Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Teja1408
    25. Listopad 2020. 08:09

aircon

Cure ovdje upadam kao padobranac, pokušavam vas popratiti i uključiti se ali strašno mi je teško pratiti preko mobitela (putem web stranice), a laptop mi se ne da uvijek paliti. Uglavnom je li ima mogucnosti dodavanja ovog foruma na Tapatalk ili slične aplikacije? Ovdje mi izbaci uvijek zadnju stranicu, a ne zadnji procitani post i onda se naravno izgubim u vracaju unatrag!

Meni Chrome na mobitelu nikad sam od sebe ne pozatvara kartice pa sam si na njemu otvorila forum. 
    Kad otvorim uvijek me prebaci na zadnji procitani post. 

AuroraB
    25. Listopad 2020. 08:18

Airocon, na žalost ovaj forum je po svim tehničkim pitanjima, najgori koji postoji, ali je gotovo jedini koji je aktivan i na kojem stvarno možeš saznati sve što te zanima u roku odmah. Tu su cure divne, ali eto forum sam po sebi je aj bok.

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

25. Listopad 2020. 08:20

Ja to kao i nekad davno dok su se jos novine citale, odzada 😂 krenem od zadnje stranice pa citam prema starijima dok ne dodjem do vec procitanog 🙈

• more2309
    25. Listopad 2020. 08:26

Bozma

Ja to kao i nekad davno dok su se jos novine citale, odzada 😂 krenem od zadnje stranice pa citam prema starijima dok ne dodjem do vec procitanog 🙈

Tako i ja 🤣🤣🤣

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

25. Listopad 2020. 08:27

AuroraB

Airocon, na žalost ovaj forum je po svim tehničkim pitanjima, najgori koji postoji, ali je gotovo jedini koji je aktivan i na kojem stvarno možeš saznati sve što te zanima u roku odmah. Tu su cure divne, ali eto forum sam po sebi je aj bok.

Da, tocno to, kad citas i kad se informiras, pogotovo kad prvi put ides u to, puno ces vise saznat na Rodinom forumu. Ali da sad tamo pitas nesto sto te zanima, odgovor bi dobio za koju godinu, kad ti dijete na kojem sad radis krene u skolu

Nina92
    25. Listopad 2020. 08:29

Cure mene tako strah, uopce nemogu spavat, oka nisam sklopila, toliko sam cekala taj plus a strah me da mi se ne ponovi iste stvari 😭😭😭

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

Tinker 🌸
    25. Listopad 2020. 08:32

Hvala vam cure ❤️. Lakše je kad vidim kad nisam jedina koja prolazi svašta...

anaid, naručeni smo na Rebru, kod dr.Huljev, nju su mi s više strana preporučili, a i bila sam kod nje poslije prve neuspješne trudnoće, samo tada nije bilo indikacije da genetski nešto nije bilo ok tako da je to bio samo razgovor tada. Sada nas je poslala na kariograme, ali na Rebru su nas naručili tek 18.01. i onda još 3-4 tjedna čekanje nalaza... Probati ću s Klaićevom, možda da tamo obavimo kariograme (ne bi trebalo biti nikakve razlike) i kod nje razgovor na Rebru da se sve ne otegne previše. Hvala ti . Kakvi su ti nalazi za trombofiliju?

willy, MTB, bila sam 4 puta prirodno trudna, i to u relativno brzom periodu, ali je samo jedna trudnoća bila uspješna, prije 6 godina. Zadnja 3 pobačaja su bila unazad 2 godine. Zato mi je ginekologica spomenula inseminaciju, jer izgleda ili js ili spermiji nisu kvalitetni... Zadnja 2 puta ista priča, dođe do oplodnje i implantacije, ali se bebica počne kasnije razvijati nego što bi po M trebalo biti (pratila sam s LH trakicama i imam redovite cikluse pa je jednostavno za popratiti) i prestane srčeko kucati u ranim tjednima .  Na proljeće sam počela i piti sve suplemente po onoj knjizi, u nadi da će mi se kvaliteta js poboljšati (iako realno ni ne znamo da li je do toga) i opet isto. D-vitamin mi je uvijek bio niži, ali ga pijem, a feritin mi je bio u 5om mj 12 tako da sam počela i željezo piti. Moram to sad opet sve izvaditi da vidim na kojoj je sad razini tj da li se popravilo. 

Da li se prilikom inseminacije biraju najbolji spermiji? Možda mi je zbog toga spomenula. Nadam se da ćemo nakon spermiograma biti pametniji, ovako tapkamo u mraku. S tim da je MM sportaš, zdrava prehrana, ne pije, ne puši, čisto mi je nevjerojatno da mu spermići nisu kvalitetni, ali nikad ne znaš. Moja ideja je bila skupiti sve nalaze (još spermiogram, i ja imam za šećer i neke imunološke pretrage što me endokrinologica poslala za svaki slučaj) i otići u neku od poliklinika na konzultacije da netko pogleda širu sliku. Dobila sam konkretno preporuke za IVF i dr.Šimunića. Ovako imam osjećaj da svatko gleda svoj segment i zasad sve ispada u redu, ali se trudnoća ne može održati iz nekog razloga. Sad mi je post ispao cijeli sastavak, sorry, ali imam osjećaj da vi razumijete o čemu pričam  .

Želim svima da što prije ugledaju + ❤️   

👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
    👨‍🦲41 g normospermia
    👧🏻❤️
    👼🏻 07/2019 19 TT
    👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
    👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
    08/2022 biokemijska 😔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    25. Listopad 2020. 08:34

Nina92

Cure mene tako strah, uopce nemogu spavat, oka nisam sklopila, toliko sam cekala taj plus a strah me da mi se ne ponovi iste stvari 😭😭😭

Draga, to je logičan strah. Lijepo si pomazi bušu i pričaj s bebicom i reci joj koliko je tebi i njenom tati važno da bude jaka i borbena i zdrava i vesela. Da vi sve radite sa svoje strane da joj omogućite prekrasan život, ona neka čini sa svoje.
    Vi ste tim pobjednika 

💔💔💔

Nina92
    25. Listopad 2020. 08:37

NadimakMTB

Nina92

Draga, to je logičan strah. Lijepo si pomazi bušu i pričaj s bebicom i reci joj koliko je tebi i njenom tati važno da bude jaka i borbena i zdrava i vesela. Da vi sve radite sa svoje strane da joj omogućite prekrasan život, ona neka čini sa svoje.
    Vi ste tim pobjednika

❤️❤️❤️❤️

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    25. Listopad 2020. 08:39

tam7, kao prvo čestitam na prvom djetetu. Vjerujem da je ipak malo lakše kad vidiš to malo čudo i znaš da se na kraju sve to isplati. 
    Koliko ja znam, kod inseminacije se ne biraju najbolji spermići, to se radi kod ICSI metode. Mislim da nema smisla da itko od nas sad nagađa što je najbolje za tebe, treba malo usporiti i ići korak po korak. Prvo ovi nalazi, onda ćeš pitati nekoliko mišljenja što dalje, i onda ćeš odlučiti što ćeš. I dalje si dosta mlada i stigneš ponovo roditi.
    Jako mi je žao radi boli kroz koju si prošla. Ne mogu zamisliti, niti želim ikad imati to iskustvo, kako je to kad imaš tri takva iskustva. Budi s nama, mi ćemo navijati za tebe i vjerujem da će na kraju biti pozitivan rezultat.
    Imali smo ovdje primjera žena koje su prošle baš gadne priče, spontane u visokim tjednima trudnoće, i na kraju uspješno rodile svoje malo zlato. Vjerujem da ćeš i ti imati istu takvu priču, kojom ćeš hrabriti druge žene, i koja će zacijeliti rane i boli koje imaš sada 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.