Cure, ovaj ciklus sam na pauzi od postupka, inače mi traje 28-30 dana, sad je prošli zbog kasne bete i utrića trajalo 35 dana, uglavnom danas mi 10.dc, a bjelanjaaak ko nikad... je li se kome događalo nakon stimuliranog postupka sljedeci ciklus bude kraci? To jos ima tih hormona u meni???
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
Ja sam malo bas smotana kod tih injekcija… Jucer san zabola ko divljak i upiren u drob.. A danas kao lagano sve ok, stiscem da izlaz lijek, ne prebrzo.. I cujem neki skljoc i ja ka izvadin to je to.. I nakon minutu gledam pola nije izaslo… Nw znam cemu taj skljoc al nisam znala sta bi pa sam ubola jos jednom i dovrsila. Al sam se malo sad nazivcirala jer sam nesposobna ocito…
Sanjich, nije problem ako se opet bocneš da isprazniš dozu do kraja. Događa se, bitno da nisi ostavila dozu u injekciji i bacila je.
I nisi nesposobna, nego ti ovo nije struka i treba vremena da se navikneš.
Ma stvara mi to stres kolko god se pravim da ne.. Ne bojin se uboda i igle samo da nes ne sjebem.. Al dobro manje lijeka je manja steta nego vise lijeka hahha
Tako i meni.. jutros sam čak muža tražila da gleda dok si dajem jer mislim da sam jučer krivo 🙈
Plus ja moram reći.. jako sam pozitivna što se cijelog postupka tiče i vjerujem u uspjeh.. ali ja ne znam jesu ovi hormoni ili šta.. ja se rasplacem ako me krivo pogledaš, jutros sam se uspjela posvadjati s mužem sram me uopće reći radi čega 🙈🙈 i to potoci suza tekli.. kad god vidim ili čujem nešto tužno samo krene.. nadam se da je to do juzine 😅
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Cure, ovaj ciklus sam na pauzi od postupka, inače mi traje 28-30 dana, sad je prošli zbog kasne bete i utrića trajalo 35 dana, uglavnom danas mi 10.dc, a bjelanjaaak ko nikad… je li se kome događalo nakon stimuliranog postupka sljedeci ciklus bude kraci? To jos ima tih hormona u meni???
Normalno je nakon postupka da se ciklus i ovulacije poremete. Ja inače imam školskih 28dana ciklusa, prvi mjesec mi je ovulacija bila kasnije par dana, sad drugi mjesec ranije 3-4 dana, a kao i da sam imala dvije, jednu uranjenu i jednu kasnije par dana... 😏
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Tam7Ne mora ti to značiti, ja sam dvije godine privatno vadila nalaze za sebe hormone, išla na ultrazvuke blabla. Dok mi moja ginekologica nije rekla da prvo mužu idemo izvadit spermiogram. Mislila sam kaj tak mladi dečko, kaj njemu može bit. Tad je imao 22 godine, ne puši, ne pije pa je prvi spermiogram došao katastrofa.. Iako se iz mjeseca u mjeseca mijenja od super do lošeg nalaza. Zato kod nas uvijek rade ICSI. Pricekaj sve pretrage,pa ćeš vidjeti. Uz to ja imam Pcos like jajnike.
Nina92 mislim da je normalno da nas je strah, pogotovo jer si to prošla. I ja se tako osjećam, evo jucer su me cice bolile, danas uopće ne i odma dizem mužu paniku. Vjerujem da će nam s vremenom bit lakše, pa ćemo se opustit. Znam da ti je jako teško, ali biti će sve ok ❤️ sigurno vidjet ćeš
*.Women_name.*, hvala ti. Proguglala sam što je ICSI , i to mi skroz ima smisla kad spermiji nisu u redu. Vidjeti ćemo šta kaže spermiogram, kariogrami i moje ove neke dodatne pretrage... Jedino, moj AMH je 12,1 bio prošle godine u 11om mj i ne bi htjela predugo čekati. A u 02/2019 je bio 14,5. Da li on tako rapidno pada zbog nečega ili je kod mene takav slučaj, ne znam, ali svakako ne bi htjela previše prepuštati slučaju (a i nije da mi je to dio karaktera
). Možda ga sad opet izvadim da vidim kakva je situacija.
👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
👨🦲41 g normospermia
👧🏻❤️
👼🏻 07/2019 19 TT
👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
08/2022 biokemijska 😔
Tanja79, pokušaj više pričati s mužem o svemu tome i objasniti mu da ni prirodne trudnoće ne dolaze kad ljudi pucnu s prstima. Imaš AmH bolji od mene koja sam 7god mlađa, nemaš razloga za bediranje i brigu. Teško je to sve proživljavati, ali kad tad bude sve došlo na svoje.🤗
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
tam7, kao prvo čestitam na prvom djetetu. Vjerujem da je ipak malo lakše kad vidiš to malo čudo i znaš da se na kraju sve to isplati.
Koliko ja znam, kod inseminacije se ne biraju najbolji spermići, to se radi kod ICSI metode. Mislim da nema smisla da itko od nas sad nagađa što je najbolje za tebe, treba malo usporiti i ići korak po korak. Prvo ovi nalazi, onda ćeš pitati nekoliko mišljenja što dalje, i onda ćeš odlučiti što ćeš. I dalje si dosta mlada i stigneš ponovo roditi.
Jako mi je žao radi boli kroz koju si prošla. Ne mogu zamisliti, niti želim ikad imati to iskustvo, kako je to kad imaš tri takva iskustva. Budi s nama, mi ćemo navijati za tebe i vjerujem da će na kraju biti pozitivan rezultat.
Imali smo ovdje primjera žena koje su prošle baš gadne priče, spontane u visokim tjednima trudnoće, i na kraju uspješno rodile svoje malo zlato. Vjerujem da ćeš i ti imati istu takvu priču, kojom ćeš hrabriti druge žene, i koja će zacijeliti rane i boli koje imaš sada
MTB, hvala ti na potpori . Nema kod mene odustajanja, samo sve što sam morala nažalost proći me učinilo još zahvalnijom prema onom što imam sada u ovom trenutku 🍀❤️. I naučilo me da ne mogu sve kontrolirati, a to mi je bilo teško za prihvatiti.
Tebi želim da se tvoj hrabri malac uspješno smjesti u svoje boravište za sljedećih 9 mjeseci, a to i bude uz ovakvu mamu lavicu. I svim ostalim curama držim fige da im se ostvare plusići što prije ❤️
👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
👨🦲41 g normospermia
👧🏻❤️
👼🏻 07/2019 19 TT
👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
08/2022 biokemijska 😔
Ja sam malo bas smotana kod tih injekcija… Jucer san zabola ko divljak i upiren u drob.. A danas kao lagano sve ok, stiscem da izlaz lijek, ne prebrzo.. I cujem neki skljoc i ja ka izvadin to je to.. I nakon minutu gledam pola nije izaslo… Nw znam cemu taj skljoc al nisam znala sta bi pa sam ubola jos jednom i dovrsila. Al sam se malo sad nazivcirala jer sam nesposobna ocito…
Sanjich, nije problem ako se opet bocneš da isprazniš dozu do kraja. Događa se, bitno da nisi ostavila dozu u injekciji i bacila je.
I nisi nesposobna, nego ti ovo nije struka i treba vremena da se navikneš.
Ma stvara mi to stres kolko god se pravim da ne.. Ne bojin se uboda i igle samo da nes ne sjebem.. Al dobro manje lijeka je manja steta nego vise lijeka hahha
Tako i meni.. jutros sam čak muža tražila da gleda dok si dajem jer mislim da sam jučer krivo 🙈
Plus ja moram reći.. jako sam pozitivna što se cijelog postupka tiče i vjerujem u uspjeh.. ali ja ne znam jesu ovi hormoni ili šta.. ja se rasplacem ako me krivo pogledaš, jutros sam se uspjela posvadjati s mužem sram me uopće reći radi čega 🙈🙈 i to potoci suza tekli.. kad god vidim ili čujem nešto tužno samo krene.. nadam se da je to do juzine 😅
Plačem na sve.. Ne znam jel stvarno dp tog bockanja ili smao od savjesnosti da se bockam i da je to sad to, suze prihvacanja situacije.. Nemam pojma.. Al ono kmecava sam stalno jbga
tam7, hvala ti na lijepim željama
Sanjich, manemoj, ja nisam navikla biti nešto emotivna, više sam racionalan tip s nogama čvrsto na tlu. Pa sam u zadnje vrijeme isplakala sve oči na glupe i nezanimljive filmove, na aspiraciji sam plakala i govorila doktorici i svim sestrama koliko ih volim i koliko mi znače, i zahvaljivala im što su u mom životu, a vidim da sam i sad, kad su hormoni "skoro pa izašli iz mene" skoro briznula u plač na post od tam7 gdje piše o mom malcu.
Skraćeno, sve je to normalno, postajemo one prave žene, sve ono što muškarci misle da jesmo
(mislim na one glupe muškarce/ženomrsce pune predrasuda o ženama)
💔💔💔
Tam7 nema na čemu, ne brini bit će sve ok. Ti imaš jednu veliku prednost, to što imaš već jednog anđela 😇 a ni malo ne sumnjam da će doc i drugi ❤️
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Joj cure znam da sam dosadna al mene tak strah ovog hipera. Plačem i baš me panika uhvatila. Čini mi se da sam još napuhanija i steže me trbuh. Od srijede kad je bila punkcija sam dobila oko2.5 do 3 kg. Uopće mi više nije svejedno. Nebi nikako htjela u bolnicu zbog ove korone i kaosa koji vlada.
👩🦰31🧒39
Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
Beta negativna- nema 🐧
2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
19.2.Fet 1 blastice
Sortiraj odgovore
Najstariji