Dobar dan cure,
Evo da se i ja malo pridruzim.Citam vas par dana.
3. IVF mi je poceo bockanjem 22.10, danas mi je bio prvi UVZ i imam samo dva folikula 😔
Nekako me skroz deprimiralo.
U 1. Postupku sam imala 8, u drugom 5.
Bok Minilu!
Koja vam je dijagnoza, gdje si dosad išla u postupke? Koju terapiju trenutno primaš? Reci nam malo više o sebi
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Bella, sretno sutra, sve smo uz tebe i nadamo se najboljim mogućim vijestima! 🙏🙏 Kao što kaže i Maki:ako treba i financijska pomoć, slobodno nam javi..
Minilu, dobro nam došla! 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Dobar dan cure, nova sam ovdje..
Pa evo prije svega zelim reci da vas citam vec neko vrijeme i zaista vam se divim.
Zelim svima puno hrabrosti i srece.
Imam par pitanja, kod nas je 11 mjeseci pokusavanja, od nalaza MM spermiogram odlican, moji spolni hormoni uredni, 1biokem (prirodno), konzultacije u kbc split uskoro.
Pretpostavljam da ce doktor reci, ali samo me zanima da li koja ima iskustva iz kbs split, i sto je sve potrebno od dokumentacije za krenuti u neki od postupaka, koliko dugo se ceka?
Unaprijed se zahvaljujem. :)
Belaaa, super da si uspjela dobiti termin tako brzo. Javljaj nam što se zbiva, a do onda vidi kako si možeš pomoći da se opustiš. Pričaj sa svojom bebicom, i mazi i nju i sebe.
Sanjich, to sa malo krvi je normalno, meni zna malo ići i kad mi sestra da injekciju.
minilu, dobro nam došla, i želimo ti da nas što prije napustiš, trudna. Što se tiče tvoj UZV, pusti brojke. Bitan ti je jedan, ali dobitni!! Mi ovdje imamo Tumu koja je imala samo jedan, a danas je sretna trudnica. Osim toga, situacija se mijenja kroz vrijeme. Ja sam ih na prvom UZVu imala 4, do aspiracije ih je bilo 15tak, od čega samo 9 iskoristivih. Tako da, samo opušteno. Ovdje si u dobrom društvu.
Tanja79, slažem se da nema smisla uzimati te tablete, dok ne dobiješ rezultate u četvrtak.
Što se moje terapije tiče, stavljam i utriće i dobivam injekcije progesterona. Od jutros uzimam i lijek za štitnjaču.
💔💔💔
madarinkica, dobro došla! Želim ti da nas napustiš čim prije, trudna! Nemam iskustva sa KBC Split, ali od nalaza ti trebaju hormoni, spermiogram, papa test i brisevi. Prije postupka ćeš još ti napraviti RH test, a oboje markere na spolne bolesti, ali to možete i nakon konzultacija.
💔💔💔
Minilu, dobro dosla, ne brini, tek je 1. UZV, tako sam i ja muku mucila s brojevima, to nista ne znaci, pogotovo na UZV kasnije kad folikulici rastu, prate ti samo prosperitetne. Nemoj brinuti, opusti se. I zapamti, ionako je dovoljan samo 1, ali vrijedan 🙂
mandarinkica, dobro dosla, ima tu cura iz ST koje ce najbolje znati, pretpostavljam da je svugdje slicno
Bellaa, sve smo uz tebe, drzim fige i molim za umirujuce vijesti za tebe sutra 🥰
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Mandarinkica dobrodosla! Imas apsolutnu istu situaciju kao ja samo je kod mene 4.god pokusavanja ! I ja sam iz Splita u KBC u kod dr Mršića koji je za svaku preporuku
Iza mene su 2 neuspjesne inseminacije i 1ivf (biokemijska) uskoro me ceka 2.ivf
Od dokumentacije ti treba vjencani list, spermiogram, nalazi hormona , testiranje na hepatitise i krvna grupa za pocetak, uputnica naravno..ako sam nesto izostavila nek me splicanke nadopune
Zelim ti svu srecu i da sto prije odes odvde s plusicem na testu!! ❤️
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Belaaa žao mi je što to proživljavaš sada, držim fige da se radi o pogrešci i da će te već sutra smiriti. Ako bilo što treba, piši, ja sam na Sv. Duhu na Humanoj pa ako ti bude trebala kakva info, tu sam!
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
Molim cure koje su koristile Estrofem kao pripremu pred IVF da mi napišu nakon koliko dana dođe menga od prestanka uzimanja tableta.
Poliklinika IVF, 2. Ivf uspješan - cekamo dečkića 💙
[/url
Stize nam decko💙
Sortiraj odgovore
Najstariji