Cure, malo glupo pitanje 🙈 utrice stavljamo isto prije transfera ili ne?
Meni su rekli da ga ne stavljam jutro prije transfera, niti da ga pijem, vec da ga stavim kad dođem doma.
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Hvala cure na podrsci, nikako nemogu smirit svoju glavu tek mozda sutra pa ako bude sve ok do cekat pregled 🤦♀️
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Hvala cure na podrsci, nikako nemogu smirit svoju glavu tek mozda sutra pa ako bude sve ok do cekat pregled 🤦♀️
Ma strah je bio i meni kojoj je ovo prva trudnoca pa znam sta svasta moze bit, a kamoli vama koje vec, nazalost, imate losa iskustva.. Ali netko je dobro reko, jednostavno treba zivjet dan po dan, druge nema... Svi smo uz tebe i nadamo se super drugoj beti, a onda i prvom urednom pregledu 🤗😊🙏
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
"Vise srece drugi put "sto bi rekli na Lotto
Svejedno izvadi betu za koji dan, nikad ne znaš, možda se iznenadiš. U međuvremenu, tješi se kako ti treba. Tvoje lavice (pogotovo tvoja generacija) suosjeća
Odvratan osecaj, prvo me bilo strah i do prije 40 min nisam jos uradila. Sad mi dolaze njegovi roditelji i brat i moram da se kezim na silu.
Hvala na podrsci, znači puno.
Znam kako je to kad se moraš smijati, a želiš plakati
Draga, budi što nježnija prema sebi. Ako treba, izmisli da imaš virozu i povuci se prvom prilikom.
Sad si ti stvarno stvarno najbitnija.
A ja ću i dalje držati fige za čudo
😘😘😘😘 Cudo mi treba
Drz se! Kao sto je MTB rekla, izgubi se u jednom periodu, ako ti postane jako tesko... Stvarno sam ocekivala da ces se javit sa super vijestima! I ja cu drzati fige za cudo 😊 Tu smo, ako sta trebas... 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Anitram1982, bude moj mali genijalac još zadavao muka mami kad ne bude htio spavati po noći ili kad bude imao temper tantrume u terrible 2 fazi
A smućkat ćemo još i bracu/seku, ima vremena.
👍👍👍 tako je...bit ce bit ce 🤞🤞🤞
Nikita saljem ti jedno veliko ❤️ jer ne znam ni sama sto pametno napisati .. Bozma takodjer ❤️
Antitram pocinje tvoja avantura ! I ja cu nadam se za par dana, od sutra pijem estrofem 6 dana ,pa cu valjda dobit M
Sanjich kad je tebi uzv? Ima li kakvih naznaka za zatvaranje KBC St
Ja idem kod Mršića u utorak pa cu ga sve ispitat,sastavila sam popis pitanja …
Bude sve ok sigurno ❤️❤️
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Ja se stvarno trudim i pokusavam da se ponasam normalno al reakcija mm je katastrofa. Ja sam mu samo rekla da me ne bole grudi i da nisam imala implantacijsko krv.kao druge zene. Cisto da ga pripremim malo na betu u cetvrtak.
Sad ispada da ja njega treba da tesim. Sav je razocaran, googla opcije sve moguce, sta smo mi pogresno uradili, da li sam pila previse kafe, mozda nismo trebali ivi u setnju.... Mozda nama beba nije sudjena. Užas. Em sam ovde sama i jos mi on staje na muku umesto da kaze da ce bito sve OK
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Cure, malo glupo pitanje 🙈 utrice stavljamo isto prije transfera ili ne?
Nije glupo pitanje.
Meni su naglasili da ga normalno stavim, da doktorima to neće smetati u transferu.
I stavila sam ga vaginalno.
Stavila sam ga u 7 ujutro, transfer je bio u 11, idući sam stavila u 15.
💔💔💔
Ja se stvarno trudim i pokusavam da se ponasam normalno al reakcija mm je katastrofa. Ja sam mu samo rekla da me ne bole grudi i da nisam imala implantacijsko krv.kao druge zene. Cisto da ga pripremim malo na betu u cetvrtak.
Sad ispada da ja njega treba da tesim. Sav je razocaran, googla opcije sve moguce, sta smo mi pogresno uradili, da li sam pila previse kafe, mozda nismo trebali ivi u setnju…. Mozda nama beba nije sudjena. Užas. Em sam ovde sama i jos mi on staje na muku umesto da kaze da ce bito sve OK
Tanja, je li vama ovo prvi pokušaj preko MPO? Podsjeti me, zaboravila sam vaš kontekst.
U svakom slučaju, NIŠTA niste napravili pogrešno. Jednostavno, ovaj put nije uspjelo. Iduću put hoće.
Ako ti to treba, makni se malo i od njega, odi prošetati. Ne možeš mu pomoći dok ti nisi dobro. Prvo se ti nosi sa sobom. Tek onda se možeš nositi i s njim.
Inače, šetnje su JAKO preporučene tokom postupka, meni to doktorica stalno preporučuje.
I nisi sama. Imaš nas. Njemu je utoliko teže što nema svoj čopor, dok ti imaš svoje lavice koje će navijati za tebe i bodriti te cijelim putem.
💔💔💔
Cure, imam dva pitanja. Prvo, već sam nekoliko puta vidjela da kupujete suplemente prema nekoj knjizi? O kojoj se knjizi radi?
I drugo, što točno znači PCO like jajnici?
👩🦱 28 - PCO, anovulacija
🧔 31 - sve u redu
Pokušavamo od 09/2019.
12/2020. TO - Betaplus, Letrozol
18.12.2020. B-HCG 303,6
Sortiraj odgovore
Najstariji