Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Listopad 2020. 18:03

Darliv, hvala!! 

Lana3, ti si već pokazala da ti znaš samo za uspjeh iz prve!!  Super ti ide. Imaš još i smrzlića ili?

iris_iris, Sanjich, točkicaa, hvala!! Nismo još odlučili vraćamo li jedno ili dva. Ali koliko god smrzlića bilo (a ja ih želim hrpicu), vratit ću se po sve. Obećala sam svojim bebama da će svaka dobiti šansu!!! Muž ih je spreman hraniti ih četvero  

Simba 1989, tvoje vijesti su stvarno bile spektakularne, a trojke su ti očito bile suđene jer ovo je situacija koja se rijetko viđa. Vjerujem da ti je trebalo vremena da dođeš k sebi. Sad je najbitnije jaaako paziti na sebe i polako već početi graditi mrežu podrške.  

Samara, kako je lijepo čuti dobre vijesti. Kako je čuti srčeko svoje bebe?  Uživaj u svojoj bebi, do 12.11 imaš vremena donositi odluke.

Bozma, hvala! Naravno da ću podijeliti sa svojim lavicama sliku beba  

LucyLou, budemo zajedno gurale kolica  

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Listopad 2020. 18:09

Sanjich🤞🤰

Bozma

Sanjich, tek sad vidim, danas sam ja raspasoj kao ti jucer, testiranja, razgovori za posao i evo sad cu malo duze sjedit u frizera pa imam vremena i za zaostatke….rjesavam se rica….za stalno 🙈…ej…ne brini…tako te dobro osamute da ako nesto i boli taj osjecaj od droge je 100 puta bolji nego sto to boli. Dobro ja sam sad imala samo 2 folikula, ali prosli put ih je bilo 10 i isto mi je bilo 😜😝😜…isla bi opet samo zbog onih droga.
    Morepredivno ❤
    MTB ocekujem sutra sliku beba.

Jooj meni je isto navodno ricava kosa al ja tolko godina feniram na ravno da ne znam kakva je vise.. To ides na onak neki tretman? Tu u st ili?
    Nadam se da necu nesto buncat i trabunjat gluposti.. Inace radi anksooznosti ne volim biti u stanjima koje ne kontroliram.. Nije mi cak ni bol mrska koliko to da nisam u svojoj kontroli

Sanjich, jako razumijem za ovaj dio da ne voliš biti u stanjima koje ne kontroliraš. Ja sam radi toga prvo htjela biti bez anestezije jer me užasavala ideja da ja tamo nesvjesno ležim dok netko prčka po meni. Onda sam pristala na anesteziju kad mi je doktorica rekla da mi je jedan jajnik teško dostupan i da ga možda neće moći aspirirati ako ne budem opuštena.
    Na kraju nije bilo anesteziologa pa sam završila onako kako sam inicijalno i planirala - samo sa drogama.
    I ono što mogu reći jest da su me droge maksimalno opustile. Ovaj pristupačan jajnik nisam uopće osjetila. Ovaj problematični (koji još ima i miom po putu) sam osjetila kratku, jaku, oštru bol 3 puta (toliko je bilo j.s.), ali sam bila toliko puna ljubavi prema svima i tako sam bila opuštena da je ta bol bila kao da se događa nekom drugom. Ne znam objasniti. I što je najbolje, cijelo vrijeme sam imala kontrolu nad svojim tijelom, što mi je bilo bitno. Zato, ako ti daju ikakve droge, mislim da se nemaš čega bojati. A vidiš da je i Bozma rekla da se droge daju.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Listopad 2020. 18:11

Imam baš zanimljive nuspojave od utrića. Da sam već bila na transferu, brijala bih da sam trudna. 
    Recimo, nikad nisam bila spavalica. Od malena nisam htjela spavati popodne, radi toga sam imala hrpu problema u vrtiću. A sad već danima odem leći nakon popodnevnih utrića i onda odspavam dva sata 
    Dapače, kako je danas bio malo zaposleniji dan, zaboravila sam popodne na utriće. Sjetila sam se jer mi se spavalo, pa sam si ih stavila i onda legla odrijemati 

💔💔💔

• LucyLou
    22. Listopad 2020. 18:16

točkicaa

LoucyLou i MTB sretno vam sutraa, da sve prođe kako treba. 🥰🥰 jeste odlucile koliko cete vratiti?
    Ja vam ne mogu opisati svoje uzbuđenje, jedva cekam sljedeci uzv, da mi kaze koliko imam folikulica. ♥️

Tockicaa, hvala ti puno! 😘
    Nama je preostao samo jedan smrzlic tako da njega vracamo. Prije smo vracali i po dva, i isto bismo i sada da imamo dva na slamcici. Ali nema veze, navijamo i za ovog jednog, vrijednog! 👶🙏🏻😉

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

Simba 1989
    22. Listopad 2020. 18:27

Bozma

Simba, daj pricaj jos. Jeste ikome rekli? Kakve su reakcije?

Prvo da pitam kako si ti???
    Htjela sam da kažemo samo najbližima ali moj muž je toliko sretan da skoro hoda po gradu i viče moja žena trudna i nosi trojke.. Poruke mi samo stižu kao čestitam i to.. Znači reakcije su mi predobre hhahhahahhahaha, znači svi onako se zabezeknu i kao moolim????? Hahhahhahaha hahahahahha
    Svaki dan se molim za čudo da ih donesem na ovaj ludi svijet 

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

Simba 1989
    22. Listopad 2020. 18:29

Nikitta

MTB ma bit će to savršena 4 embrija! 🥰
    Samara čestitke na srčeku 😍
    Simba drago mi je da je sve okej, samo ti papaj i pazi na svoje mrvice. Lucija nam se nije javila još, navodno obrisala profil. Valjda je sve u redu. 😬

Kako obrisala profil??? Zašto??? Kako si ti?? 

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

Samara
    22. Listopad 2020. 18:32

MTB

Darliv, hvala!!Lana3, ti si već pokazala da ti znaš samo za uspjeh iz prve!! Super ti ide. Imaš još i smrzlića ili?

iris_iris, Sanjich, točkicaa, hvala!! Nismo još odlučili vraćamo li jedno ili dva. Ali koliko god smrzlića bilo (a ja ih želim hrpicu), vratit ću se po sve. Obećala sam svojim bebama da će svaka dobiti šansu!!! Muž ih je spreman hraniti ih četveroSimba 1989, tvoje vijesti su stvarno bile spektakularne, a trojke su ti očito bile suđene jer ovo je situacija koja se rijetko viđa. Vjerujem da ti je trebalo vremena da dođeš k sebi. Sad je najbitnije jaaako paziti na sebe i polako već početi graditi mrežu podrške.Samara, kako je lijepo čuti dobre vijesti. Kako je čuti srčeko svoje bebe? Uživaj u svojoj bebi, do 12.11 imaš vremena donositi odluke.

Bozma, hvala! Naravno da ću podijeliti sa svojim lavicama sliku bebaLucyLou, budemo zajedno gurale kolica

Nisam čula, samo sam vidjela na monitoru bijelu točkicu koja pulsira 🥰 nešto prekrasno odma su mi se oči zasuzile

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

Lana3
    22. Listopad 2020. 18:36

MTB

Darliv, hvala!!Lana3, ti si već pokazala da ti znaš samo za uspjeh iz prve!! Super ti ide. Imaš još i smrzlića ili?

iris_iris, Sanjich, točkicaa, hvala!! Nismo još odlučili vraćamo li jedno ili dva. Ali koliko god smrzlića bilo (a ja ih želim hrpicu), vratit ću se po sve. Obećala sam svojim bebama da će svaka dobiti šansu!!! Muž ih je spreman hraniti ih četveroSimba 1989, tvoje vijesti su stvarno bile spektakularne, a trojke su ti očito bile suđene jer ovo je situacija koja se rijetko viđa. Vjerujem da ti je trebalo vremena da dođeš k sebi. Sad je najbitnije jaaako paziti na sebe i polako već početi graditi mrežu podrške.Samara, kako je lijepo čuti dobre vijesti. Kako je čuti srčeko svoje bebe? Uživaj u svojoj bebi, do 12.11 imaš vremena donositi odluke.

Bozma, hvala! Naravno da ću podijeliti sa svojim lavicama sliku bebaLucyLou, budemo zajedno gurale kolica

Hehehehe, znas kako se kaze: "iz tvojih usta u Božje usi ".
    Da, imamo još po 4 slamcice smrznute. 

🧔 33 👩 33
    1. IVF Petrova, uspješan (15 dnt beta 7178, 24 dnt 28547)
    2. IVF Beta plus (9dnt 222, 13dnt 1901, 16dnt 6100)

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Listopad 2020. 18:42

Nikitta, hvala ti!! Bit će savršena četvorka, zlata mamina. 

Samara, mogu zamisliti! Ma što zamisliti, za par tjedana ću to i doživjeti, zajedno s mojim čoporom koje idu u ovom valu. 
    Hvala ti što to dijeliš s nama, meni to dosta znači i pokazuje kako se ovo stvarno isplati. 

Lana3, pfft, vi stignete imati nogometnu momčad, pogotovo s obzirom na uspješnost koju imate! 

💔💔💔

Tinchy_07
    22. Listopad 2020. 18:45

Simba 1989

Bozma

Simba, daj pricaj jos. Jeste ikome rekli? Kakve su reakcije?

Prvo da pitam kako si ti???
    Htjela sam da kažemo samo najbližima ali moj muž je toliko sretan da skoro hoda po gradu i viče moja žena trudna i nosi trojke.. Poruke mi samo stižu kao čestitam i to.. Znači reakcije su mi predobre hhahhahahhahaha, znači svi onako se zabezeknu i kao moolim????? Hahhahhahaha hahahahahha
    Svaki dan se molim za čudo da ih donesem na ovaj ludi svijet

Ma naravno da je ponosan i neka je, treba biti🙂
    Sad pusti da te lijepo razmazi

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.