Hvaala vam cure drage skolupcala sam se u krevetu i placem i molim Boga da mi da snage glava me malo boli popit cu normabel da se smirim iz vasih usta u Bozje usi i da sve sretno zavrsi ja neznsm sta bi bez vas on je slomjen ko i ja place sta nikad nije 😪😪😪 jos mi teze bude s menom je prosa bolesti i bolesti cudim se sta jos radi samnom sta nije diga ruke toliko je dobar covjek ako ista tila bi mi dati dijete za svu podrsku u zivotu kad mi najgore bilo toliko smo se veslili ovome😪😪🙏🙏🙏 nikome jos nists ne govorimo svi zovu jel ok pregled sutim mucim kazem ok a dusa mi puca😪😪
I nemoj još ništa govorit nikome! Reci da ti je danas baš muka i da ne možeš pričat, da se ideš leć... Da te ne gnjave danas i dok sutra ne obaviš pregled... imaš sreću da te netko jako voli i da je uz tebe i u dobru i u zlu, kao i ti uz njega... Držte se!! Mi ćemo mislit na vas i pomolit se da sve ipak bude ok.. 🙏🙏
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Draga Belaaa ne mogu ni zamisliti kako se osjećaš, nitko ne bi trebao prolaziti kroz ovakve brige😢
Cure su ti već i rekle, doktori griješe i nadam se i moliti ću da je i tvoja doktorica bila u krivu.
Drži se, makni se od svih danas osim od muža, budite si podrška❤️
I mi smo svi uz vas, u mislima i molitvama, a i u konačnici i u financijskom dijelu ako bude trebalo.
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
Hvaala vam cure drage skolupcala sam se u krevetu i placem i molim Boga da mi da snage …
Razumijem te potpuno i dat će Bog.
Ne može ni jedna noć vječno trajati. A i tama je najgora pred zoru. A vama će sunce uskoro svanuti . Sve će biti dobro. Samo se volite i tjesite, kako moj muž kaže, što god bude barem imamo jedno drugo tako i vi.
Ne znam jesi li vjernica ali ako jesi odi uplatit misu Gospi brze pomoći ili sv Ani, odmoci ne može.
Reci: Bože prepuštam sve u tvoje ruke i na tebi je hoćeš li me beskrajno obradovati ili rastuziti...
Da smo barem bliže pa da možemo malo procakulati ♥️
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Hvaala vam cure drage skolupcala sam se u krevetu i placem i molim Boga da mi da snage glava me malo boli popit cu normabel da se smirim iz vasih usta u Bozje usi i da sve sretno zavrsi ja neznsm sta bi bez vas on je slomjen ko i ja place sta nikad nije 😪😪😪 jos mi teze bude s menom je prosa bolesti i bolesti cudim se sta jos radi samnom sta nije diga ruke toliko je dobar covjek ako ista tila bi mi dati dijete za svu podrsku u zivotu kad mi najgore bilo toliko smo se veslili ovome😪😪🙏🙏🙏 nikome jos nists ne govorimo svi zovu jel ok pregled sutim mucim kazem ok a dusa mi puca😪😪
Držite se ❤️
Sad treba samo dočekati sutra i čuti drugo mišljenje.
Meni su na jednom UZV rekli najgore moguće vijesti, rekli završi stadij. Ja isplakala dušu, otišla privatno, oni na boljem UZV rekli da to samo žilica prolazi i da je sve u redu.
Treba tražiti i drugo i treće i koje god mišljenje treba.
Svi smo uz vas, čuvajte se
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Hvaala cure hvaala svakoj neizmjerno od vas❤️ da jesam vijernica sam i nema sta u Bozjim je rukama sve sve🙏🙏 sam mu predala maloprin u crkvi🙏🙏 tesko je 😪ali iz koze nemogu moram se sabrat i korak po korak hvaala vsm da bar mogu zagrlit svaku od vas idem provat bar malo zaspat hvaala vaam😘😘😘
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Belaaa, ti si sad majka, majka lavica. Majka će učiniti sve za svoje dijete, i briga je tko će se uvrijediti dok se bori za najbolje za svoje dijete. A ona, ako je profesionalka, neće se uvrijediti što tražiš specijalista. Ona nije školovana za slučajeve kao što je tvoj.
Vjeruj u svoju bebu. Ako je najgore, imaš vremena to oplakivati i žalovati. Ali za sad, imaj vjeru da će biti onako kako treba biti, budi snažna za svoje dijete, mazi ga, pričaj s njim, utješi ga jer se i ono sad boji.
💔💔💔
Lala1982, super rezultat u Petrovoj. Dr Tomičić je bas cool. Daj mi reci kakva ti je bila stimulacija? Što si koristila? 😉
Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
5. 11/2021 Škvorc - novi postupak
Bela, biti će sve okej. Misli na pozitivu znam da je teško), al možemo mi sve.
Kako cure kažu-bilo je stotinu primjera gdje su na prvu rekli nesto lose, a na kraju zdrava djeca trče i smiju se. Samo naprijed. 😉🤗
Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
5. 11/2021 Škvorc - novi postupak
Nikitta, jesi već dobila uputnice za sve te preglede i zakazala ih? Mislim da ti je dobro čim prije rezervirati termine da kasnije ne čekaš.
I u pravu si. Cijeli život učimo kako treba živjeti u trenutku, a ova korona je veliki podsjetnik za to. Doslovno ne možemo planirati ništa dalje od dan, dva.
💔💔💔
Sorry cure, ne pisem redovito, pocele su mi glavobolje i mucnine, pa se s tim borim.
Bela cure su sve rekle, mogu samo zamisliti kako se osjecate i da je to nepodnosljivo. Drago mi je da si dobila sutra termin kod dr. Poljaka, pa ces cut i njegovo misljenje. Mogu samo reci da mi je zao i da ces biti u mojim molitvama veceras, stvarno se nadam da ce nase molitve biti uslisene i da ces sutra cuti dobre vijesti 🙏🙏🍀🍀🤞🤞🤞❤❤❤!
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Sortiraj odgovore
Najstariji