Preletila sam zadnjih par stranica sad, danas mi je uzasan dan na poslu bio😩
Koliko lijepih vijesti, bas ste me digle!
Sretno sutra svima, da vas ne nabrajam posebno, ne znam vise tko mi glavu nosi danas🤯
Teja1408 znam kako ti je, i ja sam na holdu, ajd bas javi sutra sto su ti rekli. Ja idem na konzultacije u ivf pa cu vidjeti kakvo je tamo stanje.
👸33god. 🤴🏻 32.god
*par god. pokušavanja
*jedna uredna spontana trudnoća prije 10 god. Moja velika beba savršena sa željom za bratom ili sestrom🙏
*7./2020 AIH
*9./2020- cista postupak odgođen
*10./2020 AIH
*11./2020 prvi IVF 🙏
MTB hvala na čestitkama, tek cu sutra zvati da pitam kad bi mi mogao bit prvi uzv.
Vec sam napisala ukratko svoj put, ne znam na kojoj stranici, mislim da sam prvi put pisala 18.10.pa da ne ponavljam i zauzimam prostor. Ukratko, idiopatska neplodnost, 2 neuspjele inseminacije, 1.stimulirani IVF uspjesan, ali je bio spontani, nakon toga su ostale tri petodnevne blastice, dva feta bezuspjesna, i ovo sada je bio zadnji.
Hvala vam cure na lijepim zeljama 😘😘😘!
Samara to je predivno 🥰❤, bas mi je drago da sve lijepo napreduje, sada lijepo uzivanje i mazenje 🤰🥰😊!
Willy cestitam 🎉🎉🎊🎊, beta je savrsena 🙂🙂!! Drzim fige da trudnoca bude skolska i mirna 🙏🙏🍀🍀🤞🤞!
Razumna ja sam kod dr. Lucingera i ovo ti je super termin jer stvarno mu je velika guzva, vidjet ces kad budes krenula na ultrazvuke, stalno je guzva.
MTB super si ti to isplanirala, to mora biti dobitna kombinacija 🙏🙏🙏🍀🍀🤞🤞🙂🙂!!
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Willy cestitam ! Sve dobre vijesti danas! Bas je lijepo krenulo ..
Mtb plan za sutra ti je savrsen, ne moze bolje! Sretno,javi nam kako je prošlo
Sanjich super za negativan nalaz covida, sretno sutra s prvim bockanjem!! Tvoja avantura zapocinje 👏👏
Svim trudnicama koje su bile na pregledima zelim puno srece i nadam se da cemo i mi ostale uskoro bit u istoj situaciji i slusat srceka svoje djece!!!
Lucija bas se pitam di si i nije mi bas drago sto se ne javljas, nadam se da je sve ok
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Preletila sam zadnjih par stranica sad, danas mi je uzasan dan na poslu bio😩
Koliko lijepih vijesti, bas ste me digle!
Sretno sutra svima, da vas ne nabrajam posebno, ne znam vise tko mi glavu nosi danas🤯
Teja1408 znam kako ti je, i ja sam na holdu, ajd bas javi sutra sto su ti rekli. Ja idem na konzultacije u ivf pa cu vidjeti kakvo je tamo stanje.
Hocu, i ti isto javi sta kazu za HZZO postupke ako ti uzivo kazu nesto vise od toga da su popunjeni za ovu godinu.
Ja sam isto pocela razmisljati da bih tamo. To mi je jako blizu stana.
Cure, cestitam na svim lijepim vijestima i drzim fige za jos vise njih i sutra 🤗
Meni temperatura ne prolazi, ako je to normalno, ok, samo se bojim te nesretne korone koja bi me udaljila od mog cilja 👶
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Meni treba menga stići u pon a onda utorak bi trebala biti u petrovoj u 7.30 i krećem nadam se ovaj put uspješnosti😊😊
Azospermia
Meni treba menga stići u pon a onda utorak bi trebala biti u petrovoj u 7.30 i krećem nadam se ovaj put uspješnosti😊😊
🤞🤞🤞 bit ce, vidi sve ove price zadnjih dana, ti ces se isto uskoro pridruziti 🍀
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Ma hoce sigurno, ja kad sam bila samnom u sobi bile 2 cure i sve 3 dobile 12-14 stanica sve se vidjele na transferu i imale sve do 6 balocistice i doktor ti meni kaze ti si trudna, vracas se ti po bracu i seku i kazem njemu nadam se doktora da bude kako vi kazete i od tada sam preeepozetivna bas i bas sam s njima zadovoljna tako da bude sigurno super, nakon 7 transfera ugledat crte neznam kak da opisem svoje osjecaje… A sto se tice slike mislim da sam bas tutlek haha i da odustajem od stavljanja slika na forum 🤣🤣🙊
Hvala draga, baš nekako ne mogu dočekati da to sve kreneN 😊
LucyLou i MTB držim vam fige za sutra, bit će to prva liga i ulovit će se te bebice sigurno 💪
willy ovo je najbolja moguća vijest i bit će sve super 🥳❤️
Simba1989 čuvaj se i uživaj, meni je ovo skroz nevjerojatna priča 🤩
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Nirvana2020, i ja imam blago povišenu temperaturu već danima, a test za Covid mi je bio negativan. Ionako te više nitko neće testirati, a naša Belaaa je čak i imala Covid nakon što je ostala trudna, pa je sve završilo OK. Samo pozitivno, sutra ćeš saznati kako su tvoje bebe
Leptirica90, uskoro krećeš!!! Ti ćeš biti u novom valu pozitivnih vijesti
Lucyinthesky, hvala!
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji