Ajme pa sta je ovo sa losim vijestima.. Cure drzite se 🙏
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Normabel me malo umirio bila sam na krunici i isla kod Svecenika i ispovjedila i sve rekla dao mi je taku podrsku da sam se rasplakala rekao je da ce moliti pricestila sam se i Isusu mom sve predala sutra cemo vidjeti sta kaze Poljak pa onda vidit sta dalje hvaala vam zene mojee ❤️ neizmjerno
Piky jako mi je zao pored svoje tuge i tvoje me rasplakslo pomolit cu se da je sve bude uredu drzi mi se🙏❤️
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Cure, evo mene opet…
Danas sam bila na pregledu i moj ginekolog ne može pronaći srčanu reakciju, a 20.10 su Ve vidjeli na VV, poslao me u bolnicu odmah na drugi pregled ni tamo doktor ne vidi srčanu reakciju, zvala sam i sutra idem privatno u Zadar pa ćemo vidjeti, jel imao tko takav slučaj?
Pa ja nemogu vjerovat.
Draga Piky, ako treba, odi opet u VV da provjeriš. Ipak oni vjerojatno imaju puno bolje UZVove nego ovi tvoji. A mi držimo fige na najjače da bude OK i da se tvoja bebica drži.
💔💔💔
Bela ako možeš odmah sutra zovi na Sv Duh u ambulantu za rizičnu trudnoću i traži pregled kod doktora Hafnera, on je najstrucniji za takve preglede. Onda ako moraš na biopsiju resica odlučiš hoćeš privatno ili tamo. Ali svakako neka te on pregleda.
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Bajo, ovakvi padobranci su uvijek i više nego dobrodošli!!
💔💔💔
Pozdrav cure, vidim jako puno poznatih, a nije me bilo godinu dana. Unazad par dana sam malo dolazila vidjeti što ima no nikako da pišem. Sada me ovo s Belom baš pogodilo. Zbog korone ja još uvijek nemam sve nalaze od lani od 11.mj nakon prekida trudnoće. Sada čekamo zadnji dio koji smo slali u Ameriku pa se spremamo na novi pokušaj u Belgiju ako ti nalazi budu u redu
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Cure, evo mene opet…
Danas sam bila na pregledu i moj ginekolog ne može pronaći srčanu reakciju, a 20.10 su Ve vidjeli na VV, poslao me u bolnicu odmah na drugi pregled ni tamo doktor ne vidi srčanu reakciju, zvala sam i sutra idem privatno u Zadar pa ćemo vidjeti, jel imao tko takav slučaj?
Pa ja nemogu vjerovat.
Piky drži se, svi smo tu uz tebe i držimo fige da bude sve ok i da je ipak zabuna 🤞Jel postoji šansa da odeš kod svojeg mpo doktora ipak?
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Evo ja upadam kao padobranac. Citam vas zbog jedne tu forumašice🦋
Bela držim🤞
Ja sam ti u 11tt radila Nifty(na nagovor dr-a zbog godina imam 37)koji nakon 10 dana dolazi pozitivan na Turnerov sindrom-monosomy. Agonija pocinje di šta kako. Taj prvi dan sam otplakala more suza, sutradan isla kod svog ginekologa koji je zvao Novo rodilište u ST, da me naruci za ranu amnio , oko podne su mene iz rodilišta nazvali da sutradan dođem na pregled i dogovor zbog amnia(u ponedjeljak dobila Nifty nalaz, u utorak kod svog soc gin , a u sridu u split za dogovor) U splitu me dr .M. Vulic pregledao mozda 2 sekunde na ultrazvuku i rekao mi da bi mi dao šansu ali Nifty je pokazao XO i nemam ja šta tu više tražit i ako odbijem tj ne dođem na amnio i tj Nifty ne griješi i nekako me zapiše na termin 6.10 . Izašla iz njegove ordinacije automatski narucila se na jos jedan ultrazvuk privatno . ta privatna gin me uputila na sv.Duh i prfesoricu Stipoljev koja radi analizu iz korinski, amnio i kordocenteze.
Sutradan zvala citogenski i oni su me uputili sto i kako - Oni uSplitu jedino s Šparcem rade ,a ako radiš amnio u rodilistu oni na analizu šalju u sloveniju. Mene su u citogenskom odbili za korinske resice ali su me uputili u dr šparca i rekli mi da izvadim u svog soc. gin FISH uputnicu(brza analiza-koja ti je gotova nakon 48 sati) Nakon dogovora kod šparca( koji je rekao da imam 1-10000 šanse da je lažan Nifty)u 13 tt cekala aam na amnio do 16+4 tt kad sam obavila je .nakon tocno deset dana nazvali su me s citogenskog da nosim uredan ženski kariotip(sporije su mi se uzgajali kromosoni). Znaci u mom slucaju 4 dr. su dali prednost Nifty a ne mojoj bebi . Jjedino me privatna ginekologica htjela detaljno gledat na ultrazvuk -a ostali dr-i samo da amnio potvrdi Nifty
Ne mogu ti rec da se smiriš jer ja sam u 2 miseca 6 kg izgubila al pokušaj dan po dan . Svaki dan se pokusaj zabavit s necim sto te smiruje ja sam isla pecat .
I itekako doktori grijese♥️
Hvala a meni ona vec to nesto vidi na uzv ali vidit cemo sta sutra Poljak kaze ta doktorics di radi dali mi mos dat informacije?
On ti radi u Poliklinici CITO ona ti je povise križina nasuprot Lidla
https://ibb.co/0VVncGL
Piky nadam se da će biti ipak sve u redu...sretno sutra🙌
Belaa držim ti sve palčeve svijeta da ovaj tvoj strah čim prije prođe❤
Nina92 znam da ni ti nećeš ove noći spavati... samo korak po korak,izvadi sutra betu pa ćeš vidjeti što je na stvari.
Nikitta imam osjećaj da si malo živnula usporedno s oporavkom palca👍👍 Btw. kupila sam sprej koji si mi napisala, kao i duplo jaču omegu, naručila i proxeed jer ga nema baš u ljekarnama.
Ova godina nam je svima teška i izazovna, nadajmo se da će čim prije proći.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Piky strasno mi je zao sto i ti prolazis kroz takav stres 😥😥. Od srca se nadam i molit cu se da sutra na pregledu bude sve u redu 🙏🙏🤞🤞🍀🍀❤❤!!
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Sortiraj odgovore
Najstariji