Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Teja1408
    22. Listopad 2020. 19:46

MTB

Teja1408

MTB

Teja1408

Cure danas sve pozitivno na forumu. Prekrasno je to procitati 🥰🥰

Da, baš je krenuo neki lijepi val. A kako će tek biti sutra? Imamo 3 bete, 2 transfera, 1 informacija o oplodnji i barem 3 početka novih postupaka.
    Podsjeti me, je li i ti krećeš sutra?

Još čekamo willy danas, ona nam treba javiti svoju drugu betu

Meni menga treba doci sutra ili subotu i nadam se da krecem 🙏🤞🤞
    Sutra cu zvati kako bih provjerila jesu li postupci u Vinogradskoj otkazani ili nisu..
    Drzite fige da nisu 🤞🤞🤞

Držimo da nisu!! A ti nam javi dobre vijesti čim ih čuješ, znaš da ovdje volimo dobre vijesti

Naravno 🥰🥰🥰

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Listopad 2020. 19:54

Isplanirala sam si sutrašnji dan 
    Prvo transfer i hrpa dobrih vijesti od doktorice. 
    Onda šetnjica do najbližeg McD i krumpirići 
    Pa odlazak u Muller i kupovina hrpice testova 
    Pa šetnjica do omiljenog restača, tata vodi mamu na fini ručak 
    I onda dalje chillanje, cijeli vikend ćemo se maziti i paziti i voljeti i pričati sa bebicom 

💔💔💔

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    22. Listopad 2020. 19:58

MTB

Isplanirala sam si sutrašnji dan
    Prvo transfer i hrpa dobrih vijesti od doktorice.
    Onda šetnjica do najbližeg McD i krumpirići
    Pa odlazak u Muller i kupovina hrpice testova
    Pa šetnjica do omiljenog restača, tata vodi mamu na fini ručak
    I onda dalje chillanje, cijeli vikend ćemo se maziti i paziti i voljeti i pričati sa bebicom

🤗🤗🤗❤️😘

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Razumna
    22. Listopad 2020. 20:00

Teja1408

Sutra cu zvati kako bih provjerila jesu li postupci u Vinogradskoj otkazani ili nisu..
    Drzite fige da nisu 🤞🤞🤞

Ja sam danas bila u Vinogradskoj i meni su rekli da rade samo ovaj tjedan 😔 navodno je neka sestra bila na tulumu i zarazila je cijeli kolektiv....
    Onda sam kontaktirala dr. Lučingera i dogovorili smo konzultacije i pregled u 11mj ( i to baš na dan kad mi treba doći mjesecnica,  ali drugačije ne može, gužva a i rade smanjenim kapacitetom).

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Listopad 2020. 20:02

Razumna

Teja1408

Drzite fige da nisu 🤞🤞🤞

Ja sam danas bila u Vinogradskoj i meni su rekli da rade samo ovaj tjedan 😔 navodno je neka sestra bila na tulumu i zarazila je cijeli kolektiv….
    Onda sam kontaktirala dr. Lučingera i dogovorili smo konzultacije i pregled u 11mj ( i to baš na dan kad mi treba doći mjesecnica, ali drugačije ne može, gužva a i rade smanjenim kapacitetom).

Pa ovo sa Lučingerom ti je i dobro, ionako bi trebala doći na prvi dan ciklusa na pregled. Imaš sve nalaze? Ako da, poslat će te odmah u postupak 

Teja1408, imaš li mogućnost prebaciti se u neku drugu bolnicu ako Vinogradska stvarno ne bude radila?

💔💔💔

Teja1408
    22. Listopad 2020. 20:08

Razumna

Teja1408

Drzite fige da nisu 🤞🤞🤞

Ja sam danas bila u Vinogradskoj i meni su rekli da rade samo ovaj tjedan 😔 navodno je neka sestra bila na tulumu i zarazila je cijeli kolektiv….
    Onda sam kontaktirala dr. Lučingera i dogovorili smo konzultacije i pregled u 11mj ( i to baš na dan kad mi treba doći mjesecnica, ali drugačije ne može, gužva a i rade smanjenim kapacitetom).

😭😭 A uzas, nece me pa nece. 
    Jesu ti jos sto rekli. Kad ce opet poceti raditi? 

MTB vjerujem da ako se sad i prebacim da cu upasti na listu cekanja.
    Kako god okrenem slijedi mi opet cekanje 😐

22. Listopad 2020. 20:09

Sanjich🤞🤰

Bozma

Sanjich, tek sad vidim, danas sam ja raspasoj kao ti jucer, testiranja, razgovori za posao i evo sad cu malo duze sjedit u frizera pa imam vremena i za zaostatke….rjesavam se rica….za stalno 🙈…ej…ne brini…tako te dobro osamute da ako nesto i boli taj osjecaj od droge je 100 puta bolji nego sto to boli. Dobro ja sam sad imala samo 2 folikula, ali prosli put ih je bilo 10 i isto mi je bilo 😜😝😜…isla bi opet samo zbog onih droga.
    Morepredivno ❤
    MTB ocekujem sutra sliku beba.

Jooj meni je isto navodno ricava kosa al ja tolko godina feniram na ravno da ne znam kakva je vise.. To ides na onak neki tretman? Tu u st ili?
    Nadam se da necu nesto buncat i trabunjat gluposti.. Inace radi anksooznosti ne volim biti u stanjima koje ne kontroliram.. Nije mi cak ni bol mrska koliko to da nisam u svojoj kontroli

Ne znam moze li se buncat, mi smo u sobi pokusale pricat nakon punkcije, ono da kazemo jedna drugoj kako je bilo,  ali jezik ne ide, tezak....ali znam da sam hrkala, to sam cula sama sebe 🙈

• willy
    22. Listopad 2020. 20:10

Malo se kasnije javljam, ali s dobrim vijestima🙂
    Druga beta je 2766🙂
    Čestitam i Lana3 i More 92!
    Samara čestitam na malom hrabrom srčeku!
    Vijesti koje je Simba1989 donijela sa svojim trojčekima... adrenalin nas je sve opalio🙂
    MTB bolje da si preskočila frizera, ja sam ga jučer odradila u pauzi između dvije bete, rekla sam frizerki baš bi mogla skratit malo više ovaj put-sa suzom sam u oku došla doma naravno🙂 Sestrična mi je danas samo rekla"baš ti je ono chic", to znači loše
    LucyLou sretno sutra!
    MTB sretno sutra također! Bravo za plan i program nakon transfera. Ja sam nakon prvog transfera bila uzbuđena i kaže mi sestra odite si popit pivu da se opustite... Bome sam ju poslušala i riješila malo više od jednog malog Heinekena🙂I uspjelo je iz prve (ali se nazalost kasnije nije odrzala). 

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Listopad 2020. 20:19

Teja1408, ipak ti nazovi sutra, možda budeš imala sreće. Ionako neko vrijeme se samo trebaš pikati, možda do onda oni riješe samoizolacije ili se testiraju i budu negativni... 

willy, woooohoooo, beba je tu!!  
    Slobodno nam ispričaj cijelu svoju priču sad, znaš da volimo lijepe priče. 
    Što se kose tiče, narast će dok se beba rodi.  Kad ti je prvi UZV?

💔💔💔

Teja1408
    22. Listopad 2020. 20:23

MTB

Teja1408, ipak ti nazovi sutra, možda budeš imala sreće. Ionako neko vrijeme se samo trebaš pikati, možda do onda oni riješe samoizolacije ili se testiraju i budu negativni…willy, woooohoooo, beba je tu!!
    Slobodno nam ispričaj cijelu svoju priču sad, znaš da volimo lijepe priče.
    Što se kose tiče, narast će dok se beba rodi. Kad ti je prvi UZV?

Hvala ti MTB
    Tvoja pozitiva je stvarno prijelazna. 🥰
    Nazvat cu pa vam javim.
    Sretno sutra! Super si isplanirala svoj dan! Uzivaj najvise 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.