Nikita, kad ti objavis da si trudna, ja cu slavit kao da sam ja. Hvala ti na svim informacijama, savjetima i rječima potpore i utjehe! Ženo kraljice 😉
Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
5. 11/2021 Škvorc - novi postupak
Cure vi se rugate sa ranojutarnjim urinom i pišanje testova u 4 ili 5 ujutro ali ja kad sam odlucila raditi test, u 4 ujutro sam mislila da budem eksplodirala i nisam mogla vise drzat i isla sam na wc i usput napravila test. Pojavila se blaga sjenica. Kad sam se vracala u krevet taman se i mm probudio jer je evo i njemu bila sila tako da smo se na pola puta do wc-a sreli, zagrlila sam ga i sapnula-imamo plus!! Iako je na pola spavao, u sekundi se razbudio :D
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Samara, to se zovu prave noćne priče! 😉
Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
5. 11/2021 Škvorc - novi postupak
Cure vi se rugate sa ranojutarnjim urinom i pišanje testova u 4 ili 5 ujutro ali ja kad sam odlucila raditi test, u 4 ujutro sam mislila da budem eksplodirala i nisam mogla vise drzat i isla sam na wc i usput napravila test. Pojavila se blaga sjenica. Kad sam se vracala u krevet taman se i mm probudio jer je evo i njemu bila sila tako da smo se na pola puta do wc-a sreli, zagrlila sam ga i sapnula-imamo plus!! Iako je na pola spavao, u sekundi se razbudio :D
Suze su mi krenile od ove price. PRE KRA SNO!
Ja se ne rugam s tim, znam da ću i sama tako
💔💔💔
Ovdje također / stranice 16-20
https://repozitorij.mef.unizg.hr/islandora/object/mef%3A2302/datastream/PDF/view
Hm... baš ne znam šta bi mislila o ovome. treba mi malo da mi sjedne. S mojom ludom srećom, vjerojatno bi im ispali jajnici u rukovanju
Je li itko radio u Cito PRP jajnika?
Malo sam se pogubila u svemu, opet sam iskopala onaj katalog banke s kojom radi Siština, ali meni je ono tako odbojno
Pozz curke! Ima tko iskustva s hiperom, što najbolje pomaže. Imam blagi oblik.Trbuh mi je napuhan a bolovi su prestali, možda još mrvicu. U pon mi je transfer pa bi da sam do tad možda još malo bolje
👩🦰31🧒39
Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
Beta negativna- nema 🐧
2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
19.2.Fet 1 blastice
Pozz curke! Ima tko iskustva s hiperom, što najbolje pomaže. Imam blagi oblik.Trbuh mi je napuhan a bolovi su prestali, možda još mrvicu. U pon mi je transfer pa bi da sam do tad možda još malo bolje
Ja sam bila u hiperu, miruj, pij iso sport, opcenito dosta tekucine, mirovanje i lagana hrana. Ja sam.isto bila malo napuhnuta, ali se bol povukla doslovno vecer prije transfera i radili su mi ga. Bitno da nema vise bolova.
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Uh Samara kakva prica....
Ne znam dal bi ja bila tako suptilna i romantična. Pocela bi da skacem🙉🐒🐒🐒... Imamo plus, imamo plus
a on bi promrmljao.. Lezi i spavaj nije jak zemljotres
🤤😴🤤
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Uh Samara kakva prica….
Ne znam dal bi ja bila tako suptilna i romantična. Pocela bi da skacem🙉🐒🐒🐒… Imamo plus, imamo plus
a on bi promrmljao.. Lezi i spavaj nije jak zemljotres
🤤😴🤤
Ja ću svome gurnuti test u nos, spavao ili bio budan
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji