Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sreca ♥
    27. Listopad 2020. 12:48

Meto

Bellaaadraga aj ti odmah nazovi Poljaka, on je vrhunski ginekolog i ima odlican uzv da on vidi i pitaj ga za savjet. On je do 14h tamo. Pitaj ga za savjet, sigurno ce ti pomoci. Zovi i Zg sto su ti cure rekle, ako su problem novci mi cemo se skusurati ovdje da idete sto prije❤️
    Znam da je ovo tesko vrijeme. .
    Uz tebe smo❤️

Bella jako mi je zaj radi svega sta moras prozivljavat!! Koliko vidim u st si aa virujen da ti je sad svaaka minuta preduga. Slazem se s Metom otidji kod njega, doslovno ce te odma sutra narucit. Vidi sta kaze! Mislim da ce ti bit od pomoci! Drzi se ❤️

🤍

27. Listopad 2020. 12:57

Ja upadam s pitanjem.. Jeli koja kad si je davala pikalice nakon uboda imala kapljice krvi ili ne.. Meni je danas nezz 5ta valjda injekcija i prvi put imam tockice krvi iz uboda.. Neznam bas mi ovo bockanje izaziva neki stres.. Cini mi se da ne radim dobro.. 

Od sutra jos uvodim cetrotide i mislim da cu to ici u dnevnu da mi daju one.. Za vikend boze pomozi ima li koja da me dodje na spinut ubost, bit ce kave i kolaca 😑😆

🍀🐞MISS🐞🍀
    27. Listopad 2020. 13:21

Bela ja bi ti isto nazvala Poljaka ,ipak je on najveci strucnjak u St...on ce ti sigurno u glavu rec sta i kkao dalje...a nije smk svita ni u Podobnika otic ako bude tribalo ,naravno ako mozes financijski ..definitivno smo tu svi spremni i u tom pogledu pogurat te ako treba...drzimo fige da bude sve ok.
    Sanjich meni nije bilo krvi ali nakon cetrotida bi mi se stvorila mala oteklinical i svrbilo bi me na tom mjestu ali za par sati bi to splasnilo...za cetrotid pogledaj na youtube uputu, parit ce ti tesko al kad prvu smiksas druga ce ic glatko ..ako zapne za vikend zovi, ja sam na sucidru 🙏

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    27. Listopad 2020. 13:23

Cure evo narucila sam se u Poljaka ujutro u 9.30 i onda cemo dalje viditi sta dalje recite mi taj CVS kako to rade sta je to ja nista neznam navodno uzimaji tkivo posteljice resice 

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    27. Listopad 2020. 13:25

Sanjich🤞🤰

Ja upadam s pitanjem.. Jeli koja kad si je davala pikalice nakon uboda imala kapljice krvi ili ne.. Meni je danas nezz 5ta valjda injekcija i prvi put imam tockice krvi iz uboda.. Neznam bas mi ovo bockanje izaziva neki stres.. Cini mi se da ne radim dobro..

Od sutra jos uvodim cetrotide i mislim da cu to ici u dnevnu da mi daju one.. Za vikend boze pomozi ima li koja da me dodje na spinut ubost, bit ce kave i kolaca 😑😆

Sanjich ja sam imala bas od Cetrotida kapljice, nesto mi nije islo to ubadanje. Nije to nista, samo dobro dezinfikuj.
    Da i ovitrel mi nesto bio problematican, nije htelo sve izaci pa guraj ovde guraj u onde i eto malo krvi

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

• *.Women_name.*
    27. Listopad 2020. 13:30

Belaaa

Cure evo narucila sam se u Poljaka ujutro u 9.30 i onda cemo dalje viditi sta dalje recite mi taj CVS kako to rade sta je to ja nista neznam navodno uzimaji tkivo posteljice resice

Drago mi je da si uspjela to brzo riješiti, nadam se da će sutra vijesti ipak biti pozitivne ❤️ drži se 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

27. Listopad 2020. 13:30

Belaaa

To je slicno amnio, ja sam prosla amnio i mogu ti reci da ne boli niti malo i uopce nije strasno. Sve nosi neke svoje rizike ali danas je ipak medicina napredovala i lijecnici koji to rade su jako strucni.

• minilu
    27. Listopad 2020. 13:36

Dobar dan cure,
    Evo da se i ja malo pridruzim.Citam vas par dana.
    3. IVF mi je poceo bockanjem 22.10, danas mi je bio prvi UVZ i imam samo dva folikula 😔
    Nekako me skroz deprimiralo.
    U 1. Postupku sam imala 8, u drugom 5.

👩 35 g AMH 6 🧔 38 g -oligoaathenozoospermia
    2014-prirodna trudnoca bez problema
    1.IVF 3/2019 KBC Split Dr. Sunj ( pergoveris,cetrotide i brevactid 5000) 8 folikula,5 js. -trudnoca koja je zavrsila u 9 tj 😔
    2. IVF 1/20 KBC Split dr.Mrsic ( bemfola 225, 75, pergoveris, cetrotide, brevactid 5000) 5 folikula 3 js - neuspjesno
    3. IVF 10/20 (bemfola 225, 75, pergoveris, cetrotide, brevactid 5000) -neuspjesan!

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    27. Listopad 2020. 13:37

NadimakMTB

Tanja79, žao mi je radi migrene. Možeš si nekako pomoći? Tekućina, ležanje u mraku?
    Ova ideja sa svijećom je predivna, puno ti hvala!
    Svi držimo fige za četvrtak i da nas tvoja beta iznenadi.

Sanjich, hvala na pitanju.
    Ja sam ok, malo se durim jer je ovaj MM odlučio malo skrenuti svjetla pozornice na sebe sa svojom koronom. Prigovaram mu da maltretira svoju trudnu ženu umjesto da je dvori.
    Sretna samo što sam jučer vadila krvi i "uhvatila" taj problem sa štitnjačom. Veselim se što imam samo još 3 injekcije progesterona za primiti. I pričam sama sa sobom da stvarno ne trebam raditi test prije vikenda, a možda ni prije utorka.
    Inače, preslatko mi je kako mi ruke stalno spontano idu na donji dio stomaka, što god da radim. Vjerujem da me to moja beba zove i hoće maženje.
    A naše pleme nema vođa, sve smo mi ogromne, snažne, hrabre lavice i ne treba nam vođa. Samo društvo i međusobna podrška i razumijevanje.Belaaa, draga, držim fige da će ispasti sve OK. angribird i Samara su ti dale dobar savjet, idi po drugo mišljenje. Može biti najgore, a ne mora. Moja majka je dobila preporuku od svog liječnika da mene pobaci, a na kraju sam rođena ovakva savršena kakva sam i danas. Sve se molimo za tebe i tvoju bebicu.

2 dana sam bila u mraku, ni svetlo tel.nisam mogla da podnesem. Imam neke bosanske tabl.najbolje su ali da sam ih uzela, mogla bi da se pozdravim i sa ovo malo nade za pozitivnu betu. Jake su i sastav je 🧟‍♀️🧟 zombi.
    Ti znaci ne stavljas utrogestan nego primas inekcije? Ako sam dobro shvatila. To mi bolje zvuči.... 

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

Lucyinthesky
    27. Listopad 2020. 13:43

minilu

Dobar dan cure,
    Evo da se i ja malo pridruzim.Citam vas par dana.
    3. IVF mi je poceo bockanjem 22.10, danas mi je bio prvi UVZ i imam samo dva folikula 😔
    Nekako me skroz deprimiralo.
    U 1. Postupku sam imala 8, u drugom 5.

Dobrodošla minilu, ne mora značiti da će biti samo 2 folikula, s vremenom se često pojavi još njih.
    Ako ti se da, reci nam još malo o sebi, gdje ste u postupku, koje su vam dijagnoze, godine i tako to 😊Svidjet će ti se ekipa ovdje čini mi se.
    Belaaa, držimo fige za sutra 🤞🤞🤞

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.