Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Listopad 2020. 12:15

Belaaa

Jeli taj Podbodnik u Zagrebu il Splitu jeli itko zna ima li to u Splitu napravit privatno a za tjedan dana sam u nje pa cemo vidit isla sam u opceg prakse svoga ali ga nema danas pa cu sutra rekla da zovem bas mi je tesko nastojim se smiriti ali jace od nas i ja i on smo u autu plakali jako je tesko😪😪😪 Angribride jesi ti imala spontani poslje ili si isla na ciscenje sory ako te tlacim rekla mi je ako osjetim jake bolove ili prokrvarim da idem na hitni prijem odmah

Meni se sve zakompliciralo, poceo mi se stvarati visak plodne vode tako da sam morala na inducirani porod. Ne pisem detalje cisto iz razloga da ne plasim tu cure i zene.

27. Listopad 2020. 12:18

Belaaa

Jeli taj Podbodnik u Zagrebu il Splitu jeli itko zna ima li to u Splitu napravit privatno a za tjedan dana sam u nje pa cemo vidit isla sam u opceg prakse svoga ali ga nema danas pa cu sutra rekla da zovem bas mi je tesko nastojim se smiriti ali jace od nas i ja i on smo u autu plakali jako je tesko😪😪😪 Angribride jesi ti imala spontani poslje ili si isla na ciscenje sory ako te tlacim rekla mi je ako osjetim jake bolove ili prokrvarim da idem na hitni prijem odmah

U splitu nemas gdje to raditi na zalost, samo sv. Duh i Podobnik rade tu pretragu.

Ruska1986
    27. Listopad 2020. 12:18

NadimakMTB

Belaaa, stvarno nema smisla da sad tjednima čekaš i brineš se. Podobnik ima izvrsne aparate za UZV, imaju iskustva, možeš ići kod njih. Ako su ti daleko, možeš provjeriti i druge klinike. Sad ti treba specijalist sa vrhunskim aparatima, a ne "obični" ginekolog.
    Zar nije nekome ovdje ginekolog rekao da ima cistu, a to ispala beba?

Lala9182, dobro nam se vratila, i još bolje nam otišla za 2 tjedna, trudna!
    Rezultati su ti super, pogotovo da vašim nalazima. Navijamo za finu, debelu, sočnu betu!Nina92, drago mi je da si tu. Držimo fige za dobru betu sutra. A u međuvremenu, tvoje lavice su ovdje za tebe.

Mislim da je Luciji nešto bio pobrkao... Na kraju mislim da je to bila druga g. vrećica il tako nešt.. Svakako dobar savjet! Di god, samo da je modernija tehnologija...

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    27. Listopad 2020. 12:19

angribird

Belaaa

Meni se sve zakompliciralo, poceo mi se stvarati visak plodne vode tako da sam morala na inducirani porod. Ne pisem detalje cisto iz razloga da ne plasim tu cure i zene.

Hvala ti puno hvala vam svima cure nastojat cu se smiriti i viditi sta dalje provarčt cu i s njom doktoricom cut se pa da mozda odem privatno sta ona misli jer tesko ova neizvjesnost i sve a neznam jedino da u poljaka odem na uzv i misljene i u tog svog opce prakse

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Ruska1986
    27. Listopad 2020. 12:23

Belaaa

angribird

Belaaa

Hvala ti puno hvala vam svima cure nastojat cu se smiriti i viditi sta dalje provarčt cu i s njom doktoricom cut se pa da mozda odem privatno sta ona misli jer tesko ova neizvjesnost i sve a neznam jedino da u poljaka odem na uzv i misljene i u tog svog opce prakse

Nisam sigurna koliko ti tu dr. opće prakse može pomoći... Mislim, da ne ideš kod njega bezveze.. Eventualno ako bi ti mogao preporučiti nekog dobrog ginekologa u Splitu...

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Lucyinthesky
    27. Listopad 2020. 12:28

Belaaa drži se draga i pokušaj se mrvicu smiriti i razmotriti opcije. Mislim da je svakako bitno potražiti još nečije mišljenje pa makar išla i do Zg, definitivno ćeš biti mirnija i znati na čemu si. Ovdje imaš podršku svih nas ❤️

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    27. Listopad 2020. 12:28

Evo cula sam se i sa njom i ona mi kaze da ako zelimo odemo u Pobodnik po misljenje savjet i sve da vidimo sta kako ja vise neznam sta napraviti?

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• anaid
    27. Listopad 2020. 12:31

Belaaa ako si mozes priustit financihski(nemam pojma kolko je cijena) IDI svakako !! Nista nije vrijednije od zdravlja i  bebe ❤

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

27. Listopad 2020. 12:33

Belaaa

Evo cula sam se i sa njom i ona mi kaze da ako zelimo odemo u Pobodnik po misljenje savjet i sve da vidimo sta kako ja vise neznam sta napraviti?

Ja bih na tvome mjestu prvo pokusala nazvati sv. Duh da vidis kada bi te oni narucili i koliko se sada cekaju nalazi pretrage. Socijalni ginekolog bi ti bez prigovora trebao dati uputnicu. Ako se tamo dugo ceka onda odes u Podobnika.

Meto
    27. Listopad 2020. 12:38

Bellaaa draga aj ti odmah nazovi Poljaka, on je vrhunski ginekolog i ima odlican uzv da on vidi i pitaj ga za savjet. On je do 14h tamo. Pitaj ga za savjet, sigurno ce ti pomoci. Zovi i Zg sto su ti cure rekle, ako su problem novci mi cemo se skusurati ovdje da idete sto prije❤️
    Znam da je ovo tesko vrijeme. .
    Uz tebe smo❤️

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.