Dobar dan cure, nova sam ovdje..
Pa evo prije svega zelim reci da vas citam vec neko vrijeme i zaista vam se divim.
Zelim svima puno hrabrosti i srece.
Imam par pitanja, kod nas je 11 mjeseci pokusavanja, od nalaza MM spermiogram odlican, moji spolni hormoni uredni, 1biokem (prirodno), konzultacije u kbc split uskoro.
Pretpostavljam da ce doktor reci, ali samo me zanima da li koja ima iskustva iz kbs split, i sto je sve potrebno od dokumentacije za krenuti u neki od postupaka, koliko dugo se ceka?
Unaprijed se zahvaljujem. :)
Dobro dosla, i ja sam nova tu, ali sam u postupcima u St iskusna 😉
Jesi vec izabrala doktora?
Zavisi od doktora do doktora koliko se ceka za postupak.
Recimo prvi postupak sam bila u dr.Sunj odmah sljedeci mjesec od konzultacije sam bila u postupku, mogla sam cak i odmah taj mj. Ali su mi trebali neki dodatni nalazi. Od nje sam se makla jer je zapravo nikad tamo nije bilo.
Samo jednu folikometriju mi je bila. Aspiraciju i transfer mi je radio dr.Mrsic. Pa sam se prebacila kod njega, odlican doktor, uvijek je tamo prvi, uljeva povjerenje. Ali se na postupke ceka po par mj.
👩 35 g AMH 6 🧔 38 g -oligoaathenozoospermia
2014-prirodna trudnoca bez problema
1.IVF 3/2019 KBC Split Dr. Sunj ( pergoveris,cetrotide i brevactid 5000) 8 folikula,5 js. -trudnoca koja je zavrsila u 9 tj 😔
2. IVF 1/20 KBC Split dr.Mrsic ( bemfola 225, 75, pergoveris, cetrotide, brevactid 5000) 5 folikula 3 js - neuspjesno
3. IVF 10/20 (bemfola 225, 75, pergoveris, cetrotide, brevactid 5000) -neuspjesan!
Hvaala vam cure mojee😪😪😪 Boze kako je ovo tesko jako sve neznam dali se ova moja naljutila kad sam pitala di jos mogu taj CVS napravit i onda mi je rekla za Podbodnika i da trazimo drugo misljenje i savjet mi mislimo sutra u Poljaka i onda vidit sta kaze i onda cekat taj pregled kod nje i vidit sta kako jako me strah svega i tako sam klonula pa zasto zasto nakon svega i borbe jos svega sta sam drugog prosla u zivotu da ni ne govorim pocela sam gubit snagu a bojim se i vjeru😪😪😪
Nema se tko na tebe ljutiti. Ti imaš pravo na drugo, treće i 55 mišljenje. Radi se o zdravlju tvoga djeteta.
Sutra je novi dan, ideš kod Poljaka a onda kad ti on kaže da je sve uredu ideš opet tražit potvrdu da je ok.
I sve će biti dobro. Svi smo molitvama uz tebe ♥️
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Belaa drzi se i ne gubi nadu! Meni su rekli kada sam rodila da mi dijete ima potpuno paraliziranu jednu ruku, djelomično i drugu. Cuda su napisali da nije u redu s njom, i to doktorica koja slovi kao vrsni stručnjak 😠
Nista od toga nije bila istina, dijete zivo i zdravo, bogu hvala.
Popij nesto da se smiris i glavu gore. Drzim fige da je sve u redu, tu smo za tebe😘
👸33god. 🤴🏻 32.god
*par god. pokušavanja
*jedna uredna spontana trudnoća prije 10 god. Moja velika beba savršena sa željom za bratom ili sestrom🙏
*7./2020 AIH
*9./2020- cista postupak odgođen
*10./2020 AIH
*11./2020 prvi IVF 🙏
Molim cure koje su koristile Estrofem kao pripremu pred IVF da mi napišu nakon koliko dana dođe menga od prestanka uzimanja tableta.
Ja ga upravo uzimam..receno mi je da ga pocmem uzimat 6 dana prije ocekivne M…ako M dode prije onda prestat s njima…ako dode kasnije nakon 6 dana svakako stat i cekat M. Meni je danas 3.dan da ga uzimam, ocekujem M u nedjelju….
Hvala na info Miss! Meni su rekli uzimati ga 7 dana prije menge. Ja ga uzimam zbog smeđarenja koje mi se pojavi par dana prije menge... Zanima me kad krene menga nakon tih tableta jer me brine da me ne uhvati vikend kad mi trebaju piknut Elonvu.
Poliklinika IVF, 2. Ivf uspješan - cekamo dečkića 💙
[/url
Stize nam decko💙
Draga Belaaa žao mi je što to prozivljavas ali sigurno će sutra biti sve u redu.
Muž i ja ćemo večeras u 22h moliti za tvoju bebu da se rodi živa i zdrava.
Znam da ti je teško ali ipak vjeru da je sve super. Drži se ♥️
I ja se molim za našu Belicuvečeras u 22, da ne izgubi vjeru i da sve prođe u najboljem, mogućem redu! 🙏🙏
Pridružujem se molitvama <3
Poliklinika IVF, 2. Ivf uspješan - cekamo dečkića 💙
[/url
Stize nam decko💙
Hvaala vam cure mojee😪😪😪 Boze kako je ovo tesko jako sve neznam dali se ova moja naljutila kad sam pitala di jos mogu taj CVS napravit i onda mi je rekla za Podbodnika i da trazimo drugo misljenje i savjet mi mislimo sutra u Poljaka i onda vidit sta kaze i onda cekat taj pregled kod nje i vidit sta kako jako me strah svega i tako sam klonula pa zasto zasto nakon svega i borbe jos svega sta sam drugog prosla u zivotu da ni ne govorim pocela sam gubit snagu a bojim se i vjeru😪😪😪
Znam da je tesko ali pokusaj ostat pribrana. Znam da se nemozes smirit ali pokusaj. Radi sebe i bebe. Evo tu su jednoj forumasici rekli da radi Nifty koji nije bio na kraju dobar. Znaci dijagnoza uzas. Poslali je na amnio i jadna imala par tjedana agonije i straha da bi na kraju svega nalaz od amnio dosao uredan. Dakle Nifty za kojeg slove da je super tocan bio je u krivu. Tako da uvijek ima nada. Nikad se nesmijes prestat nadati. Bit ce to sve dobro. 🙏
Molim cure koje su koristile Estrofem kao pripremu pred IVF da mi napišu nakon koliko dana dođe menga od prestanka uzimanja tableta.
Ja ga upravo uzimam..receno mi je da ga pocmem uzimat 6 dana prije ocekivne M…ako M dode prije onda prestat s njima…ako dode kasnije nakon 6 dana svakako stat i cekat M. Meni je danas 3.dan da ga uzimam, ocekujem M u nedjelju….
Hvala na info Miss! Meni su rekli uzimati ga 7 dana prije menge. Ja ga uzimam zbog smeđarenja koje mi se pojavi par dana prije menge… Zanima me kad krene menga nakon tih tableta jer me brine da me ne uhvati vikend kad mi trebaju piknut Elonvu.
Mislim da nema određenog pravila kad krene ali mislim da ne bi trebala kasniti zbog njih...meni su rekli da ako se 2 .dan potrefi nedjelja da se onda pikam 3.dan + vadim hormone ...nije neki problem 2.ili 3.dan
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Hvaala vam cure drage skolupcala sam se u krevetu i placem i molim Boga da mi da snage glava me malo boli popit cu normabel da se smirim iz vasih usta u Bozje usi i da sve sretno zavrsi ja neznsm sta bi bez vas on je slomjen ko i ja place sta nikad nije 😪😪😪 jos mi teze bude s menom je prosa bolesti i bolesti cudim se sta jos radi samnom sta nije diga ruke toliko je dobar covjek ako ista tila bi mi dati dijete za svu podrsku u zivotu kad mi najgore bilo toliko smo se veslili ovome😪😪🙏🙏🙏 nikome jos nists ne govorimo svi zovu jel ok pregled sutim mucim kazem ok a dusa mi puca😪😪
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Hvala na info Miss! Meni su rekli uzimati ga 7 dana prije menge. Ja ga uzimam zbog smeđarenja koje mi se pojavi par dana prije menge… Zanima me kad krene menga nakon tih tableta jer me brine da me ne uhvati vikend kad mi trebaju piknut Elonvu.
Estrofem ne utjece na dolazak M kolko sam ja shvatia nego samo na zadebljanje sluznice i M dolazi i inace kad bi trebala.. samo Z obilnija..
Ja sam 7 dana uzimala 1-0-1 prije M , jedan dan pauza i onda je dosla M tocno po kalendaru (imam redovne inace)
Draga Bela, znaš kako se kaže, ako nije dobro - još nije kraj! Ima mnogo priča gdje je sve sretno završilo nakon takvog pregleda. Sad je najbitnije ne gubiti vjeru! Uz vas smo u mislima i molitvama.
👩🦱 28 - PCO, anovulacija
🧔 31 - sve u redu
Pokušavamo od 09/2019.
12/2020. TO - Betaplus, Letrozol
18.12.2020. B-HCG 303,6
Sortiraj odgovore
Najstariji