Ja nisam pohvatala a sad mi je palo na pamet, martina je imala 9 stanica kolko ih je na kraju bilo? Znam samo da je fet odgodjen za slj. Mjesec radi hipera. Nemogu nac a bas me zanima od onih silnih folikula koliko je u konacnici dobila?
Pozz curke! Ima tko iskustva s hiperom, što najbolje pomaže. Imam blagi oblik.Trbuh mi je napuhan a bolovi su prestali, možda još mrvicu. U pon mi je transfer pa bi da sam do tad možda još malo bolje
Ja sam bila u hiperu, miruj, pij iso sport, opcenito dosta tekucine, mirovanje i lagana hrana. Ja sam.isto bila malo napuhnuta, ali se bol povukla doslovno vecer prije transfera i radili su mi ga. Bitno da nema vise bolova.
Hvala ti. Tako otprilike i radim, pijem taj iso sport i baš mi paše pileća juha tako da i nje dosta unosim. Nadammse da do pon bude još malo bolje. Hvala
👩🦰31🧒39
Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
Beta negativna- nema 🐧
2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
19.2.Fet 1 blastice
Ja nisam pohvatala a sad mi je palo na pamet, martina je imala 9 stanica kolko ih je na kraju bilo? Znam samo da je fet odgodjen za slj. Mjesec radi hipera. Nemogu nac a bas me zanima od onih silnih folikula koliko je u konacnici dobila?
Ima 9 smrzlića
💔💔💔
Uh Samara kakva prica….
Ne znam dal bi ja bila tako suptilna i romantična. Pocela bi da skacem🙉🐒🐒🐒… Imamo plus, imamo plus
a on bi promrmljao.. Lezi i spavaj nije jak zemljotres
🤤😴🤤
Ja ću svome gurnuti test u nos, spavao ili bio budan
Jedva cekam tvoj test 😁😁🤞🤞🤞🤞
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Imamo 9 🐧I cekamo FET sad u 11 mjesecu. Dosla je gospodica M u petak
Tak da u cetvrtak imamo ultrazvuk i uzimam Estrofem flastere. Dobila sam danas pismo od njih iz Klinike da vracamo 2. 🙈 Nestrpljivo cekamo....
MTB zao mi je zbog mrvica koje nisu uspijele ali zato ce ova koju su vratili mami uspit i izboriti se 🤞🤞🤞
Wow martina odlicno nesto 🤞👶 ja nekak se gledam po tebi jer su nam dg slicne tj iste.. Bas me zanima kak cu regairat na terapiju.. Imam prvi uzv u utorak..
Wow martina odlicno nesto 🤞👶 ja nekak se gledam po tebi jer su nam dg slicne tj iste.. Bas me zanima kak cu regairat na terapiju.. Imam prvi uzv u utorak..
Super. I ja sam krenula sa Bemfolom 150. Drzim 🤞. Sretno dalje i pratim te 😉
Uh Samara kakva prica….
Ne znam dal bi ja bila tako suptilna i romantična. Pocela bi da skacem🙉🐒🐒🐒… Imamo plus, imamo plus
a on bi promrmljao.. Lezi i spavaj nije jak zemljotres
🤤😴🤤
Ja ću svome gurnuti test u nos, spavao ili bio budan
Jedva cekam tvoj test 😁😁🤞🤞🤞🤞
I ja tvoj
Srećom, neću morati dugo čekati
💔💔💔
Anitram1982, bude moj mali genijalac još zadavao muka mami kad ne bude htio spavati po noći ili kad bude imao temper tantrume u terrible 2 fazi
A smućkat ćemo još i bracu/seku, ima vremena.
💔💔💔
Nikita saljem ti jedno veliko ❤️ jer ne znam ni sama sto pametno napisati .. Bozma takodjer ❤️
Antitram pocinje tvoja avantura ! I ja cu nadam se za par dana, od sutra pijem estrofem 6 dana ,pa cu valjda dobit M
Sanjich kad je tebi uzv? Ima li kakvih naznaka za zatvaranje KBC St
Ja idem kod Mršića u utorak pa cu ga sve ispitat,sastavila sam popis pitanja ...
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Sortiraj odgovore
Najstariji