Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Listopad 2020. 17:06

SIMBA odlicno javljaj nam svakako, vjerovatno ne budes cesto na forumu ali nemoj nas zaboravit skroz mi se svi veselimo radi vas 😊😊😊

SAMARA ja nezz sta bi rekla za te prenatalne testove.. Toga prije nije bilo  i nekako ja sam za ako postoje neke indikacije a ako ne samo opusteno uzivati u trudnoci.. Znam nekoliko slucajeva gdje je test pokazao vjerovatnost a na kraju nista.. Samo je majka strest prozivljavala do poroda... 

MTB  hmm zao mi je radi trojke.. Ali GLE,  simba je vratila 1 pa sad nosi trojčeke 😁 tako da... Sto se mene tice i dalje imas sansu 12 djece imat 🤞👶 fokusiramo se na njih i drzimo fige za transfer.. Jesi odlucila vracas li jedan ili dva? 

22. Listopad 2020. 17:08

Tanja79

Ja svaki put procitam orangutan injekcije 🙈🤦‍♀️🤦‍♀️
    orgalutran

Da sad nisi ovo napisala ne bi ni skuzila da ja krivo citam 😁😁😁

Simba 1989
    22. Listopad 2020. 17:14

Ruska1986

Simba 1989

Cure evo i mene nakon par dana što mi se smirili dojmovi i prihvatila situaciju 😂😂😂
    Da ne vraćam sve unazad.. Kako je Lucija??? Samra??? One danas imaju uzv
    A Bozma???
    Mi jedva čekamo 3.11.da opet vidim svoja 3 čuda

Lucija nam se nw javlja od uvza, mislim da je bio u pon… Malo smo zabrinute i nadamo se da je sve ok! Kako se ti osjecas? Jel jedes za cetvero? 😂😂😂🤗🤗🤗

Zar nije uzv isto danas??? Mislim Luciji.
    Bože pojedem jako jako jako puno. I to non stop gladna, ali dosta od hrane mi sada odbojno.. Ali volim na žlicu dosta i voće, ma u biti sve jedem. Ponekad me nešto zna boluckati, ali i dalje osim teka i cica apsolutno sve normalno 

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

22. Listopad 2020. 17:20

Sanjich, tek sad vidim, danas sam ja raspasoj kao ti jucer, testiranja, razgovori za posao i evo sad cu malo duze sjedit u frizera pa imam vremena i za zaostatke....rjesavam se rica....za stalno 🙈...ej...ne brini...tako te dobro osamute da ako nesto i boli taj osjecaj od droge je 100 puta bolji nego sto to boli. Dobro ja sam sad imala samo 2 folikula, ali prosli put ih je bilo 10 i isto mi je bilo 😜😝😜...isla bi opet samo zbog onih droga.
    More predivno ❤
    MTB ocekujem sutra sliku beba.

22. Listopad 2020. 17:25

Simba, daj pricaj jos. Jeste ikome rekli? Kakve su reakcije? 

Tinchy_07
    22. Listopad 2020. 17:32

Nina92 cestitke na pozitivnom testu, lijepa je crta. Ja isto gledam sta su te ruze kad ono 😍
    Lana cestitke na predivnoj beti.
    Cure zelim vam mirnu i skolsku trudnocu, sad samo odmarate, uzivajte i saljite nam trudnicke prasine✨✨✨❤️
    More2309 ajme kako lijepa vijest. Ma rast ce oni kako treba, ti sad lijepo uzivaj u trudnoci, mazi pazi busu i vrijeme do oduceg utz ce preletjet.
     Missi1502 neka si se narucila, bit ces mirnija u svemu tome ako znas da je sve u redu,a bit ce.
    Samara vjerujem da je bimo predivno cut, sad se lijepo vi mazite i cuvajte. I mene zanima bas kako su vasi reagirali kad ste rekli za trojceke? 
    Ja jucer bas u gradu vidjela jednu zenu s kolicima sta Radenska poklanja svim trojcekima, jos malo pa ces ti gurat takve❤️❤️❤️

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

22. Listopad 2020. 17:33

Bozma

Sanjich, tek sad vidim, danas sam ja raspasoj kao ti jucer, testiranja, razgovori za posao i evo sad cu malo duze sjedit u frizera pa imam vremena i za zaostatke….rjesavam se rica….za stalno 🙈…ej…ne brini…tako te dobro osamute da ako nesto i boli taj osjecaj od droge je 100 puta bolji nego sto to boli. Dobro ja sam sad imala samo 2 folikula, ali prosli put ih je bilo 10 i isto mi je bilo 😜😝😜…isla bi opet samo zbog onih droga.
    Morepredivno ❤
    MTB ocekujem sutra sliku beba.

Jooj meni je isto navodno ricava kosa al ja tolko godina feniram na ravno da ne znam kakva je vise.. To ides na onak neki tretman? Tu u st ili? 
     Nadam se da necu nesto buncat i trabunjat gluposti.. Inace radi anksooznosti ne volim biti u stanjima koje ne kontroliram.. Nije mi cak ni bol mrska koliko to da nisam u svojoj kontroli

• LucyLou
    22. Listopad 2020. 17:33

MTB

Nije me bilo par sati, a vi se raspisaleDeya, držmo fige da je sutra plusić!!!Nina92, to je moćni plus!!! Imamo bebuuu!!!Lana3, fantastična beta!! Čestitam, mama!more2309, s guštom te izbacujem na donji dio liste. Imamo blizance!!!LucyLou, super vijesti!! I ti si sutra na transferu, kao i ja. Ima da bude 100% uspješno!!!

Daaaa, MTB, sutra skupa nastupamo! Navijam za tebe i zelim ti da od ova cetiri borca dobijes svoj mali copor - kao sto i sama vidis po iskustvima cura, sve je moguce! 😉🤞🏻Sretno sutra, draga! 🙏🏻☺️

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

22. Listopad 2020. 17:36

Evo malo da se smijemo 😆😆😆 https://ibb.co/1mnH5Kv

Lana3
    22. Listopad 2020. 17:57

lotus

Nina92 cestitke na pozitivnom testu, lijepa je crta. Ja isto gledam sta su te ruze kad ono 😍
    Lana cestitke na predivnoj beti.
    Cure zelim vam mirnu i skolsku trudnocu, sad samo odmarate, uzivajte i saljite nam trudnicke prasine✨✨✨❤️
    More2309 ajme kako lijepa vijest. Ma rast ce oni kako treba, ti sad lijepo uzivaj u trudnoci, mazi pazi busu i vrijeme do oduceg utz ce preletjet.
    Missi1502 neka si se narucila, bit ces mirnija u svemu tome ako znas da je sve u redu,a bit ce.
    Samara vjerujem da je bimo predivno cut, sad se lijepo vi mazite i cuvajte. I mene zanima bas kako su vasi reagirali kad ste rekli za trojceke?
    Ja jucer bas u gradu vidjela jednu zenu s kolicima sta Radenska poklanja svim trojcekima, jos malo pa ces ti gurat takve❤️❤️❤️

Hvala 🤗🙏

🧔 33 👩 33
    1. IVF Petrova, uspješan (15 dnt beta 7178, 24 dnt 28547)
    2. IVF Beta plus (9dnt 222, 13dnt 1901, 16dnt 6100)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.