6,5 e test, deranje kože…. Navodno, extra osetljiv
A beta 5e….
i? šta ćeš? ima li nekih manje osjetljivih, po drogerijama, i ovi koji kao nisu osjetljivi pokažu crtu ako ičega ima
Bozma ja sam kod njega sad. Prvi mi je put pa nemam baš s čim usporediti ali meni se jako svidja. Mi smo krenuli od nule kod njega bez ijedne pretrage. Sve mi objasni, trudio se svaki put opustiti me i šaliti se da mi bude lakše, svaki put je u detalje objašnjavao sve što radi. I ok mi je što iako je atmosfera opuštena on je dosta direktan, nema tu puno uljepšavanja, kaže kako je i objasni šta ćemo dalje..
Kažem prvi put mi je ali za sad sam jako zadovoljna.
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Aaaa.. Jer nisam uopce nasla nalaz i ocito ga nisam ni vadila.
Vjerojatno te onda nisu slali vaditi🤷♀️
Mene je bivši mpo poslao tek nakon 4 postupka i hrpe loših stanica u zadnjem, do tad mi nisu ni spomenuli.
Bozma, da visok mi je, a nisam ga nikad posebno uzimala. Jedino što već jako dugo pijem Novalac prenatal i posebno omegu, ali ne znam da li od toga može biti toliki. Doduše, dosta sam i aktivna vani po suncu i trudim se zdravo jesti, ali tko će znati, vidiš da unatoč njemu imam loše stanice očito 🤣🤷♀️
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Nikita uopce neznam sto reci osim da se drzis,probaj dan po dan,razdijeliti problem kako kaze MTB. Sad se fokusiraj na oporavak a odluke za dalje ces donijeti kad bude vrijeme za to. Ne kvaris nikakvu pozitivu,ocito je neki los dan puno nas,tu smo jedna za drugu i u pozitivi i kad je "negativa"... zajedno smo jace. Mozda ponekad ne mozemk se staviti u tudu kozu i znati sto tko prolazi i svakom je njegov problem prioritetan ali mozemo se izjadati,saslusati,probati si pomoc.
Ja koliko sam načula za sad nece biti novi lockdown. Mozda stroze mjere,mozda pojedinacnih zastoja zbog proboja ali idemo dalje!!! Vi u postupku imate prioritet i to tako treba biti i drzim vam fige da vas ne zeznu!!! A mi cekalice cemo se nadati da cemo uspijeti vam se pridruziti a onda svi zajedno na neke veselije teme. Drzite se cure,ova juzina ubija ali sutra je novi dan 🌞🌈
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Lucy, još ako si svjetlije puti, kažu da ga svijetli ljudi bolje "pokupe" na suncu nego tamniji.
Nikitta, evo pročitala sam o tome, ali ne kužim šta oni jajnicima naprave kad ih izvade?
Lucy, još ako si svjetlije puti, kažu da ga svijetli ljudi bolje "pokupe" na suncu nego tamniji.
Ta sam 😎
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
A beta 5e….
i? šta ćeš? ima li nekih manje osjetljivih, po drogerijama, i ovi koji kao nisu osjetljivi pokažu crtu ako ičega ima
Kupila sam, to je bio pocetni šok 🤣
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Cure, help, trebam vase misljenje.
Dosli mi nalazi trombofilije: V i II - normalan tip, pai-heterozitot 4g/5g i mhfr-heterozigot. Po svemu do sad citanom sam kandidta za heparin.
I estradiol referentne vrijednosti za 3 dc su od 0-900, a meni na nalazu pise >88. Rekli mi u labosu da se manje od toga nemoze izmjerit i da mi je preniski.
Jel imala koja slucaj sa jako niskim estradiolom ?
Ja ti imam manjak estradiola, ali moja doktorica kaže da nije optimalno svim ženama vadit 3 dc. Kao oni vide po ultrazvuku jel se dobro to sve zadebljava, inače ti daju estrofem. Kao u smislu da nemoze bit ženi od 28 dana ciklusa i meni od 38, na isti dan ista vrijednost, a estradiol kad počne naglo raste. 🤷♀️
Hvala ti puno. Idem u cet na 21dc jos vadit prigesteron i onda planiram sa svim nalazima (cekam kariogram) nekamo "dalje". Imam dvije kolegice koje su kod Skvorca u Samoboru, pa razmisljam da bi isli k njemu.
Nova sam na ovoj temi,pola pojmova ne kuzim kaj znace al bojim se da bum morala :/
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
A beta 5e….
Kupila sam, to je bio pocetni šok 🤣
amo sad na onaj drugi, pozitivni šok. Mi čekamo
Sortiraj odgovore
Najstariji