Bozma a embriolozi u citu, kakvi su, sto se za njih priča? Na stranu to sve sto ne komuniciraju, na stranu i ćaknuti dr. Poljak🤣🤣? Vidim da oni preferiraju vraćanje i zamrzavanje treći dan. Mozda mi je to bolja opcija jer ja realno ne mogu dobiti veliki broj stanica i onda da imam prostora za kalkuliranje
točkice, vjerojatno su gotovi za danas. Ako imaš kod sebe još ljekova nastavi se bost pa zovi sutra, ako rade, ako ne zovi u ponedjeljak. Ako te oni ne prime svaki privatnik će te primit, neka ti naplati aspiraciju i transfer, ali bar nećeš ljekove platit. šteta ti je sad da to propadne.
Nikitta, to sam čak ja predložila, da vidim i ja odgovara li mi (najviše zbog radnog vremena). Provjerila sam ih, ok posluju i dobre su prosječne plaće, bar ono što je javno od podataka. A posao je zanimljiv pa vjerujem da bi mi brzo prošao dan, svugdje po malo. Još sad imam i mamografiju koju su rekli obavezno bolnica jer imaju najbolji mamograf, pa opet onkolog, zvala sam i rekla samo dio problema, okvirno, da ne zamaram ljude, bili su skroz razumni, ugodno sam iznenađena. Rekli da se javim ako budem htjela kad mi prođe sve, da uvijek nešto treba.
Valjda će te proći to raspoloženje, jednako je mene sastavilo prije par dana, čitavu noć nisam mogla prestat plakat, puno se skupilo i to kako se on olako pomirio sa stanicama neke ukrajinke do toga da sam ni za šta, toliko iskustva i ulaganja u sebe kroz razno razne edukacije i da me nitko više od godinu niti ne pozove na razgovor, osim državnih koji moraju jer zadovoljavam uvjete i tu se niti ne pokušava skriti da je namješteno. I onda mi se namjesti 100 stvari u jedno popodne i dobijem priliku i ovako moram izabrat.
Ja bi da sam na tvom mjestu išla na operaciju ako sada možeš financijski i ako bude moglo zbog korone.
U jednu ruku mi je drago što ćemo pokušavat još malo, da ne propadne sve ovo od dodataka što sam kupila, ovaj put sam sve po onoj knjizi kupovala, a ne samo ponešto, i to zalihe za par mjeseci Trošim više na dodatke nego na hranu
Iako me sad već strah da od toga svega neće bit ništa zbog korone
Bozmaa embriolozi u citu, kakvi su, sto se za njih priča? Na stranu to sve sto ne komuniciraju, na stranu i ćaknuti dr. Poljak🤣🤣? Vidim da oni preferiraju vraćanje i zamrzavanje treći dan. Mozda mi je to bolja opcija jer ja realno ne mogu dobiti veliki broj stanica i onda da imam prostora za kalkuliranje
oni imaju Baranovičku i Romca za koje svi kažu da su naj, ali.....ovo je samo nešto šta sam ja znatiželjna primjetila i ne mora bit istina, pa uzmi s rezervom Ja ti mislim da sa mojim embrijima nisu radili oni nego jedna mlada cura. Dok sam sjedila na stolu i čekala prvi put transfer prepoznala sam Baranovičku sa slika i pitala kakvi su, kaže ona nemam pojma nisam ih ja gledala, evo ona je, i pokaže mi na neku mladu curu. Pitam nju ona samo sliježe ramenima i kaže: a dobri. Dalje od toga mi ništa nije rekla.
Kod nas je dobar spermiogram, pa mislim da možda nismo toliko komplicirani da bi se s nama bakćali tako iskusni embriolozi.Oni nam nisu nikad radili ICSI, unatoč malom broju stanica, puštali su ih da se same oplode, svugdje drugo su radili ICSI. Sinoć sam doktorici nosila sva otpusna pisma i na njima su slike embrija, pa kaže da joj ti embriji iz Cito izgledaju bolje nego oni iz Šparca iako su imali manje stanica.
Koliko god me kod njih puno toga nervira, ja bi isto išla tamo zbog tog zamrzavanja treći dan, ali me baš i zanima zašto samo oni zamrzavaju treći dan, zašto to drugi ne rade?
Nekako ne bas predivan vikend. Nikitta bas mi je žao sto se tako osećaš,nista ne traje do veka pa no tvoj bol, korona.... Treba samo jos malo ostati normalan i ne poluditi. Mozemo mi to,drž se 🤞🤞💪💪💕
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Čestitke svima na novim plusićima 👍🥰😇🥳 Svaki put kad uđem vidim novee trudnice, baš lijepo i ohrabrujuće. Ja sam jučer išla na 3dc..dobila clomid 3 do 7 dc. Idemo prvi ivf obaviti s njim prvo, pa ak ne bude uspješno onda na pikanje. Idem na VV, zasada rade normalno uz stroge mjere, pa se samo molim Bogu da nas ne odgode 😑. Rekli su neke nove mjere od 1.11. A baš tada tih dana bi trebala na aspiraciju.. Cure kako pišete opise ispod vašeg imena, ja ništa ne kužim kak to ide?
Otidkes na ikonicu profila gore, pa na VIDI SVOJ PROFIL, odes dolje do potpisa, stisnes oju olovcicu sa strane, napises sta zelis i stisnes SPREMI 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Bozmaa embriolozi u citu, kakvi su, sto se za njih priča? Na stranu to sve sto ne komuniciraju, na stranu i ćaknuti dr. Poljak🤣🤣? Vidim da oni preferiraju vraćanje i zamrzavanje treći dan. Mozda mi je to bolja opcija jer ja realno ne mogu dobiti veliki broj stanica i onda da imam prostora za kalkuliranje
oni imaju Baranovičku i Romca za koje svi kažu da su naj, ali…..ovo je samo nešto šta sam ja znatiželjna primjetila i ne mora bit istina, pa uzmi s rezervom Ja ti mislim da sa mojim embrijima nisu radili oni nego jedna mlada cura. Dok sam sjedila na stolu i čekala prvi put transfer prepoznala sam Baranovičku sa slika i pitala kakvi su, kaže ona nemam pojma nisam ih ja gledala, evo ona je, i pokaže mi na neku mladu curu. Pitam nju ona samo sliježe ramenima i kaže: a dobri. Dalje od toga mi ništa nije rekla.
Kod nas je dobar spermiogram, pa mislim da možda nismo toliko komplicirani da bi se s nama bakćali tako iskusni embriolozi.Oni nam nisu nikad radili ICSI, unatoč malom broju stanica, puštali su ih da se same oplode, svugdje drugo su radili ICSI. Sinoć sam doktorici nosila sva otpusna pisma i na njima su slike embrija, pa kaže da joj ti embriji iz Cito izgledaju bolje nego oni iz Šparca iako su imali manje stanica.
Koliko god me kod njih puno toga nervira, ja bi isto išla tamo zbog tog zamrzavanja treći dan, ali me baš i zanima zašto samo oni zamrzavaju treći dan, zašto to drugi ne rade?
Ja nisam baš iskusna u svemu tome. Tu sam primjetila po pricama cura da rijetko koja klinika toliko preferira treci dan. Citala sam po int strane forume i stranice gdje ima lijecnika i embriologa koji se vode time da je maternica bolja okolina za trodnevni embrij nego laboratorij pa se mozda poljak i njegov tim također time vode pogtovo kada se ima mali broj stanica. A lucinger i poljak su prvi napravili ivf u hr, da li i dr. Lucinger zamrzava treci dan? Važem mogucnosti iako imam dva smrzlica trodnevna.
Hvala Ruška, a aad mi reci kako označavaš isobu, da bude crno podebljano lol
Samo stisnes B(bold) iznad! I kad ne zelis vise, opet ga stisnes... 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
A to sto za njega kazu da je caknut 😂 valjda je bas stvar toga da ti je netko sjeo ili ne, meni je on kao doktor skroz simpatican.
Mislim da su more zamrznuli nesto treci, nesto peti dan, a ona je u Lucingera? Ako nisam nesto pobrkala.
Samo stisnes B(bold) iznad! I kad ne zelis vise, opet ga stisnes… 🙂
Ruška1986 ajmee 🤦♀️ sve ispred nosa, hvala tiii 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji