Lucija007 maloprije sam prala suđe i vjerovala ili ne, ali mislila sam na tebe cijelo vrijeme😩 i otvorim forum i vidim tvoju poruku. Nema tih riječi kojima bi te sad mogle utješiti, jer to je nešto strašno i neizbrisivo. Uzmi si vremena, možda da posjetiš psihologa i pokušaš sa nekim knjigama koje bi ti pomogle da duhovno ojačaš. Vrati nam se kad budeš spremna... imaš još vremena, a kasnije kako bude bude. Drži se i neka ti je sa srećom...
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Belaa sutra tokom dana nazovi ovi broj citogenskog- oni ce ti dat koju FISH i za što trebas onda im trebas
Na mail u prilogu sa slike poslat nalaze s posljenjeg ultrazvuka s svojim podacima ili ce ti oni poslati odgovor da ih nazoveš
U ŠPARCA se placa amnio oko 1300 kn(nisam sigurna) ja sam ga radila besplatno jer Nifty pokriva amnio kod privatnika
https://ibb.co/KbkwMGh
Hvaalaa neizmjerno skrinsutala sam pa cu sve sutra nakon poljaka vidit🙏🙏Tako da ti najbolje nakon razgovora i pregleda kod Poljaka (koji ce bit savršen🙏) u slucaju nedaj Bože potrebe zovi citogenski jer kod njih pokriva sve socijalno
Ok jeli sparac radi Aminocintezu ?
Da on je meni radio i sve proteklo u redu .🙏
U 9.50 me primili on obavio ginekoloski pregled cerviksa tj da vidi da je zatvoren u 10.10 sve vec gotovo(vise traje dezinfekcija trbuhanego sam postupak - uglavnom ja nisam gledala sam postupak do 11 sati lezala
Onda otišla na ručak s mužem-pregladnila od nervoze 3 dana normalno nisam jela dosla doma trudila sto mirnija bit , sutradan otisla kod svog dr. Na ultrazvuk da vidi otkucaje sjedecih 5 dana nisam lezala al nisam nista teze o 1kg digla
Hvala vam puno cure moje.. Skinula sam povremeno i jednostavno nisam htjela kvarit ovaj lijepi niz ovdje svojoj OPET tuznom pricom..
Znam bolje i sad nego kasnije ali boli UZASNO boli jer ne kuzim ni ja ni 10 doktora ZASTO uvijek u tom 7 tjednu stane.. Sta se desava.. U pocetku bude sve 'szper"i onda hladan tus.. Ovaj put sam se bas nadala jer sam pocela imat cak i mucnine i onda sok...
Imam jos 4 embrija ali nemam snage fizike ni psihičke ici po njih iako mi l kaze da eto to je priroda no ja se ne mogu s tim pomiriti.. No znate da sam SVE pretrage obavila davno , sad odmah u trudnoci koristila sve dodatno sto se moze, i decortin i fragmin i briseve sam napravila i kks i stitnjaca sve u redu... I sto se dogodilo eto to ne znam... Ne znaju ni doktori a gdje cu ja..
Hvala vam svima... 💓💓💓💓🌺🙏🙏🙏
Cure drage… Hvala vam sto ste se brinule ko ja jednostavno nisam imsla snage ni ici ovdje.. Vjerojatno cu sad ovo napisati i obrisati i ovaj profil jer se moram maknuti od svega..
20.10 je bio ultrazvuk.. Nije bilo dobro.. Srcana reakcija jako mala jedva je snimio titraj… Srce mi se slomilo.. Dao mu je fore jos ovaj tjedan i nista.. Srce je potpuno stalo.. Hvala vam na svemu no meni treba odmak od svega..
Bila sam pokrivena, svom terapijom sve je u pocetku bilo ok tj u 6 tjednu u 7 slabi titraja sad vise nista i moram na kiretazu.. Trecu!
Dokktor se samo hvata za glavu jer me vise nema kud slati niti mi sta dati… Jednostavno ne ide i ne ide…
Lucija neopisivo mi je žao 😢😢 sad ti je preteško ali daj si vremena, da ozdravis tijelom i duhom, budi sa svojim najmilijima. Sjeti se da uvijek suprug i ti imate jedno drugo. Odtuguj i isplaci se, a kad skupiš snage bori se dalje. Nemoj nikad odustati, teško je, ali vjerujem da je cilj vrijedan svega. ❤️ Ali sad je vrijeme prvo da sebi daš vremena, ti i tvoje zdravlje ste sad najbitnije. Mi smo uvijek tu za tebe
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Belaaa, Pikyuzasno mi je zao. Belaaa, sve su ti cure vec rekle, ako treba ikakva pomoc, ima nas, tu smo jedna za drugu.
Sanjich, ja bi te rado dosla bockat, ali nesto nisam dobro, zato i nisam bila tu 2 dana. Glava mi se raspada, ali crkla bi da se nisam javila 😂. Strah me da je covid pa da ce mi i ovi planirani prirpdnjaci past u vodu
Lemon ❤kad ste mislili opet u Belgiju? Ja sam mislila jucer poslat mail klinici da vidim kako to tamo funkcionira sa donacijom i bi li mi ista mogao hzzo refundorat, ali kako od preksinoc nisam bas dobro, a moram do doktorice sa imenom klinike u koju bi isla za na zahtjev hzzo-u. Znam da ti ides na PGD, znas li mozda kako ide sa donacijom?
Pripremamo sve da krenemo s ciklusom u 11.mj. Ako nam do onda odobre zahtjev i ako stigne taj nalaz iz Amerike, a trebao bi. Vidiš meni na prvom zahtjevu kada smo išli na punkciju nigdje nije dokt.ni napisala ime klinike i prošlo je. Sad drugi put mi je napisala kliniku. Ne znam ti za donaciji nažalost, znam da imaju i tamo sam vidjela da se radi ali ništa više. Najbolje im pošalji mail sa pitanjima. Jer dok ne dobiješ plan od njih (dolasci, plaćanje) ne možeš pisati izjavu koju moraš uz zahtjev slati na zavod. U toj izjavi napišeš rečenicu,dvije da se slažeš s priloženim načinom plaćanja.
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Bas tuzne vijesti danas! Nadajmo se da ce sutra bit bolje i da se sve moze promijeniti za Belu i Piky
Cure ,molit cu vcrs za vas...a za luciju ne znam sto reci,nema tih rijeci koje bi te mogle sad utjesiti i stvarno se nadam da ces docekati svojih 5 min srece i da ces svoju bebu kad tad drzat u rukama jer nakon svega to je najmanje sto zasluzujes...sad se odmori od svega, skupljaj snagu za dalje i cujemo se u nekim boljim vremenima...mislimo svi ovdje na tebe
Ja sam danas bila u Cita kod Mršića, nakon biokemijske je sve ok, ima malo folikulica malih ali nista posebno, maternica izgleda skroz uredna i spremna na novi pokusaj 🙏
Pitala sam ga o nekim prednostima i manama u cita i u kbcu sta se tice postupka, reka je da kad se sve skupa zbroje nedostatci i prednosti da je to sve tu li-la slicno i da ne vidi razloga zasto ne iskoristit ovo sto ti drzava mukte pruza jer da imaju jako dobru uspjesnost .
Sto se covida tice,cure koje su se krenule bockat bit ce u postupku i ako bude lockdown, reka je da takvi slucajevi budu odradeni bez obzira na sve ..tako je bilo u 3 mj ,tako ce i sada. Doktori planiraju radit u nekim smjenama jer ih je puno pa da se ne sudaraju tamo tako da eventualno mozemo dopast u nekog dr doktora ..ali sta ces ,takva je situacija...ugl,nakon ovog pregleda i strpljivo odgovorenih mojih 100 pitanja samo jos vise mogu reci rijeci hvale za dr Mršića ! Bas mi nekako lezi i nadam se da ce on bit taj koji ce meni pomoc u ostvarenju mog sna!
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Hvala vam puno cure moje.. Skinula sam povremeno i jednostavno nisam htjela kvarit ovaj lijepi niz ovdje svojoj OPET tuznom pricom..
Znam bolje i sad nego kasnije ali boli UZASNO boli jer ne kuzim ni ja ni 10 doktora ZASTO uvijek u tom 7 tjednu stane.. Sta se desava.. U pocetku bude sve 'szper"i onda hladan tus.. Ovaj put sam se bas nadala jer sam pocela imat cak i mucnine i onda sok…
Imam jos 4 embrija ali nemam snage fizike ni psihičke ici po njih iako mi l kaze da eto to je priroda no ja se ne mogu s tim pomiriti.. No znate da sam SVE pretrage obavila davno , sad odmah u trudnoci koristila sve dodatno sto se moze, i decortin i fragmin i briseve sam napravila i kks i stitnjaca sve u redu… I sto se dogodilo eto to ne znam… Ne znaju ni doktori a gdje cu ja..
Hvala vam svima… 💓💓💓💓🌺🙏🙏🙏
Draga Lucija, ti svojim prisustvom možeš samo obogatiti naš čopor, imala sretnu ili tužnu priču za podijeliti.
Naravno da boli. Pametna si, znaš da je bolje sad nego u 27 tjednu, ali to ne znači da boli išta manje niti da je imalo lakše. Pogotovo kad ne znaš uzrok.
Ja bih slušala svoje tijelo, odmorila, osnažila prije nego ideš na FET. Tvoji malci te čekaju i nigdje ne idu, a ti trebaš uzeti vrijeme za sebe prije nego kreneš u novu bitku.
💔💔💔
Miss1502 super da si ga ispitala. I odlicno da ce raditi u smjenama. Ja jedva cekam vidit kakav je kbc u odnosu na cito. Za dr.Mrsica samo rijeci hvale, stenatn je i smiren i ima lijep pristup. Virujem da puno znaci ta pozitiva od doktora koji nas vodi.
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Belaaa, Pikyuzasno mi je zao. Belaaa, sve su ti cure vec rekle, ako treba ikakva pomoc, ima nas, tu smo jedna za drugu.
Sanjich, ja bi te rado dosla bockat, ali nesto nisam dobro, zato i nisam bila tu 2 dana. Glava mi se raspada, ali crkla bi da se nisam javila 😂. Strah me da je covid pa da ce mi i ovi planirani prirpdnjaci past u vodu
Lemon ❤kad ste mislili opet u Belgiju? Ja sam mislila jucer poslat mail klinici da vidim kako to tamo funkcionira sa donacijom i bi li mi ista mogao hzzo refundorat, ali kako od preksinoc nisam bas dobro, a moram do doktorice sa imenom klinike u koju bi isla za na zahtjev hzzo-u. Znam da ti ides na PGD, znas li mozda kako ide sa donacijom?
Pripremamo sve da krenemo s ciklusom u 11.mj. Ako nam do onda odobre zahtjev i ako stigne taj nalaz iz Amerike, a trebao bi. Vidiš meni na prvom zahtjevu kada smo išli na punkciju nigdje nije dokt.ni napisala ime klinike i prošlo je. Sad drugi put mi je napisala kliniku. Ne znam ti za donaciji nažalost, znam da imaju i tamo sam vidjela da se radi ali ništa više. Najbolje im pošalji mail sa pitanjima. Jer dok ne dobiješ plan od njih (dolasci, plaćanje) ne možeš pisati izjavu koju moraš uz zahtjev slati na zavod. U toj izjavi napišeš rečenicu,dvije da se slažeš s priloženim načinom plaćanja.
Znas da sam cak i o donaciji jajnih razmisljala.. No budući da sam s 31 imala kao super embrije i sad ih kao jos uvijek imam i iako sam bila na histeroskopiji i sve je u maternici uredno ja mislim da mi meni prije trebala surogat mama.. Jer uzalud mi i jajne kad nest u mom tijelu koci razvoj embrija.. . Ne znam 😔🙄....
Miss1502 super da si ga ispitala. I odlicno da ce raditi u smjenama. Ja jedva cekam vidit kakav je kbc u odnosu na cito. Za dr.Mrsica samo rijeci hvale, stenatn je i smiren i ima lijep pristup. Virujem da puno znaci ta pozitiva od doktora koji nas vodi.
Doslovno sam citala pitanja iz mobitela, na svako mi je strpljivo i smireno odgovorio...cak me nije tia odmaknit od kbc-a , da dodem u cita i placam sta njemu sigurno pase jer privatno vise zaradi nego je iskreno i realno reka da je to sve slicno i stvar sriće.
Ja sam mu rekla da bi vise volila ovaj put da imam smrzlica nego da ostanem trudna samo da ne moram po treci put na aspiraciju, kaze da me kuzi jer da je to nekim zenama extra bolno ,a neko nista ne osjeti ..
Uglavnom - za svaku preporuku !!!
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Sortiraj odgovore
Najstariji