Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BAJOMA
    27. Listopad 2020. 17:40

Evo ja upadam kao padobranac. Citam vas zbog jedne tu forumašice🦋
    Bela držim🤞
    Ja sam ti u 11tt radila Nifty(na nagovor dr-a zbog godina imam 37)koji nakon 10 dana dolazi pozitivan na Turnerov sindrom-monosomy. Agonija pocinje di šta kako. Taj prvi dan sam otplakala more suza, sutradan isla kod svog ginekologa  koji je zvao Novo rodilište u ST, da me naruci za ranu amnio , oko podne su mene iz rodilišta nazvali da sutradan dođem na pregled i dogovor zbog amnia(u ponedjeljak dobila Nifty nalaz, u utorak kod svog soc gin , a u sridu u split za dogovor) U splitu me dr .M. Vulic pregledao mozda 2 sekunde na ultrazvuku i rekao mi da bi mi dao šansu ali Nifty je pokazao XO i nemam ja šta tu više tražit i ako odbijem tj ne dođem na amnio i tj Nifty ne griješi i nekako me zapiše na termin 6.10 . Izašla iz njegove ordinacije  automatski narucila se na jos jedan ultrazvuk privatno .  ta privatna gin me uputila na sv.Duh i prfesoricu Stipoljev koja radi analizu iz korinski, amnio i kordocenteze.
    Sutradan zvala citogenski i oni su me uputili sto i kako - Oni uSplitu jedino s Šparcem rade ,a ako radiš amnio u rodilistu oni na analizu šalju u sloveniju. Mene su u citogenskom odbili za korinske resice ali su me uputili u dr šparca i rekli mi da izvadim u svog soc. gin FISH uputnicu(brza analiza-koja ti je gotova nakon 48 sati) Nakon dogovora kod šparca( koji je rekao da imam 1-10000 šanse da je lažan Nifty)u 13 tt cekala aam na amnio do 16+4 tt kad sam obavila je .nakon tocno deset dana nazvali su me  s citogenskog da nosim uredan ženski kariotip(sporije su mi se uzgajali kromosoni). Znaci u mom slucaju 4 dr. su dali prednost Nifty a ne mojoj bebi . Jjedino me privatna ginekologica htjela detaljno gledat na ultrazvuk -a ostali dr-i samo da amnio potvrdi Nifty
    Ne mogu ti rec da se smiriš jer ja sam u 2 miseca 6 kg izgubila al pokušaj  dan po dan . Svaki dan se pokusaj zabavit s necim sto te smiruje ja sam isla pecat .
    I itekako doktori grijese♥️

Sreca ♥
    27. Listopad 2020. 17:44

Aa cure bas mi je drago sta san se pridruzila forumu! Iman osjecaj da se medusobno razumimo! Ii nekako san sritna, iman neki dobri osjecaj! Rec cete da sam luda. Al morala sam napisat !

🤍

• anaid
    27. Listopad 2020. 18:00

Kad citam sve vase price tek vidim kakve smo mi zene lavice, borbene i jaka srca ❤
    Evo samo jedan update, kariogram u klaicevoj, stigao danas, nakon 2 i pol tjedna a bilo mi receno 4. Dakle cure najkrace se ceka na red (3 tj) i evo nalazi dosli duplo prije ocekivanog.

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

• PiPi
    27. Listopad 2020. 18:07

BAJO1

Bela držim🤞
    Ja sam ti u 11tt radila Nifty(na nagovor dr-a zbog godina imam 37)koji nakon 10 dana dolazi pozitivan na Turnerov sindrom-monosomy. Agonija pocinje di šta kako. Taj prvi dan sam otplakala more suza, sutradan isla kod svog ginekologa koji je zvao Novo rodilište u ST, da me naruci za ranu amnio , oko podne su mene iz rodilišta nazvali da sutradan dođem na pregled i dogovor zbog amnia(u ponedjeljak dobila Nifty nalaz, u utorak kod svog soc gin , a u sridu u split za dogovor) U splitu me dr .M. Vulic pregledao mozda 2 sekunde na ultrazvuku i rekao mi da bi mi dao šansu ali Nifty je pokazao XO i nemam ja šta tu više tražit i ako odbijem tj ne dođem na amnio i tj Nifty ne griješi i nekako me zapiše na termin 6.10 . Izašla iz njegove ordinacije automatski narucila se na jos jedan ultrazvuk privatno . ta privatna gin me uputila na sv.Duh i prfesoricu Stipoljev koja radi analizu iz korinski, amnio i kordocenteze.
    Sutradan zvala citogenski i oni su me uputili sto i kako - Oni uSplitu jedino s Šparcem rade ,a ako radiš amnio u rodilistu oni na analizu šalju u sloveniju. Mene su u citogenskom odbili za korinske resice ali su me uputili u dr šparca i rekli mi da izvadim u svog soc. gin FISH uputnicu(brza analiza-koja ti je gotova nakon 48 sati) Nakon dogovora kod šparca( koji je rekao da imam 1-10000 šanse da je lažan Nifty)u 13 tt cekala aam na amnio do 16+4 tt kad sam obavila je .nakon tocno deset dana nazvali su me s citogenskog da nosim uredan ženski kariotip(sporije su mi se uzgajali kromosoni). Znaci u mom slucaju 4 dr. su dali prednost Nifty a ne mojoj bebi . Jjedino me privatna ginekologica htjela detaljno gledat na ultrazvuk -a ostali dr-i samo da amnio potvrdi Nifty
    Ne mogu ti rec da se smiriš jer ja sam u 2 miseca 6 kg izgubila al pokušaj dan po dan . Svaki dan se pokusaj zabavit s necim sto te smiruje ja sam isla pecat .

