4 embrija ali nemam snage fizike ni psihičke ici po njih iako mi l kaze da eto to je priroda no ja se ne mogu s tim pomiriti.. No znate da sam SVE pretrage obavila davno , sad odmah u trudnoci koristila sve dodatno sto se moze, i decortin i fragmin i briseve sam napravila i kks i stitnjaca sve u redu… I sto se dogodilo eto to ne znam… Ne znaju ni doktori a gdje cu ja..
Hvala vam svima… 💓💓💓💓🌺🙏🙏🙏
Ja znam curu koja nije na forumu ovdje i vodijo je doktor Budimir i u prva trudnoca u destom tjednu i srce prestalo sada u drugoj opet u destom tjednu prestalo on osobno sla na analizu jer ga zanimalo i pokazalo se teski daunov sindorom kad je nalaz dosa i ona ga pitala dali da rade genetiku njezini i njegovi gena dali mozda da se ne poklapaju a on na to njoj i sta kad napravis i pokaze nedaj Boze ocete se rastavit ne ksze idemo dalje i pokussvsmo dokle god ima stanica triba se borit eto cisto da znas i ovu pricu i nek ti salju na geneticku analizu ali ja jos vjerujem da xe srceko biti tu i molim 🙏❤️
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Belaaa, Pikyuzasno mi je zao. Belaaa, sve su ti cure vec rekle, ako treba ikakva pomoc, ima nas, tu smo jedna za drugu.
Sanjich, ja bi te rado dosla bockat, ali nesto nisam dobro, zato i nisam bila tu 2 dana. Glava mi se raspada, ali crkla bi da se nisam javila 😂. Strah me da je covid pa da ce mi i ovi planirani prirpdnjaci past u vodu
Lemon ❤kad ste mislili opet u Belgiju? Ja sam mislila jucer poslat mail klinici da vidim kako to tamo funkcionira sa donacijom i bi li mi ista mogao hzzo refundorat, ali kako od preksinoc nisam bas dobro, a moram do doktorice sa imenom klinike u koju bi isla za na zahtjev hzzo-u. Znam da ti ides na PGD, znas li mozda kako ide sa donacijom?
Pripremamo sve da krenemo s ciklusom u 11.mj. Ako nam do onda odobre zahtjev i ako stigne taj nalaz iz Amerike, a trebao bi. Vidiš meni na prvom zahtjevu kada smo išli na punkciju nigdje nije dokt.ni napisala ime klinike i prošlo je. Sad drugi put mi je napisala kliniku. Ne znam ti za donaciji nažalost, znam da imaju i tamo sam vidjela da se radi ali ništa više. Najbolje im pošalji mail sa pitanjima. Jer dok ne dobiješ plan od njih (dolasci, plaćanje) ne možeš pisati izjavu koju moraš uz zahtjev slati na zavod. U toj izjavi napišeš rečenicu,dvije da se slažeš s priloženim načinom plaćanja.
Znas da sam cak i o donaciji jajnih razmisljala.. No budući da sam s 31 imala kao super embrije i sad ih kao jos uvijek imam i iako sam bila na histeroskopiji i sve je u maternici uredno ja mislim da mi meni prije trebala surogat mama.. Jer uzalud mi i jajne kad nest u mom tijelu koci razvoj embrija.. . Ne znam 😔🙄….
Zasto tako misliš, bez obzira sto su vam kariogrami ok, nema sanse nikakve da saznas kakve su gene imali vasi pretci i koji i ciji gen moze imati vase buduce dijete. Mi nismo radili kariograme za sada ali isli smo na razgovor sa geneticarima gdje su mi rekli da i ljudi sa urednim kariogramima mogu imati djecu sa genetskim greskama isto kao sto ljudi sa neurednim kariogramima mogu dobiti savrseno zdravu djecu, samo je sve stvar srece, u prirodi nije 2plus2 uvijek 4. Zato ne odustaj, sigurno ce doci bar jedan savrsen embrijic, a mozda i vise njih.🥰
Lucija, jako mi je žao, drži se! Mi smo tu i ako budeš imala snage javi nam se koji put a do onda uzmi predah ako trebas i vremena samo za sebe\vas.
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Angribird Istina, moja prijateljica je 7 puta imala spontani pobačaj i 8.put je rodila curicu. Rekli su da neće više ni pokušavati jer im je prebolno, i zalomilo im se, sad je rodila još jednu zdravu bebicu. Je da je sve trudnoće ostvarila prirodno, ali eto. Njoj su rekli da je to priroda, i da tu samo ide metoda pokušaja kad se otklone te neke trombofilija i slično. Čak sam čula iskustva da neke žene ne mogu roditi muško dijete, neznam dali je to samo teorija 🤷♀️
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Lucija07 kako mi je žao ovo pročitati. Prošla si mi dosta puta kroz glavu i nadala sam se da je sve oke, al sam se bojala da možda nije. Stvarno mi je žao cure, ja nemam riječi utjehe. Htjela bih te nekako utješiti, ali znam da sta god napišem neće ublažiti bol. 😔 mogu vam jedino slati puno zagrljaja i moliti za vas❤
Bela ako ce trebati novaca za pretrage, reci, skupit ćemo nešto...
Piky javi se sutra, nadam se s dobrim vijestima 🙏
Žene želim vam svima svu sreću. ❤
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
AngribirdIstina, moja prijateljica je 7 puta imala spontani pobačaj i 8.put je rodila curicu. Rekli su da neće više ni pokušavati jer im je prebolno, i zalomilo im se, sad je rodila još jednu zdravu bebicu. Je da je sve trudnoće ostvarila prirodno, ali eto. Njoj su rekli da je to priroda, i da tu samo ide metoda pokušaja kad se otklone te neke trombofilija i slično. Čak sam čula iskustva da neke žene ne mogu roditi muško dijete, neznam dali je to samo teorija 🤷♀️
Od moje svekrve mama je imala 5-6 pobačaja ili su dječaci umrli odmah po rođenju. A sve curice (7) preživjele. Na kraju, zadnje, najmlađe dijete muško, koje se radilo i preživio. Vjerujem da tu je neki genetski poremećaj samo s muškom djecom bio u pitanju....
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
AngribirdIstina, moja prijateljica je 7 puta imala spontani pobačaj i 8.put je rodila curicu. Rekli su da neće više ni pokušavati jer im je prebolno, i zalomilo im se, sad je rodila još jednu zdravu bebicu. Je da je sve trudnoće ostvarila prirodno, ali eto. Njoj su rekli da je to priroda, i da tu samo ide metoda pokušaja kad se otklone te neke trombofilija i slično. Čak sam čula iskustva da neke žene ne mogu roditi muško dijete, neznam dali je to samo teorija 🤷♀️
Od moje svekrve mama je imala 5-6 pobačaja ili su dječaci umrli odmah po rođenju. A sve curice (7) preživjele. Na kraju, zadnje, najmlađe dijete muško, koje se radilo i preživio. Vjerujem da tu je neki genetski poremećaj samo s muškom djecom bio u pitanju….
Eto, znači ima istine u tome...
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Hvala vam puno cure moje.. Skinula sam povremeno i jednostavno nisam htjela kvarit ovaj lijepi niz ovdje svojoj OPET tuznom pricom..
Znam bolje i sad nego kasnije ali boli UZASNO boli jer ne kuzim ni ja ni 10 doktora ZASTO uvijek u tom 7 tjednu stane.. Sta se desava.. U pocetku bude sve 'szper"i onda hladan tus.. Ovaj put sam se bas nadala jer sam pocela imat cak i mucnine i onda sok…
Imam jos 4 embrija ali nemam snage fizike ni psihičke ici po njih iako mi l kaze da eto to je priroda no ja se ne mogu s tim pomiriti.. No znate da sam SVE pretrage obavila davno , sad odmah u trudnoci koristila sve dodatno sto se moze, i decortin i fragmin i briseve sam napravila i kks i stitnjaca sve u redu… I sto se dogodilo eto to ne znam… Ne znaju ni doktori a gdje cu ja..
Hvala vam svima… 💓💓💓💓🌺🙏🙏🙏
Lucija, vec sam tu spominjala prijateljicu koja je imala 3 spontana, isto tako prvi uzv srce kuca, drugi kuca, treci ne. Svi nalazi uredu i, kariogrami uredni. Tek zadnji plod su nakon kiretaze poslali na analizu i bile su kromosomske greske. Jedino da idete na PGD, ali ni to izgleda nije garancija nicega
Nije teorija moja pokonja mama je imslša dva muska spontana tijelo joj nije musko moglo iznjet a nas tri cure dobila poslje
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Sortiraj odgovore
Najstariji