Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Listopad 2020. 22:21

miss1502

Nikita saljem ti jedno veliko ❤️ jer ne znam ni sama sto pametno napisati .. Bozma takodjer ❤️
    Antitram pocinje tvoja avantura ! I ja cu nadam se za par dana, od sutra pijem estrofem 6 dana ,pa cu valjda dobit M
    Sanjich kad je tebi uzv? Ima li kakvih naznaka za zatvaranje KBC St
    Ja idem kod Mršića u utorak pa cu ga sve ispitat,sastavila sam popis pitanja …

kad si u utorak tamo?

Tinker 🌸
    24. Listopad 2020. 22:24

anaid

Hvala ti punoooo na opisu.
    Mi sad trazimo odgovor na moja 2 spontana, ne usudim se u treci pokusaj.
    1 spontani u 7 tjednu, srce kucalo,prokrvatila a 2 spontani u 8 tj samo GV bez ploda, cekali tjedan dana, nista, beta jakooo slabi rast, i kiretaza.
    Mozda bi ipak potrazila strucnije misljenje, a nismo iz Zg pa avejedno moramo putovati.
    Drzim fige da cujes kuckanje srceka, drzim fige do neba 😍

Pozdrav, 
    iza mene su nazalost 2 missed ab-a, i sad krecem dalje na pretrage. Trombofilija i antifosfosfolipidna antitijela su eliminirani poslije zadnjeg puta, a sad idemo kod geneticara, ja na pretrage za secer, a dragi na spermiogram. Spomenula si da cekate kariograme - ako te mogu pitati, sto ti je geneticar rekao? I mi idemo na kariogram, samo tek u 01.mj, ali ne znam sta drugo moze geneticar uputiti 🤷‍♀️. Ali vjerojatno ima toga jos, samo ne znam. Na koje su te jos slali pretrage? Puno toga je iza nas i htjela bih ispitati sve sto mozemo prije sljedeceg pokusaja...
    A tebi i svim trudilicama ovdje zelim da sto prije ugledaju + i cuju ❤️. Citam vas vec neko vrijeme, ginekologica mi je spomenula da bi nam inseminacija bila mozda dobra, pa sam vas nekako pocela pratiti i odmah primjetila da vlada super pozitiva ovdje 🍀❤️. Svaka cast

👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
    👨‍🦲41 g normospermia
    👧🏻❤️
    👼🏻 07/2019 19 TT
    👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
    👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
    08/2022 biokemijska 😔

• anaid
    24. Listopad 2020. 22:58

Hvala vam cure, ja cim vidim tramvaje,jednosmjerne i cudne parkinge ako ih opce ima, meni odmah muka zato sam otpisala IVF ali budem jos jednom pogledala malo bolje..
    Tam7, radili smo kariogram 12.10 u Klaicevoj tako da nalaze jos nismo dobili,rekla mi 4 tjedna da se ceka.
    Trombofiliju u zavodu,petrova - nalazi dosli nakon 10 dana. 
    Sad se moram s nalazima trombofilije narucit k hematologu.
    To planiram ovaj tjedan do svog ginica po uputnice.
    Tek u 1 mj ,pa di si narucena ?

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Nina92
    24. Listopad 2020. 23:05

anaid

*.Women_name.*

anaid

*.Women_name.*

anaid

Cure, help, trebam vase misljenje.
    Dosli mi nalazi trombofilije: V i II - normalan tip, pai-heterozitot 4g/5g i mhfr-heterozigot. Po svemu do sad citanom sam kandidta za heparin.
    I estradiol referentne vrijednosti za 3 dc su od 0-900, a meni na nalazu pise >88. Rekli mi u labosu da se manje od toga nemoze izmjerit i da mi je preniski.
    Jel imala koja slucaj sa jako niskim estradiolom ?

Ja ti imam manjak estradiola, ali moja doktorica kaže da nije optimalno svim ženama vadit 3 dc. Kao oni vide po ultrazvuku jel se dobro to sve zadebljava, inače ti daju estrofem. Kao u smislu da nemoze bit ženi od 28 dana ciklusa i meni od 38, na isti dan ista vrijednost, a estradiol kad počne naglo raste. 🤷‍♀️

Hvala ti puno. Idem u cet na 21dc jos vadit prigesteron i onda planiram sa svim nalazima (cekam kariogram) nekamo "dalje". Imam dvije kolegice koje su kod Skvorca u Samoboru, pa razmisljam da bi isli k njemu.
    Nova sam na ovoj temi,pola pojmova ne kuzim kaj znace al bojim se da bum morala :/

Ništaa, samo pitaj. Ja sam ti kod Škvorca isto

Jesi zadovoljna s njim ? Gledala sam i Ivf polikliniku, ali dok vidim di je, da nema parkinga, odmah odustajem 🤣

Imas 2 garaze i cijeli kvattric parkinga

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    25. Listopad 2020. 06:24

Trudnice very soon to be
    Tara0205 - 19.10 čekamo betu
    peppy123 - 23.10 čekamo betu
    iris_iris - krenulo je bockanje!!!
    MilaSt - krenulo je bockanje!!!
    manemoj - krenulo je bockanje!!!
    Sanjich - krenulo je bockanje!!!
    Teja1408 - krenulo je bockanje!!!
    točkicaa - 26.10 prva folikometrija
    Lana3 - 26.10 čekamo drugu betu, prva pozitivna!!!
    Nina92 - 26.10 čekamo drugu betu, prva pozitivna!!!
    Nirvana2020 - 26.10 transfer
    Mara234 - 26.10 transfer
    ruby22 - čekamo drugu betu, prva je divna
    Leptirica90 - 28.10 UZV, kreće u FET
    Tanja79 - 29.10 čekamo betu
    willy - čekamo prvi UZV, bete su se poduplale!
    Olivera - čekamo prvi UZV, beta je ogromna!!
    LioraLiora - krenula u IVF, pratimo folikule
    MTB - 3.11. test za trudnoću
    Tiinaa - 3.11. čekamo betu
    LucyLou - 4.11 test za trudnoću
    lotus - 6.11 čekamo betu
    Marti8
    tokio
    Dada31 - 10.11. konzultacije
    miss1502 - idući postupak 11/20
    Lucyinthesky - idući postupak 11/20
    Ana26 - idući postupak 11/20
    Giny - idući postupak 11/20
    VM - idući postupak 11/20
    kju - idući postupak 11/20
    Deoria - idući postupak 11/20
    TiKi92 - idući postupak 11/20
    Chloe18 - idući postupak 11/20
    anavi985 - idući postupak 11/20
    Oolive - idući postupak 11/20
    Bozma - idući postupak 11/20
    Teja09 - HSG 11/20
    nada86 - FET 11/20
    vickivale - FET 11/20
    Anitram1982 - FET 11/20, imamo 9 smrzlića!
    Nadja89 - idući postupak 12/20
    ANKSIMORON - idući postupak 12/20
    ericaa - idući postupak 12/20
    Mila-Milica - idući postupak 12/20
    maja555 - idući postupak 12/20
    AuroraB - idući postupak 12/20
    darliv - FET 12/20
    angribird - FET ??
    Monolena - idući postupak 01/21
    Meto - idući postupak 01/21
    Vekolina87 - u pripremi i istraživanju opcija
    Seny - u pripremi i istraživanju opcija
    Deya - u pripremi i istraživanju opcija
    MimiDrimi - idući postupak za nekoliko mjeseci
    Ivanaxx - idući postupak za nekoliko mjeseci
    Amaranta - idući postupak za nekoliko mjeseci
    alex2102 - idući postupak za nekoliko mjeseci
    TirelessIvy - idući postupak za nekoliko mjeseci
    Blacky89 - idući postupak za nekoliko mjeseci
    Nikitta - uskoro operacija

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    25. Listopad 2020. 06:25

Trudnice
    lucija07 7tt, 20.10 UZV
    Belaaa 11tt, 29.10 UZV slušali smo srčeko!!
    more2309 577 29.10 UZV, slušamo srčeka komada dva!!
    *.Women_name.* 5tt 3.11 UZV, slušamo srčeko
    Ruska1986 14tt, 5.11. UZV
    Simba 1986 7tt 5.11 UZV imamo tri srčeka!!!!
    Tuma - 8tt slušali smo srčeko!!. 10.11 nifty
    Samara - 7tt, 12.11 UZV slušali smo srčeko
    Piky - 7tt
    MakiST 21tt it's a boy!!!
    flower93 21tt

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    25. Listopad 2020. 06:26

Dobro jutro, svima.
    Danas je dan kad se odmaramo i samo pazimo na sebe i svoje bebe, bilo da su u obliku ideje, folikula, zametaka u labosu, ili malih vragolana u bušici. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    25. Listopad 2020. 06:28

tam7, dobro nam došla i još brže otišla, trudna.
    Jako mi je žao radi tvojih loših iskustava. Kao što sam rekla i anaid, nema smisla da nastavite prije nego istražite postoji li razlog radi kojeg se to dogodilo.
    Nisam sigurna da bi inseminacija bila dobra za vas radi godina, možda je bolje da ipak odmah krenete na IVF nakon što prođete sve pretrage.
    Dobra vijest je da smo već imali žene sa sličnim pričama koje su kasnije iznijele trudnoću do kraja i danas imaju lijepe, sretne, zdrave bebe.

anaid, izaberi onu kliniku gdje se ti osjećaš naugodnije. Ako ti je IVF stresan radi parkinga, onda izaberi drugu kliniku. Sve te klinike imaju podjednaku uspješnost, zato je (barem meni) važnije gdje osjećaš najmanje stresa.

Tanja7,  cijelu noć mislim na tebe i šaljem ti pozitivne vibracije. Javi se kad stigneš. 

💔💔💔

• willy
    25. Listopad 2020. 07:03

Tam7 i MM i ja smo radili karigorame i bili na razgovoru s geneticarom u Klaicevoj bolnici u 10 mj 2019. i kariogrami su nam uredni.
    Htjela bih skrenuti pozornost svim curama koje ce (a nadam se da nikad nece) morati ici kod geneticara da je razgovor s geneticarom moguc samo u klaicevoj i petrovoj i da se jako dugo ceka.
    Mi smo isto isto trebali cekati za Klaicevu 3 mj, a za Petrovu 4 mj. Raspitala sam se odmah gdje se kariogrami rade u Sloveniji i imate u Ljubljani i Postojni i bila sam se narucila, termin se dobije u roku par dana (mislim da je cijena oko 500 eura), međutim, netko je bio odustao u Klaicevoj pa smo MM i ja vrlo brzo dosli na red.
    Slažem se s MTB da bi mozda bilo bolje zbog godina preskociti inseminaciju, ali opet treba se o svemu posavjetovati s mpo doktorom. Inseminacija rijetko uspije, ali ima slucajeva da uspije (osobno znam slucaj da je uspjelo curi od prve u 38.g.,rodila zdravu curicu u 39.).

• willy
    25. Listopad 2020. 07:10

Tam7 ne znam da li sam dobro shvatila, ali ti si oba puta zanijela prirodnim putem? Možda nece onda niti biti nuzno da idete mpo putem nakon što dobijete nalaze i obavite sve pretrage. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.