Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LucyLou
    22. Listopad 2020. 14:53

Lana i Nina, juuuuupiiiiii, cestitam vam na prekrasnim vijestima!!! 😊 Pozitivni niz se nastavlja i bas daje vjetar u ledja! 🎉🥰🎉
    More2309, wow, dvoje ih je!! ❤️❤️Pa cestitam!!! 🎊🎉🎈bas mi je drago za tebe i tako lijepo vidjeti da nastavljamo i ovaj tjedan pozitivan niz! 🙏🏻Mogu misliti koliko si sretna, sada se opusti i uzivaj u trudnoci!!! 😘
    MTB, kako si nam? Imas li kakvih informacija o bebicama? Kako napreduju mali lijenci? Vjerujem da suse ptobudili i da rastu tik uz ostalu bracu i seke ☺️
    Ostale curke, razumijem strah od pregleda i to da svaka od nas ima drugaciji prag tolerancije ali po meni se svi ti pregledi daju izdrzati, puno lakse nego iscekivanje nalaza, bete ili sljedeceg postupka. Ja sam prosla i propuhivanje, i histeroskopiju i dvije aspiracije i opet bih, samo da dodjem do svog cilja. Vecinom ti pregledi stvarno kratko traju, tako da nemojte se plasiti, sve to prodje za tren, a za nase bebice se isplati izdrzati i onaj najtezi! 😉💪🏻
    I evo, javljam vam i ja lijepe vijesti - moj test na koronu je negativan, bila sam upravo na kontrolnom uzv. i endometrij je lijepo zadebljan tako da sutra idemo u FET i nadamo se da cemo i miurdati nasu srecicu! ☺️🙏🏻❤️

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

AuroraB
    22. Listopad 2020. 14:54

LH trakica mi je dosta tamna. 🤔 Neki dan je bila tamna ko noć, uhvatila peek preko aplikacije, svi simptomi su bili tu. Danas je 5dpo i evo opet... iako bolove sam imala jučer, trebala sam se sjetiti jučer lh trakicu napraviti... Ah. 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Nina92
    22. Listopad 2020. 14:57

more2309

Ninacestitam 🎊🎊🎉🎉!!!! Crtica je jako lijepa i nije presvijetla 🙂! Sada lijepo smireno do bete koja ce isto biti predivna 🙏🙏🤞🤞🍀🍀!
    Lana cestitam i tebi 🎉🎉🎊🎊, drzim fige da se lijepo udupla 🙏🙏🤞🤞🍀🍀!
    Ja sam obavila prvi ultrazvuk, 5.tjedan sam trudna, i obadva su se lijepo primili 🥰🥰, jedan je malo veci sve se vidi, ž.v. i g.v. i kod drugog je vidljivo samo mrvicu slabije, ali kaze doktor da to nista ne znaci, da je sve super i kako treba biti za 5.tjedan., nema nikakvog hematoma i zasad je sve super 🙂🙂. Samo neka mi i dalje tako lijepo rastu 🤞🤞🙏🙏🍀🍀! Iduci pregled je iduci cetvrtak 😊.

Ajmeee predobro ja sam vratila dvije i bas bi htjela da obadvoje u bušici ❤️

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

Anavi985
    22. Listopad 2020. 15:12

Cure - je li koja išla u Petrovu na testove trombofilije? Posebno sad u doba korone...?
    Kakva je procedura? Meni soc.gin.dao uputnicu nek i to rijesim kad vec idem u zg na postupak - pokušava pokazati da se i on trudi i dalje da ja ostanem trudna (uz njegove pretrage) jer mu mpo malo besmislen i nepotreban (a on me poslao!?!) pa bih isla 3.dc. 

Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
    MM 86. - sve ok,
    VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
    SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
    20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
    Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)

• *.Women_name.*
    22. Listopad 2020. 15:12

more2309

Ninacestitam 🎊🎊🎉🎉!!!! Crtica je jako lijepa i nije presvijetla 🙂! Sada lijepo smireno do bete koja ce isto biti predivna 🙏🙏🤞🤞🍀🍀!
    Ja sam obavila prvi ultrazvuk, 5.tjedan sam trudna, i obadva su se lijepo primili 🥰🥰, jedan je malo veci sve se vidi, ž.v. i g.v. i kod drugog je vidljivo samo mrvicu slabije, ali kaze doktor da to nista ne znaci, da je sve super i kako treba biti za 5.tjedan., nema nikakvog hematoma i zasad je sve super 🙂🙂. Samo neka mi i dalje tako lijepo rastu 🤞🤞🙏🙏🍀🍀! Iduci pregled je iduci cetvrtak 😊.

Dvije mrve 😍😍 čestitam 😘😘😘

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Ruska1986
    22. Listopad 2020. 15:14

more2309

🤗🤗🤗🤗🤗🤗 super vijest! Bice to sve ok 🙂🙂 veselimo se slijedecem cetvrtku 🤗

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    22. Listopad 2020. 15:39

More2309 predivno, čestitke.... Uzivaj u svojim mrvicama 💕💕

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Listopad 2020. 15:45

Nije me bilo par sati, a vi se raspisale 
    Deya, držmo fige da je sutra plusić!!! 

Nina92, to je moćni plus!!! Imamo bebuuu!!! 

Lana3, fantastična beta!! Čestitam, mama! 

more2309, s guštom te izbacujem na donji dio liste. Imamo blizance!!! 

LucyLou, super vijesti!! I ti si sutra na transferu, kao i ja. Ima da bude 100% uspješno!!! 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Listopad 2020. 15:48

Danas sam se zaposlila da mi prođe vrijeme. Nisam na kraju išla u frizera, neko sam išla u zubarke da riješim zube prije trudnoće. Ipak sam ja od sutra u množini 
    Zubarka mi je zakon. Objašnjavala mi je kako ću kroz trudnoću - kao, u prvom tromjesečju blabla... Ja rekoh, polako, još ništa ne znamo. Ona meni: kako ne znamo, za mene si ti već trudna 
    I, na kraju, ipak nisam izdržala i svala sam laboratorij. Moje tri mrvice su odustale (one koje se nisu odmah oplodile) . Oprostila sam se od njih.
    Ostale 4 se razvijaju u skladu s očekivanjima  Sutra ću im čuti ocjene i vidjeti slikice. Držte fige da se moji malci drže, i da uspijemo smrznuti one koji ne dođu na red sutra. 

💔💔💔

darliv
    22. Listopad 2020. 15:51

MTB navijamo za cetiri koji ne odustaju 🍀🍀🍀🍀 veselim se tvom transferu kao da je moj 😁🥰

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.