Joj cure znam da sam dosadna al mene tak strah ovog hipera. Plačem i baš me panika uhvatila. Čini mi se da sam još napuhanija i steže me trbuh. Od srijede kad je bila punkcija sam dobila oko2.5 do 3 kg. Uopće mi više nije svejedno. Nebi nikako htjela u bolnicu zbog ove korone i kaosa koji vlada.
Draga, pratiš li upute koje su ti dale cure? Nisi dosadna, razumijemo ovdje svi strah. Sutra ujutro odmah nazovi doktora da ga pitaš za savjet.
💔💔💔
Pratim sve pijem iso sport. Doslovno i hramu što kašastiju konzumiram. Najviše juhe jedem, jogurt. Ništa drugo od simptoma nemam, samo jača napuhnutost. Sutra idem oko pol 2 kod dr da me ppgleda i transfer.
👩🦰31🧒39
Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
Beta negativna- nema 🐧
2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
19.2.Fet 1 blastice
Iskreno dosts mi se i podriguje pa se nadam da sam možda i napuhana i da vjetrovi
👩🦰31🧒39
Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
Beta negativna- nema 🐧
2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
19.2.Fet 1 blastice
Joj cure znam da sam dosadna al mene tak strah ovog hipera. Plačem i baš me panika uhvatila. Čini mi se da sam još napuhanija i steže me trbuh. Od srijede kad je bila punkcija sam dobila oko2.5 do 3 kg. Uopće mi više nije svejedno. Nebi nikako htjela u bolnicu zbog ove korone i kaosa koji vlada.
Mara234, nisi dosadna, i jako mi je zao sto se nije smirilo - vjeruj mi, znam kako se osjecas jer sam nakon prve aspiracijebila jako napuhana i imala sam velike bolove u trbuhu do te mjere da se nisam mogla namjestiti i spavati, a inace imam visoki prag tolerancije boli. I trecu noc od aspiracije sam mislila da cu zavrsiti na hitnoj. Kod mene se ispostavilo da je bio pocetak hipera i doktor je rekao da je dobro sto sam ga nazvala, a on me odmah narucio na pregled. Zato sutra ujutro obavezno kontaktiraj svog MPO doktora i trazi da te on pregleda...do tada bi trebala odmarati, piti sto vise tekucine, iso sporta i sl. i jesti slanu hranu jer s obzirom na nakupljene kg u par dana vjerojatno imas visak tekucine koji se skuplja...ne zelim te plasiti ali ako ti se stanje ne daj Boze pogorsa i budes imala dodatne tegobe poput otezanog disanja, obavezno zatrazi lijecnicku pomoc cim prije. Drzim ti fige i cvrsto vjerujem da ce do sutra vec biti puno bolje... 😉
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Slavili smo tatin rockas pa tek sad citam,
Mi smo u Klaicevoj dobili termin u roku 3 tjedna, rekla nam je teta ovak- nalazi se cekaju 4 tjedna, ukoliko su uredni saljemo vam postom na kucnu adresu, ako bi bilo kakvih problema zovemo vas telefonom i dogovaramo razgovor sa geneticarem. Tako da evo, cekamo. Dakle definitivno po meni zovi klaicevu, ovo je predugo cekanja.
A nalazi frombofilije su mi: faktor V- normalan tip, faktor II- normalan tip, mthfr- heterozigot, i ono zadnje na i(nebrem se sjetit kak se zove 😂😂) - heterozigot 4g/5g.
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Pratim sve pijem iso sport. Doslovno i hramu što kašastiju konzumiram. Najviše juhe jedem, jogurt. Ništa drugo od simptoma nemam, samo jača napuhnutost. Sutra idem oko pol 2 kod dr da me ppgleda i transfer.
Super. Ja sam se isto jako napuhala i narasla u ovom postupku. Dobila sam preko 2kg, morala sam početi nositi broj veće traperice. Sad, 2 dana nakon transfera, cijela kilaža je otišla, ali mi je stomak i dalje napuhan i danas su me čak te velike traperice stiskale u stomaku, što znači da je još narastao. Tako da je dobar dio toga normalan.
Imaš li bolove? Ja i dalje osjećam jajnike, desni me čak zna čak i dosta boliti. Mislim da je sve to posljedica aspiracije, koja je ipak dosta invazivan postupak, pogotovo ako su ti nezgodno smješteni pa je bilo teže dohvatiti jajne stanice.
Dosta cura ti je ovdje pisalo da su imale slične tegobe, i nekima je doslovno otišlo netom prije transfera.
A na kraju krajeva, ni hiper nije najgora stvar koja se može dogoditi, a po tvojim opisima ne bih rekla da si u onom najgorem hiperu koji završava hospitalizacijom.
💔💔💔
Pozdrav svima, ja sam nova i danas sam bila na transferu vratili mi jednu A i jednu B. Ja sam ih nazvala aibe. Imam kcer 10 godina, 41 mi je i zelimo jos jednog bebaca, ali nije islo prirodno nego nam treba malo pomoci.
