Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Listopad 2020. 20:55

Ja nisam pohvatala a sad mi je palo na pamet, martina je imala 9 stanica kolko ih je na kraju bilo?  Znam samo da je fet odgodjen za slj. Mjesec radi hipera.  Nemogu nac a bas me zanima od onih silnih folikula koliko je u konacnici dobila? 

Mara234
    24. Listopad 2020. 20:57

more2309

Mara234

Pozz curke! Ima tko iskustva s hiperom, što najbolje pomaže. Imam blagi oblik.Trbuh mi je napuhan a bolovi su prestali, možda još mrvicu. U pon mi je transfer pa bi da sam do tad možda još malo bolje

Ja sam bila u hiperu, miruj, pij iso sport, opcenito dosta tekucine, mirovanje i lagana hrana. Ja sam.isto bila malo napuhnuta, ali se bol povukla doslovno vecer prije transfera i radili su mi ga. Bitno da nema vise bolova.

Hvala ti. Tako otprilike i radim, pijem taj iso sport i baš mi paše pileća juha tako da i nje dosta unosim. Nadammse da do pon bude još malo bolje. Hvala 

👩‍🦰31🧒39
    Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
    1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
    Beta negativna- nema 🐧
    2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
    19.2.Fet 1 blastice

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    24. Listopad 2020. 21:04

Sanjich🤞🤰

Ja nisam pohvatala a sad mi je palo na pamet, martina je imala 9 stanica kolko ih je na kraju bilo? Znam samo da je fet odgodjen za slj. Mjesec radi hipera. Nemogu nac a bas me zanima od onih silnih folikula koliko je u konacnici dobila?

Ima 9 smrzlića 

💔💔💔

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    24. Listopad 2020. 21:20

NadimakMTB

Tanja79

Uh Samara kakva prica….
    Ne znam dal bi ja bila tako suptilna i romantična. Pocela bi da skacem🙉🐒🐒🐒… Imamo plus, imamo plus
    a on bi promrmljao.. Lezi i spavaj nije jak zemljotres
    🤤😴🤤

Ja ću svome gurnuti test u nos, spavao ili bio budan

Jedva cekam tvoj test 😁😁🤞🤞🤞🤞

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

24. Listopad 2020. 21:31

Sanjich🤞🤰

Ja nisam pohvatala a sad mi je palo na pamet, martina je imala 9 stanica kolko ih je na kraju bilo? Znam samo da je fet odgodjen za slj. Mjesec radi hipera. Nemogu nac a bas me zanima od onih silnih folikula koliko je u konacnici dobila?

Imamo 9 🐧I cekamo FET sad u 11 mjesecu. Dosla je gospodica M u petak
     Tak da u cetvrtak imamo ultrazvuk i uzimam Estrofem flastere. Dobila sam danas pismo od njih iz Klinike da vracamo 2. 🙈 Nestrpljivo cekamo....
    MTB zao mi je zbog mrvica koje nisu uspijele ali zato ce ova koju su vratili mami uspit i izboriti se 🤞🤞🤞

24. Listopad 2020. 21:34

Wow martina odlicno nesto 🤞👶  ja nekak se gledam po tebi jer su nam dg slicne tj iste.. Bas me zanima kak cu regairat na terapiju.. Imam prvi uzv u utorak.. 

24. Listopad 2020. 21:45

Sanjich🤞🤰

Wow martina odlicno nesto 🤞👶 ja nekak se gledam po tebi jer su nam dg slicne tj iste.. Bas me zanima kak cu regairat na terapiju.. Imam prvi uzv u utorak..

Super. I ja sam krenula sa Bemfolom 150. Drzim 🤞. Sretno dalje i pratim te 😉

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    24. Listopad 2020. 21:52

Tanja79

NadimakMTB

Tanja79

Uh Samara kakva prica….
    Ne znam dal bi ja bila tako suptilna i romantična. Pocela bi da skacem🙉🐒🐒🐒… Imamo plus, imamo plus
    a on bi promrmljao.. Lezi i spavaj nije jak zemljotres
    🤤😴🤤

Ja ću svome gurnuti test u nos, spavao ili bio budan

Jedva cekam tvoj test 😁😁🤞🤞🤞🤞

I ja tvoj 
    Srećom, neću morati dugo čekati 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    24. Listopad 2020. 21:54

Anitram1982, bude moj mali genijalac još zadavao muka mami kad ne bude htio spavati po noći ili kad bude  imao temper tantrume u terrible 2 fazi 
    A smućkat ćemo još i bracu/seku, ima vremena.

💔💔💔

🍀🐞MISS🐞🍀
    24. Listopad 2020. 22:11

Nikita saljem ti jedno veliko ❤️ jer ne znam ni sama sto pametno napisati .. Bozma takodjer ❤️
    Antitram pocinje tvoja avantura ! I ja cu nadam se za par dana, od sutra pijem estrofem 6 dana ,pa cu valjda dobit M
    Sanjich kad je tebi uzv? Ima li kakvih naznaka za zatvaranje KBC St 
    Ja idem kod Mršića u utorak pa cu ga sve ispitat,sastavila sam popis pitanja ...

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.