Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    iris_iris
    27. Listopad 2020. 09:02

Jutro cure, hvala svima na lijepim riječima, malo sam potonula jučer pa sam se malo isplakala, za sve nas! Tako da sam danas opet u pravom mindsetu, čitam vas, naoružavam se pozitivom, šapćem svojim folikulićima da im je vrijeme da se probude i čekam sutra sljedeći UZV. 
    Ugodan dan, ženice. ❤

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

27. Listopad 2020. 09:08

Jutro, dr Mrsic nije bio jutros na uzv,  doktorica koja me pregledala je rekla po 5 folikula 1cm.. Danas mi je 6dc, sutra uvodim onaj cetrotide.

Sretno svima danas ❤️

27. Listopad 2020. 09:20

Nirvana2020

Dobro jutro svima, samo da se javim i pozelim vam svima prekrasan dan, pun lijepih vijesti 🤗
    Ja jos uvijek imam tu temperaturicu 37.2 i uzasno sam umorna, ali sam si uvela barem 1h setnje svaki dan da se ne uljuljam 🙂 radim od doma i od jucer me vise nije briga za posao, nevjerojatno kako mi se samo desio taj switch u glavi 🤣 mislim, radim ja, ali me lagano vise ne dira sto ce biti i ne nosim teret cijelog tima na sebi.. a da ne spominjem poruke koje mi salju negativni ljudi i rudari moje energije i optimizma, vec su na ignore 🙃 tako da kako god ispalo s moje 2 mrvice (a ispast ce najbolje moguce), vec su mi sad omogucile smirenost i hrabrost koju dosad nisam imala 🙂 ljubi ih majka 🥰

Bravoooo 🤞👶😍😍😍

Razumna
    27. Listopad 2020. 09:23

iris_iris

Jutro cure, hvala svima na lijepim riječima, malo sam potonula jučer pa sam se malo isplakala, za sve nas! 

Draga Iris i ja stalno plačem. Iz čista mira, samo krenem po par puta dnevno, koma...
    Ja se bojim abnormalnosti u trudnoći a žene mi stalno pričaju neke užasne priče pa se bojim i preispitujem...
    Baš se loše osjećam, strah me i imam 35god

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    27. Listopad 2020. 09:52

Teja09, tvoj LOM ti može dati uputnicu za krvne pretrage koje želiš. Mislim da imaš pravo jednom godišnje na sistematski, a ako imaš neke indicije, možeš i češće. Ja na svoju ruku privatno vadim nalaze koji su mi važni 2-3 puta godišnje. Tu mi je čak KKS najmanje bitan, meni su bitnije sve ove druge pretrage (kolesterol, GUK, urati, TSH, ...)

TirelessIvy 

Nirvana2020, točno znam o čemu pričaš kad spominješ switch u glavi. Naše bebe nas već uče prioritetima i kako biti majke 
    Temperaturice i umor su mislim normalni, ja dosta spavam a inače uopće nisam spavalica. Tijelo pokušava ostati trudno, to troši energije. 

iris_iris, tako treba. Puno priče sa svojim folikulićima. 

Sanjich, to su super vijesti!  

Draga Razumna, ma kakve godine, ti si još beba. Ne primamo te u svoj Klub gerijatrije (mi koje smo 40+). 
    Samo pozitiva, doći će nam naša savršena bebica, kao skrojena za nas. Ne slušaj loše vijesti, ne slučaj loše priče. To su vrlo vrlo rijetki slučajevi, nema smisla da si svi mi pokvarimo ovaj period kad se upoznajemo i zbližavamo sa svojom bebom radi takvih scenarija koji nam se neće dogoditi. To ti je kao da ne izlaziš iz kuće od straha da te ne pregazi auto, padne ti cigla na glavu ili te netko napadne 

💔💔💔

Teja1408
    27. Listopad 2020. 09:53

Nirvana2020

Dobro jutro svima, samo da se javim i pozelim vam svima prekrasan dan, pun lijepih vijesti 🤗
    Ja jos uvijek imam tu temperaturicu 37.2 i uzasno sam umorna, ali sam si uvela barem 1h setnje svaki dan da se ne uljuljam 🙂 radim od doma i od jucer me vise nije briga za posao, nevjerojatno kako mi se samo desio taj switch u glavi 🤣 mislim, radim ja, ali me lagano vise ne dira sto ce biti i ne nosim teret cijelog tima na sebi.. a da ne spominjem poruke koje mi salju negativni ljudi i rudari moje energije i optimizma, vec su na ignore 🙃 tako da kako god ispalo s moje 2 mrvice (a ispast ce najbolje moguce), vec su mi sad omogucile smirenost i hrabrost koju dosad nisam imala 🙂 ljubi ih majka 🥰

Odlicno 🤩🤩 🍀

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    27. Listopad 2020. 10:06

Dobro jutro drage žene. 
    Ne znam gde sam stala od nedelje, ne mogu da izlistam sve. Dobila sam takvu migrenu taj dan i trajala je sve do jutros rano, ne znam kad me u zivotu toliko satrala a imam migrenu 15 god. Od kad sam krenula da se bockam pre 20tak dana, nijednom nisam imala bila sam presretna a i neurolog mi je rekao kad budem trudna verovarno ce prestati. Onaj šok sa testom i reakcijom MM me dokrajcio. Juče i nocas sam morala da popijem kafetin i diazepam jer bi poludila. Jos uvek se nadam beti u cetvrtak, nada poslednja umire. Danas je ovde veliki zenski praznik sv.petka i ja sam jednu sveću namenila za sve zene zmajeve  sa ovog foruma. Nadam se da se ne ljutite 🙈🙃
    Zelim vam svima sretnu ovu sedmicu i da nam se dešavaju samo lepe stvari a one ružne da brzo zaboravimo 🤞🤞💪💪💪🍀🍀🍀🍀😘😘

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

27. Listopad 2020. 10:23

NadimakMTB

Teja09, tvoj LOM ti može dati uputnicu za krvne pretrage koje želiš. Mislim da imaš pravo jednom godišnje na sistematski, a ako imaš neke indicije, možeš i češće. Ja na svoju ruku privatno vadim nalaze koji su mi važni 2-3 puta godišnje. Tu mi je čak KKS najmanje bitan, meni su bitnije sve ove druge pretrage (kolesterol, GUK, urati, TSH, …)

TirelessIvyNirvana2020, točno znam o čemu pričaš kad spominješ switch u glavi. Naše bebe nas već uče prioritetima i kako biti majke
    Temperaturice i umor su mislim normalni, ja dosta spavam a inače uopće nisam spavalica. Tijelo pokušava ostati trudno, to troši energije.

iris_iris, tako treba. Puno priče sa svojim folikulićima.Sanjich, to su super vijesti!

Draga Razumna, ma kakve godine, ti si još beba. Ne primamo te u svoj Klub gerijatrije (mi koje smo 40+).
    Samo pozitiva, doći će nam naša savršena bebica, kao skrojena za nas. Ne slušaj loše vijesti, ne slučaj loše priče. To su vrlo vrlo rijetki slučajevi, nema smisla da si svi mi pokvarimo ovaj period kad se upoznajemo i zbližavamo sa svojom bebom radi takvih scenarija koji nam se neće dogoditi. To ti je kao da ne izlaziš iz kuće od straha da te ne pregazi auto, padne ti cigla na glavu ili te netko napadne

Mom to be kako si nam ti danas?  Kako ces provesti dan imas li kakav plan?  Brines o svima nama a nadam se da ti ne oduzima previse energije biti vodja plemena i da odmaras i uzivas ❤️❤️👶🤞

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    27. Listopad 2020. 10:24

Curew dragee jako sam loseee 😪😪😪😪 nije dobro srce kuca ali vide se neke anomalije izbocina na trbuhu bebe i na vratu nemam snage samo moliteee moram na aminocintezu koja se radi u 16 tijednu ili ici ranije na Sv. Duh priko postelijce da vide dali je kromonskoske greskee itd slomjenaa saam😪😪😪😪😪

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

27. Listopad 2020. 10:28

Belaaa

Curew dragee jako sam loseee 😪😪😪😪 nije dobro srce kuca ali vide se neke anomalije izbocina na trbuhu bebe i na vratu nemam snage samo moliteee moram na aminocintezu koja se radi u 16 tijednu ili ici ranije na Sv. Duh priko postelijce da vide dali je kromonskoske greskee itd slomjenaa saam😪😪😪😪😪

Draga Belaaa, zao mi je, prošla sam i sama isto, nema utjehe nikakve da ti bilo sta govorim. Moj savjet ti je da ides na sv. Duh odmah, sve mozes na uputnicu. Ako imas novaca u Podobnika rade isto i puno brze bude gotov nalaz.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.