Odmah da pitam iskusne zenske: boli me u krizima i pritisak mi je, da li je to normalno za prvi dan?
Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete
Pozdrav svima, ja sam nova i danas sam bila na transferu vratili mi jednu A i jednu B. Ja sam ih nazvala aibe. Imam kcer 10 godina, 41 mi je i zelimo jos jednog bebaca, ali nije islo prirodno nego nam treba malo pomoci.
Odmah da pitam iskusne zenske: boli me u krizima i pritisak mi je, da li je to normalno za prvi dan?
Pozdrav, generacijo! Dobro nam došla, i otišla nam za desetak dana kad dobiješ pozitivnu betu!
Kad su ti rekli da napraviš betu?
Što se tiče pritiska i boli u križima, da, normalno je.
Očekuj i male grčeve, gadne vjetrove, rast stomaka, osjetljive sise, ....
Skoro svi ti simptomi su od utrića koje si daješ.
Nešto je od posljedica aspiracije (ako su ti jajnici i dalje osjetljivi).
💔💔💔
Cure drage procitala sam sve vase postove da ne oznacujem svaku posebno sasvima se suosjecam, svaka od nas je prosla borbu u zivotu i lipo je mada se covjek nezna da imamo jedna drugu tu i da smo jedna drugoj oslonac ❤️! Vjeruj te mi kad vam se place placite jer to je prirodno i normalno maher sam u tome😉 tesko je i treba nekada puno padova da bi doslo do uspona mislim da dosta vas zna moju pricu i vjeruj te mi sto nas vise zivot lomi to smo jace treba uvjek gledat prema naprijed i cvrsto se drzati onog ja to hocu mogu i ostvarit cu💪 nekad ima dana i strahova kad mislimo da se na nas srusija cijeli svijet ali opet dodje drugi dan i nova nada nikne u nama ,svakoj od vas zelim da do jedna od vas ugleda svoju mrvicu 🤗🙏ja evo trudna pa u strahu od svega i nekad dodju jace strepnje i misli ali onda kazem sebi vjeruj i bit ce🙏🤗❤️ evo sada cu svama podjeliti dio svoga kutka srca sinoc nisam mogla o 2h do 4 i nesto spavati i onda sam se Bogu mome molila za sve nas ali doslovce ovako: Znas ti one moje cure s foruma Nikitt ,Bozma,MTB,Ruska ,Nina ,Lucija, i kojoj god nisam se sjetila nadimka a i one koje nisam popamtila molim te da svaka se ostvari kao majka i roditelj pa ako koja i ne vjeruje u tebe nema veze ja vjerujem i molim za njih a ti upravi i takoo sam molila i zaspalaa ❤️🙏🙏 moje cure drage poslje kise uvjek ide sunce tako je i s nasim borbama grlim vas sve 🤗🤗🤗
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Cure drage procitala sam sve vase postove da ne oznacujem svaku posebno sasvima se suosjecam, svaka od nas je prosla borbu u zivotu i lipo je mada se covjek nezna da imamo jedna drugu tu i da smo jedna drugoj oslonac ❤️! Vjeruj te mi kad vam se place placite jer to je prirodno i normalno maher sam u tome😉 tesko je i treba nekada puno padova da bi doslo do uspona mislim da dosta vas zna moju pricu i vjeruj te mi sto nas vise zivot lomi to smo jace treba uvjek gledat prema naprijed i cvrsto se drzati onog ja to hocu mogu i ostvarit cu💪 nekad ima dana i strahova kad mislimo da se na nas srusija cijeli svijet ali opet dodje drugi dan i nova nada nikne u nama ,svakoj od vas zelim da do jedna od vas ugleda svoju mrvicu 🤗🙏ja evo trudna pa u strahu od svega i nekad dodju jace strepnje i misli ali onda kazem sebi vjeruj i bit ce🙏🤗❤️ evo sada cu svama podjeliti dio svoga kutka srca sinoc nisam mogla o 2h do 4 i nesto spavati i onda sam se Bogu mome molila za sve nas ali doslovce ovako: Znas ti one moje cure s foruma Nikitt ,Bozma,MTB,Ruska ,Nina ,Lucija, i kojoj god nisam se sjetila nadimka a i one koje nisam popamtila molim te da svaka se ostvari kao majka i roditelj pa ako koja i ne vjeruje u tebe nema veze ja vjerujem i molim za njih a ti upravi i takoo sam molila i zaspalaa ❤️🙏🙏 moje cure drage poslje kise uvjek ide sunce tako je i s nasim borbama grlim vas sve 🤗🤗🤗
Ja sam se i na ovo rasplakala 😭😭😭😭
Pekmez najveći 🙈
Koja je to ženska podrška, to nema nigdje
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji