Uđem da vidim jel se Lucija slucajno javila ali vidim da pišete da je nema. Nadam se da je ok.
Nirvana2020, i ja imam blago povišenu temperaturu već danima, a test za Covid mi je bio negativan. Ionako te više nitko neće testirati, a naša Belaaa je čak i imala Covid nakon što je ostala trudna, pa je sve završilo OK. Samo pozitivno, sutra ćeš saznati kako su tvoje bebeLeptirica90, uskoro krećeš!!! Ti ćeš biti u novom valu pozitivnih vijesti
Lucyinthesky, hvala!
Hvala, sretno tebi sutra 😊
Sutra cu saznati samo hoce li biti transfera i kada, jer... GDPR 🤪 Ali dobro, binarni sistem 0 i 1 mi isto odgovara 🤞🍀
Htjela sam reci da nisam mislila nikoga uznemirit pricom s aspiracije, ja sam ju pisala u stilu da je boljelo tad, ali evo, bilo pa proslo i sad nikakvih bolova nema, a i mislim da su jako malo sanse da se to isto nekome desi.
Nase tijelo je cudo, uostalom, ceka nas i porod (u to cvrsto vjerujem za sve nas), sto znaci da mi mozemo sve 👑
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Da krećem jako sam uzbuđena nadam se da ću ovaj put biti sretna kako ove ostale cure drago mi je zbog njih.zadnji put sam bila jako razočarana ali nadam se ovaj put uspješnosti sa njima. Hvala vam od ❤😘😘isvi želi svu sreću ko se trudi nakraju se isplati ali postupci borba panja.kad bržiš soju bebicu u rukama na to sve zaboraviš❤❤ sretnooo
Azospermia
Da ne plasim sad dodatno sanjich, sa aspiracijom, ali meni osobno je prva aspiracija bila najbolnija unatoc onom svemu sto su mi dali, tada je isao onaj koktelcic u guzu. I kasnije danima, sjecam se da sam sutradan negdje isla i nisam se mogla popet uz stepenice zgrade od bolova. A kasnije aspiracije....nista, vec sam pisala da sam nakon aspiracije 7 folikula sutradan isla trcat i nije me niti zuljalo u jajnicima, super sam se osjecala i bez problema odvalila 7 km
Cure, cestitam na svim lijepim vijestima i drzim fige za jos vise njih i sutra 🤗
Meni temperatura ne prolazi, ako je to normalno, ok, samo se bojim te nesretne korone koja bi me udaljila od mog cilja 👶
I ja je imam danaima, kazu da moze biti od hormona, a i prvi pokazatelj trudnoce. Kod kuce na onom obicnom termometru imam oko 37, 37,2
i na ulasku u bolnicu me strah bilo jer mere onim kao "pištoljčićem," i na tom mi izmeri 35,5... 😳😊
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Cure, cestitam na svim lijepim vijestima i drzim fige za jos vise njih i sutra 🤗
Meni temperatura ne prolazi, ako je to normalno, ok, samo se bojim te nesretne korone koja bi me udaljila od mog cilja 👶
I ja je imam danaima, kazu da moze biti od hormona, a i prvi pokazatelj trudnoce. Kod kuce na onom obicnom termometru imam oko 37, 37,2
i na ulasku u bolnicu me strah bilo jer mere onim kao "pištoljčićem," i na tom mi izmeri 35,5… 😳😊
Hvala 🤗
znaci ovi doktori nisu ni svjesni koliko ovaj forum sreze paranoja i strahova u korijenu 🤣
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Willy, juuuuhuuuuu, pa sjajno! 🎉🥰🎊Cestitke od srca buduca mama! Koliko ste vratili, jednu ili dvije mrvice? I kad je uzv?😊
Samara, juuuupiii, srceko je tu! ❤️🙏🏻
MTB, je da, pospanost je jedna od mogucih nuspojava utrica, a ja se od njih napusem kao zaba - bas mi se zaobli i iskoci trbuh! 🙊☺️
Lucyinthesky, Oolive, Nirvana, Willy i svima ostalima koje drzite fige - hvala vam puno!😘
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
i na ulasku u bolnicu me strah bilo jer mere onim kao "pištoljčićem," i na tom mi izmeri 35,5… 😳😊
Hvala 🤗
znaci ovi doktori nisu ni svjesni koliko ovaj forum sreze paranoja i strahova u korijenu 🤣
Udruzenim snagama protiv paranoja i strahova
Sve moze biti a i ne mora i nista nije kao što izgleda 😂
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Razumnaja sam kod dr. Lucingera i ovo ti je super termin jer stvarno mu je velika guzva, vidjet ces kad budes krenula na ultrazvuke, stalno je guzva.
Baš mi je drago da si i ti kod njega. Ja ovo nisam planirala i još ne znam kako ću zatvoriti financijsku konstrukciji ali budem nekako. Za polustimulirani postupak imam a za punu stimulaciju moram nešto smisliti.
Ja sam mu se javila cim sam čula da se Vinogradska zatvara jer mi je 35 god pred vratima i ne želim propustiti i ovu zimu.
Tako sam propustila proljeće zbog corone.
Imam skoro sve nalaze, a i rekao mi je da se ne brinem da će me on uputit ako mi nešto bude falilo tako da se ne brinem.
Moja briga je da načarobiram 10000kn u 2 mjeseca....
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
lucy,willy,samara,more i ostatak ekipe,pardon ako sam nekoga zaboravila,cestitam i sretno na dalje!!!
Simba vase cudo pricam muzu vec 3 dana i sad je i on poceo navijati za dvojceke i trojceke 😁😁
MTB ta 4 su borci koji jedva cekaju upoznati mamu i tatu i ne sumnjam da ce sutra biti super vijesti i tako iducih 9 mjeseci cca 😉 sretno!! Iscekujemo update sutra 🥰
Svima drugima,u cekanju,pikanju,aspiraciji,transferu,iscekivanju beta i utzv,SRETNO i drzim vam svima 🤞🤞🤞🤞🤞💖❣
Ako sam nekog zaboravila,nije namjerno,puno nas je i preskoci se... saljem vam korona free virtualni zagrljaj 🤗
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji