Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    25. Listopad 2020. 08:41

Tanja79, držim fige da slaviš i da odugovlačiš jer si se smotala oko uploada svoje crte na forum. Navijam na najjače 

💔💔💔

Tinker 🌸
    25. Listopad 2020. 08:44

Nina92, meni je bilo od najveće pomoći da sam si posložila u glavi da idemo dan po dan, bez velikih planova (ja sam control freak koji ima isplanirano sve 7 koraka unaprijed 🙈), i samo mantrati pozitivno, mazila sam bušicu i pričala s bebom. Također, nismo niskom govorili, da izbjegnemo pitanja kad je pregled, kako je bilo, kako se osjećaš itd i eliminiramo taj dodatni stres. 
    Samo pozitiva i kad dođu negativne misli, samo ih odbaci i počni razmišljati o nečemu lijepom (npr ležiš na ležaljci na korona free pješčanoj plaži s bezalkoholnim koktelom, ili još bolje smoothiem ). Ne znam, meni je to pomoglo psihički iako je bilo teško.
    Želim ti svu sreću i samo hrabro ❤️

👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
    👨‍🦲41 g normospermia
    👧🏻❤️
    👼🏻 07/2019 19 TT
    👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
    👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
    08/2022 biokemijska 😔

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    25. Listopad 2020. 08:45

"Vise srece drugi put "sto bi rekli na Lotto

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    25. Listopad 2020. 08:47

Tanja79

Svejedno izvadi betu za koji dan, nikad ne znaš, možda se iznenadiš. U međuvremenu, tješi se kako ti treba. Tvoje lavice (pogotovo tvoja generacija) suosjeća 

💔💔💔

Tinker 🌸
    25. Listopad 2020. 08:50

Hvala ti puno, ti si čudo pozitive zaista ❤️.

Borim se s tim da usporim, pustim prirodu malo da učini svoje, iako bih trebala, ali mi je stalno u podsvjesti da su godine tu. 
    Nema druge nego skupiti sve nalaze i dalje u pobjede.  

👨‍🦲41 g normospermia
    👧🏻❤️
    👼🏻 07/2019 19 TT
    08/2022 biokemijska 😔

MimiDrimi
    25. Listopad 2020. 08:51

tam7, za inseminaciju se biraju najbolji spermiji, tj. ispire se, ajmo to tako reci, njegov uzorak, pa ostaju samo pokrenti spermij, najbolji. Ne znam jesam li dobro objasnila, al znam da se nešto čini sa njegovim uzorkom.
    Sretno sa nalazima. Vidjet ces kad ti muz napravi spermiogram kako on stoji sa brojem i pokretnošću. 
    Bit ce to sve okej. Samo hrabro naprijed 😉

Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
    Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
    1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
    2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
    3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
    4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
    5. 11/2021 Škvorc - novi postupak

Tinker 🌸
    25. Listopad 2020. 08:51

To je bio odgovor na post MTB .

👨‍🦲41 g normospermia
    👧🏻❤️
    👼🏻 07/2019 19 TT
    08/2022 biokemijska 😔

Tinker 🌸
    25. Listopad 2020. 08:53

MimiDrimi

tam7, za inseminaciju se biraju najbolji spermiji, tj. ispire se, ajmo to tako reci, njegov uzorak, pa ostaju samo pokrenti spermij, najbolji. Ne znam jesam li dobro objasnila, al znam da se nešto čini sa njegovim uzorkom.
    Sretno sa nalazima. Vidjet ces kad ti muz napravi spermiogram kako on stoji sa brojem i pokretnošću.
    Bit ce to sve okej. Samo hrabro naprijed 😉

Hvala ti ❤️
    Nema odustajanja :)

👨‍🦲41 g normospermia
    👧🏻❤️
    👼🏻 07/2019 19 TT
    08/2022 biokemijska 😔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    25. Listopad 2020. 08:56

tam7

Hvala ti puno, ti si čudo pozitive zaista❤️.

Borim se s tim da usporim, pustim prirodu malo da učini svoje, iako bih trebala, ali mi je stalno u podsvjesti da su godine tu.
    Nema druge nego skupiti sve nalaze i dalje u pobjede.

Ja čudo, a ti napisala predivan post za Nina92 
    Ti još nisi u kritičnim godinama, imaš ih još par fore tako da stvarno nema smisla da previše žuriš, pogotovo u tvojoj situaciji. Napravi nalaze, a onda ćeš vidjeti za dalje. Ako misliš da će to ubrzati proces, vidi možeš li neke nalaze napraviti privatno. 
    I ljubi i mazi svoje dijete, ti si već majka  a uskoro ćeš mu darovati i bracu ili seku 

💔💔💔

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    25. Listopad 2020. 09:01

NadimakMTB

Tanja79

Svejedno izvadi betu za koji dan, nikad ne znaš, možda se iznenadiš. U međuvremenu, tješi se kako ti treba. Tvoje lavice (pogotovo tvoja generacija) suosjeća

Odvratan osecaj, prvo me bilo strah i do prije 40 min nisam jos uradila. Sad mi dolaze njegovi roditelji i brat i moram da se kezim na silu. 
    Hvala na podrsci, znači puno. 

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.