Ja cu uskoro 38 godina .doktor mi je savjetovao ako hocu napravit nifty test i nisam htjela i nadam se da Ce bit sve uredu.Al mi je dikad krivo sta nas starije odma nekako please kako postoji velika šansa za imat bolesnu djecu a nakraju ima dosta mladi zena da se desi to.Jako mi je drago sta vm je sve u redu.Forumasic Belli zelim da joj dr.Poljak kaze da je sve super sa bebom.

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    27. Listopad 2020. 18:22

MilaSt

Aa cure bas mi je drago sta san se pridruzila forumu! Iman osjecaj da se medusobno razumimo! Ii nekako san sritna, iman neki dobri osjecaj! Rec cete da sam luda. Al morala sam napisat !

💔💔💔

27. Listopad 2020. 18:36

BAJO1

Bela držim🤞
    Ja sam ti u 11tt radila Nifty(na nagovor dr-a zbog godina imam 37)koji nakon 10 dana dolazi pozitivan na Turnerov sindrom-monosomy. Agonija pocinje di šta kako. Taj prvi dan sam otplakala more suza, sutradan isla kod svog ginekologa koji je zvao Novo rodilište u ST, da me naruci za ranu amnio , oko podne su mene iz rodilišta nazvali da sutradan dođem na pregled i dogovor zbog amnia(u ponedjeljak dobila Nifty nalaz, u utorak kod svog soc gin , a u sridu u split za dogovor) U splitu me dr .M. Vulic pregledao mozda 2 sekunde na ultrazvuku i rekao mi da bi mi dao šansu ali Nifty je pokazao XO i nemam ja šta tu više tražit i ako odbijem tj ne dođem na amnio i tj Nifty ne griješi i nekako me zapiše na termin 6.10 . Izašla iz njegove ordinacije automatski narucila se na jos jedan ultrazvuk privatno . ta privatna gin me uputila na sv.Duh i prfesoricu Stipoljev koja radi analizu iz korinski, amnio i kordocenteze.
    Sutradan zvala citogenski i oni su me uputili sto i kako - Oni uSplitu jedino s Šparcem rade ,a ako radiš amnio u rodilistu oni na analizu šalju u sloveniju. Mene su u citogenskom odbili za korinske resice ali su me uputili u dr šparca i rekli mi da izvadim u svog soc. gin FISH uputnicu(brza analiza-koja ti je gotova nakon 48 sati) Nakon dogovora kod šparca( koji je rekao da imam 1-10000 šanse da je lažan Nifty)u 13 tt cekala aam na amnio do 16+4 tt kad sam obavila je .nakon tocno deset dana nazvali su me s citogenskog da nosim uredan ženski kariotip(sporije su mi se uzgajali kromosoni). Znaci u mom slucaju 4 dr. su dali prednost Nifty a ne mojoj bebi . Jjedino me privatna ginekologica htjela detaljno gledat na ultrazvuk -a ostali dr-i samo da amnio potvrdi Nifty
    Ne mogu ti rec da se smiriš jer ja sam u 2 miseca 6 kg izgubila al pokušaj dan po dan . Svaki dan se pokusaj zabavit s necim sto te smiruje ja sam isla pecat .

Bajoooooo odlicno! nisam te uspjela popratit na bebama jer su cure rekle da si promjenila nick bila.. 

Inace MTB BAjo je nama na lh trakicama vodila i radila ovo sto ti nama ovdje radis i bodrila i gurala nas 🙃 

• Piky
    27. Listopad 2020. 18:37

Cure, evo mene opet... 
    Danas sam bila na pregledu i moj ginekolog ne može pronaći srčanu reakciju, a 20.10 su Ve vidjeli na VV, poslao me u bolnicu odmah na drugi pregled ni tamo doktor ne vidi srčanu reakciju, zvala sam i sutra idem privatno u Zadar pa ćemo vidjeti, jel imao tko takav slučaj?
    Pa ja nemogu vjerovat. 

🙋‍♀️32 🙋‍♂️44
    Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
    3/2020 insem. - stigla M
    7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
    9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
    Beta
    19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
    20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
    04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
    26.04 ET, 10.5 beta

27. Listopad 2020. 18:38

MilaSt

Svako malo nekog od nas opere ista stvar pa isto to pisemo 🙃🙃❤️❤️

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    27. Listopad 2020. 18:40

BAJO1

Bela držim🤞

Hvala a meni ona vec to nesto vidi na uzv ali vidit cemo sta sutra Poljak kaze  ta doktorics di radi dali mi mos dat informacije?

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

27. Listopad 2020. 18:40

Piky

Cure, evo mene opet…
    Danas sam bila na pregledu i moj ginekolog ne može pronaći srčanu reakciju, a 20.10 su Ve vidjeli na VV, poslao me u bolnicu odmah na drugi pregled ni tamo doktor ne vidi srčanu reakciju, zvala sam i sutra idem privatno u Zadar pa ćemo vidjeti, jel imao tko takav slučaj?
    Pa ja nemogu vjerovat.

Imala sam ja prije 3 mjeseca, zao mi je, bas danas neke sve glupe vijesti na ovom forumu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.