Nina92 svarsen testic superr cestitaam🎉🤗🙏❤️
Lana03 super betaa i nek tako nastavii🎉🤗🙏❤️
More savrsenoo dva srcekaa jojj 😍🤗🙏❤️
Smara srcekoo savrsenoo 😍🙏🤗
Simba mogu mislit reakcija 😁 ali neka njih mazi ih i pazi🤗😍🙏😍
MTB bit cee to savrseno visjet ces😘🙏❤️
Ostale cure ako sam koga zaborsvils cestitke i onima koje su krenule svu srecu zelim😘🤗
Jaa sam danas malo odala vise sad odmaram trazili kuzinu itd za u kucu i sve sta nam treba
I spaker jer sam zimogrozna 🤣
Evo sad trudna kontam od hormona prominit ce se to ja i dalje zimogrozna .. ostale trudnice jeli vama ladno il sam ja posebni slucaj😂🤦
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Nikitta, hvala ti!! Bit će savršena četvorka, zlata mamina.Samara, mogu zamisliti! Ma što zamisliti, za par tjedana ću to i doživjeti, zajedno s mojim čoporom koje idu u ovom valu.
Hvala ti što to dijeliš s nama, meni to dosta znači i pokazuje kako se ovo stvarno isplati.Lana3, pfft, vi stignete imati nogometnu momčad, pogotovo s obzirom na uspješnost koju imate!
Heheheheeh daaaaa! 🤗🤗🤗🤗
🧔 33 👩 33
1. IVF Petrova, uspješan (15 dnt beta 7178, 24 dnt 28547)
2. IVF Beta plus (9dnt 222, 13dnt 1901, 16dnt 6100)
Cure danas sve pozitivno na forumu. Prekrasno je to procitati 🥰🥰
Da, baš je krenuo neki lijepi val. A kako će tek biti sutra? Imamo 3 bete, 2 transfera, 1 informacija o oplodnji i barem 3 početka novih postupaka.
Podsjeti me, je li i ti krećeš sutra?
Još čekamo willy danas, ona nam treba javiti svoju drugu betu
💔💔💔
More2309 znala sam da su twinsi! Prekrasno! Čestitke! Ne mogu opće zamisliti osjećaj! 🥰
Anavi985 ja sam to obavila u Vinogradskoj, nema naručivanja (ne znam kako je sad zbog korone), jer nisam sigurna da to u Petrovoj rade (mislim da ne rade). Svi nalazi ispali ok, osim blaže mutacije MTHFT što znači da ne smijem Folacin (folna kiselina) jer ga tijelo ne može preraditi nego folate (aktivni oblik folne). Moj ti je savjet poslat mail Vinogradskoj i pitati je li rade to i dalje bez naručivanja. I svakako ne vaditi takve nalaze za vrijeme menstruacije.
Ima u Petrovoj to, išla je moja kuma pred cca tri godine. Zbog čega ne za vrijeme menge? Moj dr.mi rekao da se može bilo kad pa i 3.dc kad idem vadit krv hormone na VV. Iako mi se ne vadi krv dva put dnevno zapravo...
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
Meni stigo vec nalaz za covid 😁 negativna ✅
Dobar početak!! Idući test, onaj na trudnoću, će biti pozitivan!!!
💔💔💔
Baš vlada pozitiva na forumu cure, nadam se da će se tako nastavit 😊😍 🤞🙏
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Da, baš je krenuo neki lijepi val. A kako će tek biti sutra? Imamo 3 bete, 2 transfera, 1 informacija o oplodnji i barem 3 početka novih postupaka.
Meni menga treba doci sutra ili subotu i nadam se da krecem 🙏🤞🤞
Sutra cu zvati kako bih provjerila jesu li postupci u Vinogradskoj otkazani ili nisu..
Drzite fige da nisu 🤞🤞🤞
Meni menga treba doci sutra ili subotu i nadam se da krecem 🙏🤞🤞
Sutra cu zvati kako bih provjerila jesu li postupci u Vinogradskoj otkazani ili nisu..
Drzite fige da nisu 🤞🤞🤞
Držimo da nisu!! A ti nam javi dobre vijesti čim ih čuješ, znaš da ovdje volimo dobre vijesti
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji