Točkice pokusaj se prebaciti,bas mi je glupo da cure koje su krenile s pikanjem moraju sve obustaviti ..skroz mi je drugod a nisi ni pocela ,al vec kad jesi bar te slucajve su mogli odradit ..bas me ovo iznerviralo sad, ok, ja sam se skoro pomirila da nista od postupka u 11 , ali ti koja se uzalud sad pikas nemoj to bas tek tako pustiti...
Nina super beta, zelim ti svu srecu
MTB zao mi je sto nemas smrzlica ,znam tocno taj osjecaj,ali cuvaj i pazi bebicu/e u trbuhu- ionako ce one bit dobitne 👏👏
Ja sam danas napravila onaj test , bijel ko snijeg,ali briga me sad za to, sad me pumo vise brine lockdown...taman se uzivim u sve to i onda opet glupa corona! Al sta je tu je ,sve se u zivotu valjda dogada s razlogom!
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Od mene tužne vijesti, moje bebe nisu došle do smrzlića, prestale su s razvojem
Mi sad malo tugujemo, a onda ćemo ljubav za sva 4 usmjeriti ovome koji je u buši
Ovo nisam ocekivala, stvarno sam mislila da ce doci do 5. dana, pogotovo oni koji su se odlicno drzali, to mi je cudno, ali dobro, tu nazalost vise ne mozes nista, kao sto si rekla znala si da taj rizik postoji. Imas odlicnog borca u trbuhu i usmjeri svu ljubav i snagu u njega ❤❤🥰🥰!
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Mtb pitanje jedno, dakle u betaplus nemaju praksu zamrzavati treći dan ili?
Mtb pitanje jedno, dakle u betaplus nemaju praksu zamrzavati treći dan ili?
Ovisno o stanju zametka. Ove moje koji su bili malo napredniji bi bili zamrznuli četvrti dan da su izdržali. Četvrtog, koji je bio prosječan, bi pustili do petog dana.
A ovog kojeg smo vratili a bio je jako napredan, vjerujem da bi zaledili i treći dan.
💔💔💔
Ja se me slazem da ce ici gore i da ce sve blokirat.. Takav sistem je neodrziv i realno mi gubimo vrime i godine plodnosti ako se to tako pokaze.... Smatram da ce osijek proradit cim zavrse svi koji trebaju samoizolacije i da ce ic redom svojim nekim prioriteta....
.. Ja znam da i ako stanu postupci brzo ce i krenut dalje ne ceka se sigurno kraj corone to je besmisleno
Moram se stabilizirat, a onda na operaciju, a ako se ovako nastavi kaos, neću ja to podnijet, i tek onda ću si napravit sranje. Razmišljam naglas, pišem tu, jer teško može netko razumijeti osim vas, iako nijedna od vas ne ide na operaciju, razumijete koje su to borbe i dileme.Bozmau sličnom smo vrtlogu izazova, dilema. Moram prestat razmišljat i smirit misli…
Baš mi je žao.. uvijek nam svi govore da trebamo biti jake ali ja mislim da je skroz u redu nekad isplakati dušu do onog trena kad si skroz prazan.. treba otugovati i isplakati ono što nas muči da možemo odraditi ono što nas ceka u buducnosti
Drži se i želim ti svu sreću 🙏
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Nikita pokusavam se stavit u tvoju kozu i tesko je zamisliti to sto ti prolazis. Samim tim je tesko dati neki konkretan savjet, meni bi prolazile ovakve misli da sam na tvom mjestu, ako ces cekat da se ovo ludilo smiri, to bi miglo potrajat, a tek onda cemo svi biti ludi i psihicki iscrpljeni od korone, ali i od situacije koja ce nas cekat nakon nje. Mislim da ce mnoge zemlje biti na koljenima od zdravstva, pa do gospodarstva. S druge strane mozda malo morbidno razmisljam (ali ja sve scenarije uzimam u obzir), moguce da se taj doktor koji je tebi jako velika nada da ne kazem jedina koja te moze dovest u normalu, razboli od korone i nedaj Boze zakomplicira mu se nesto. Druga stvar je da je to odgoda na mjesec dana, to bi ti mogla biti odgoda mozda do proljeca ili do ljeta, a ti ces sigurno biti jos vise psihicki iscrpljena od ove pošasti, ali i fizicki od bolova koje trpis. Mozda da pricekas sa odlukom, dok ti se palac ne smiri jer normalno da si umorna i na kraju snaga od nespavanja i bolova. Teska je odluka, mnogo je stvari za i protiv, stavi sve to na papir i razmisli. S druge strane, ako mislis da psihicki nisi spremna, onda mozda bolje da nejdes jer oporavak fizicki nece biti lak i treba velika psihicka snaga...
🙋♀️ 34- sve ok
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
Imamo 7 🐧
Mislim da ti je trenutno nemoguce trezveno razmisljat o oporavku od operacije na koju trebas ici, dok se jos oporavljas o trpis jake bolove od ove operacije na kojoj si bili.
🙋♀️ 34- sve ok
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
Imamo 7 🐧
točkicaa, subota je, to je vjerojatno problem. Možda da se nastaviš pikati do ponedjeljka, a onda zoveš dalje.
Inače, folikometrije ti može raditi i tvoj ginekolog, pa javljate informacije u kliniku.
Jedino ti klinika treba za aspiraciju i transfer, a to traje tjedan dana.
Ovdje ima cura koje su tako radile, sve od doma do zadnjih tjedan dana, mogu ti dati savjet.
A ti u međuvremenu brini o sebi, zapiši si sve opcije. Vidi jesu li ti privatnici opcija. Ako nisu, popiši si sve državne klinike i u ponedjeljak ih zovi redom.
Tvoj peh je da su baš biologice zaražene. Sve ostalo se može "zamijeniti", biologice ne.
Sanjich, ja isto ne vjerujem da će sve blokirati, ova država to ne može izdržati. Plus, nakon svih ovih skandala u kojima se vidi da je vrh države okolo pijančevao za vrijeme zadnjeg locka, nemaju više ni poslušnost naroda. Možda će biti kraćih zastoja, ili pauza, ali sumnjam da će se proljeće ponoviti.
Nikitta, draga, vjerujem da ti je teško. Ono što meni u takvim situacijama pomaže jest da podijelim problem na korak po korak, dan po dan. Sad ti je prioritet vjerojatno brinuti o prstiću, znam da je gadno tih prvih dana dok rana ne zaraste, ali iz mog iskustva to ne traje "predugo" - pod predugo mislim na one mjesece koliko treba da nokat izraste. Onda ćeš ići dalje, korak po korak. Stigneš otkazati/odgoditi operaciju, pokušaj sad ne razmišljati o tome. A za svu podršku, uho za slušanje/oko za čitanje/rame za plakanje, imaš svoj čopor ovdje.
💔💔💔
Čestitke svima na novim plusićima 👍🥰😇🥳 Svaki put kad uđem vidim novee trudnice, baš lijepo i ohrabrujuće. Ja sam jučer išla na 3dc..dobila clomid 3 do 7 dc. Idemo prvi ivf obaviti s njim prvo, pa ak ne bude uspješno onda na pikanje. Idem na VV, zasada rade normalno uz stroge mjere, pa se samo molim Bogu da nas ne odgode 😑. Rekli su neke nove mjere od 1.11. A baš tada tih dana bi trebala na aspiraciju.. Cure kako pišete opise ispod vašeg imena, ja ništa ne kužim kak to ide?
Sortiraj odgovore
Najstariji