Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Listopad 2020. 20:22

Cure drage... Hvala vam sto ste se brinule ko ja jednostavno nisam imsla snage ni ici ovdje.. Vjerojatno cu sad ovo napisati i obrisati i ovaj profil jer se moram maknuti od svega.. 
    20.10 je bio ultrazvuk.. Nije bilo dobro.. Srcana reakcija jako mala jedva je snimio titraj... Srce mi se slomilo.. Dao mu je fore jos ovaj tjedan i nista.. Srce je potpuno stalo.. Hvala vam na svemu no meni treba odmak od svega.. 
    Bila sam pokrivena, svom terapijom sve je u pocetku bilo ok tj u 6 tjednu u 7 slabi titraja sad vise nista i moram na kiretazu.. Trecu! 
    Dokktor se samo hvata za glavu jer me vise nema kud slati niti mi sta dati... Jednostavno ne ide i ne ide... 

27. Listopad 2020. 20:23

Belaaa

Belaaa

BAJO1

Belaa sutra tokom dana nazovi ovi broj citogenskog- oni ce ti dat koju FISH i za što trebas onda im trebas
    Na mail u prilogu sa slike poslat nalaze s posljenjeg ultrazvuka s svojim podacima ili ce ti oni poslati odgovor da ih nazoveš
    U ŠPARCA se placa amnio oko 1300 kn(nisam sigurna) ja sam ga radila besplatno jer Nifty pokriva amnio kod privatnika
    https://ibb.co/KbkwMGh

Hvaalaa neizmjerno skrinsutala sam pa cu sve sutra nakon poljaka vidit🙏🙏

BAJO1

Tako da ti najbolje nakon razgovora i pregleda kod Poljaka (koji ce bit savršen🙏) u slucaju nedaj Bože potrebe zovi citogenski jer kod njih pokriva sve socijalno

Ok jeli sparac radi Aminocintezu ?

Ranu amnio radi i poljak, mislim da ce ti on sve sutra lijepo reci da nemas potrebe ici i kod sparca.

• LucyLou
    27. Listopad 2020. 20:23

Belaaa

Ooo curee moje sta bi bez vas koliko mi znace ove rijeci potpore i utjehe i svega i informacija ,hvala vam
    Rekli ste za finacijsku pomoc danas tu sam se rasplalka nisamo pri nekim parama ali zasad cemo imati hvala vsm bar taj CVS ako treba nspraviti

Belaa, novac je zadnja stvar o kojoj bi sada trebala brinuti - ima nas tu mali copor i sve cemo ti pomoci, od srca, onoliko koliko mozemo. Pa znas kako nasa MTB kaze, sve za jednu, jedna za sve. Pokusaj se odmoriti veceras, i bebici treba mira i sna, a mi cemo se moliti za vas i navijati da sve bude u redu 😘

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    27. Listopad 2020. 20:24

Vratila sam par stranica da vidim sta se to desilo, bas lose vesti danas. 
    Belaa
    Piky
    Bas mi je žao, ovakva sva cmizdrava ovih dana bas sam se rasplakala dok sam citala.
    Inače, imam osecaj kao da cu da dobijem.. 
    37,4 temp. Glava me razbija vec 3 dana
    Umorna od korone i svih tih sr...nja
    Nedostaje mi moja macka koja je 1000km daleko da mi prede u krilu. 

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    27. Listopad 2020. 20:29

LUCIJA007

Cure drage… Hvala vam sto ste se brinule ko ja jednostavno nisam imsla snage ni ici ovdje.. Vjerojatno cu sad ovo napisati i obrisati i ovaj profil jer se moram maknuti od svega..
    20.10 je bio ultrazvuk.. Nije bilo dobro.. Srcana reakcija jako mala jedva je snimio titraj… Srce mi se slomilo.. Dao mu je fore jos ovaj tjedan i nista.. Srce je potpuno stalo.. Hvala vam na svemu no meni treba odmak od svega..
    Bila sam pokrivena, svom terapijom sve je u pocetku bilo ok tj u 6 tjednu u 7 slabi titraja sad vise nista i moram na kiretazu.. Trecu!
    Dokktor se samo hvata za glavu jer me vise nema kud slati niti mi sta dati… Jednostavno ne ide i ne ide…

Draga lucija, jako jako jako mi je žao. Dođi k nama kad god ti treba podrška, utjeha, ljubav. Ti si jedna od nas, u našim mislima i srcima, izbrisala profil ili bila tu. 

💔💔💔

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    27. Listopad 2020. 20:30

LUCIJA007

Cure drage… Hvala vam sto ste se brinule ko ja jednostavno nisam imsla snage ni ici ovdje.. Vjerojatno cu sad ovo napisati i obrisati i ovaj profil jer se moram maknuti od svega..
    20.10 je bio ultrazvuk.. Nije bilo dobro.. Srcana reakcija jako mala jedva je snimio titraj… Srce mi se slomilo.. Dao mu je fore jos ovaj tjedan i nista.. Srce je potpuno stalo.. Hvala vam na svemu no meni treba odmak od svega..
    Dokktor se samo hvata za glavu jer me vise nema kud slati niti mi sta dati… Jednostavno ne ide i ne ide…

Ooo Lucija07 😪😪😪😪 nek ti Bog da snage za dalje potpuno razumjem tvoju tugu i sve i sve mi ovde koliko mi god bilo tesko sada u ovoj situaciji molila sam svaki dan zate bilo me strah kad se nisi javljala nemam sta da ti kazem osim sa de drzis jako i moramo skupit snage neznsm kako ce moje zavrsiti ali u Bozje ruke užiz koze nemozemo jako mi je zao i placem nije fer nije 😪😪😪

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• LucyLou
    27. Listopad 2020. 20:30

LUCIJA007

Lucija, jako mi je zao, bila si mi na pameti i sve sam se nadala da ces se javiti s lijepim vijestima.🥺Uzmi si vremena za sebe, onoliko koliko trebas jer tvoje zdravlje je najbitnije, pogotovo sada. Ako u bilo kojem trenutku osjetis da ti treba nasa podrska, javi se, uvijek smo tu i dat cemo sve od sebe da ti pomognemo. Saljem ti veliki zagrljaj 😘

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    27. Listopad 2020. 20:33

Danas imamo baš tužan dan. Dosta naših lavica je ranjeno, druge su u strahu, iščekivanju, grču.
    Drage moje, pokušajte danas sve odreda provesti večer sa ljudima koji vas vole i pune, fizički ili virtualno, radite ono što vas opušta, puni, hrani, ...
    A sutra je novi dan. I dalje ćemo se podupirati, gurati jedna drugu, vući jedna drugu, navijati sve za jednu, jedna za sve. Imamo fantastični čopor ovdje i možemo preokrenuti trenutni tužni niz u veseli niz, sa hrpom dobrih vijesti. 

💔💔💔

27. Listopad 2020. 20:34

LUCIJA007

A Isuse i Marijo, ma nemoj gubiti nadu. Znas moju pricu, zgadi se i meni sve pa se opet nekako dignem i pomislim ne daj Boze gore!

27. Listopad 2020. 20:38

Licija007, ne mogu niti zamislit kako ti je. Drzi se 😥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.