Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Listopad 2020. 07:25

Bozma

miss1502

Nikita saljem ti jedno veliko ❤️ jer ne znam ni sama sto pametno napisati .. Bozma takodjer ❤️
    Antitram pocinje tvoja avantura ! I ja cu nadam se za par dana, od sutra pijem estrofem 6 dana ,pa cu valjda dobit M
    Sanjich kad je tebi uzv? Ima li kakvih naznaka za zatvaranje KBC St
    Ja idem kod Mršića u utorak pa cu ga sve ispitat,sastavila sam popis pitanja …

kad si u utorak tamo?

I ja sam u utorak tamo 😆 u 8 na uzv 🙃

🍀🐞MISS🐞🍀
    25. Listopad 2020. 07:28

Sanjich ti si u bolnici ,a ja u cita popodne

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

25. Listopad 2020. 07:33

miss1502

Sanjich ti si u bolnici ,a ja u cita popodne

Ja smialjam pitanja, imas li koje da ga i ja pitan  😆

• Leptirica 90🦋
    25. Listopad 2020. 07:33

Jutro cure  imam pitanje jučer kad sam primila inekciju stalno me po malo bocka i zamoli na različitim mjestima da li je to normalo.

Azospermia

25. Listopad 2020. 07:34

Leptirica 90🦋

Jutro cure imam pitanje jučer kad sam primila inekciju stalno me po malo bocka i zamoli na različitim mjestima da li je to normalo.

Je mene je nocas probudilo malo bockanje. Al nista strasno

AuroraB
    25. Listopad 2020. 07:34

Dobro jutro :)
    Točkica da si nastavila jučer sa terapijom ili si prekinula? 
    MTB žao mi je što nemaš smrzlića, join the club  Tako je trebalo biti, sad samo pozitivno do testiranja 
    Tanja79 čekamo tvoj testić!
    Anaid imaš stvarno jako puno mjesta za parkiranje kraj IVF-a, na minutu hoda ti je podzemna garaža na Kvatriću, u koje se parkira i kad se ide u Petrovu. Ako se bojiš tramvaja, vrijeme je da se počneš suočavati sa svojim strahovima jer ćeš u naredenim periodima puno puta morati samu sebe pobijediti. Nek te prvi puta vozi neko iskusniji, a ti samo dobro prati :)

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

AuroraB
    25. Listopad 2020. 07:45

Kako sad to ide sa FET-om? Leptirica90 zašto si ti sad daješ injekcije i kakve? Uopće ne kužim kako taj FET funkcionira

3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧

AuroraB
    25. Listopad 2020. 07:48

Sanjich koji ti je to sad dan pikanja?

• Leptirica 90🦋
    25. Listopad 2020. 07:49

Domila sam ranije pa zato.i inekcije za folikule..i zapiso me doktor za 10 mj.

Azospermia

25. Listopad 2020. 08:02

aircon

Cure ovdje upadam kao padobranac, pokušavam vas popratiti i uključiti se ali strašno mi je teško pratiti preko mobitela (putem web stranice), a laptop mi se ne da uvijek paliti. Uglavnom je li ima mogucnosti dodavanja ovog foruma na Tapatalk ili slične aplikacije? Ovdje mi izbaci uvijek zadnju stranicu, a ne zadnji procitani post i onda se naravno izgubim u vracaju unatrag!

Da i meni je tako bilo, jer smo mi sve dosta na forumu i cesto pisemo pa se brzo promjeni sve ako ne dodjes jedan dan procitat... Nisam cula nikad za te aplikacije pa neam pojma.. 🙃  Ja sad ne izadjem skroz iz preglednika na mobu nego ostavim taj prozor na stranici di sam stala i kad se vratim od tu citam.. Ne ulazim stalno u forum i temu i to.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.