Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    20. Listopad 2020. 12:46

more2309

Gotov mi je nalaz, 1. Beta u petak je bila 886.8, a danas druga 6283.4, tako da je to vise nego dobro 🙂🙂🙂. Hvala Bogu 🙏🙏🙏❤❤❤. Sada zovem sestru da se narucim za pregled.

Saavrenoo cestitkee  jupiii bravooo🎊🎊🙏😍

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

20. Listopad 2020. 12:47

Piky

Cure bila na 2.uzv. Sve savršeno.. Vidi se srce ❤️…

Što znači 5+3/7 koliko sam onda trudna?

Bravooo superr cestitamm 🤗😍

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Nina92
    20. Listopad 2020. 12:48

Hvala cure nadam se da je ovaj put to to, taman muzu i meni najveći poklon za rodendan jer on ima sutra s ja za tjedan dana 😀🤞🙏 drzite fige 

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    20. Listopad 2020. 12:49

LioraLiora, manemoj, meni je više specijalista reklo da i inače uredne menstruacije kasne kad treba krenuti u postupak - psiha je zajebana stvar. Sve smo napetije, imamo tremu i tijelo reagira. Večeras odmor, čaša vina, zajebancija sa mužem i doći će! 

Anitram1982, to je fantastična vijest!!! Čeka vas čitav čopor djece! Sad malo odmora i maženja, a u 11 idemo po bebu!!! 

iris_iris, drago mi je da i ti krećeš! Reći će ti dr kad trebaš doći na UZV, najčešće oni rade i subotom.

lotus, sumnjam da ti je 3dnt simptom vještice. Vjeruj u svoju bebu! Što se testova tiče, mislim da ti je najbolje krenuti 7dnt ujutro, ako želiš pratiti i sjene sjena. Ako ti je to previše za tvoje živce, pričekaj do 9, 10dnt.

Mila-Milica, baš mi je žao. Daj si malo da odtuguješ, a onda idemo dalje. Statistički si bliže svojoj bebi.
    U kakvom si sad procesu bila?

more2309, beebaaa je tuuuu!!!! A možda i bebeeeee!!! Jupiii.  
    Da te šutnem na trudnice, ili želiš čekati i UZV?

Piky, super da si vidila bebu i srce. 

Nina92, ovo nije sjena sjenine sjene, ovo je baš lijepa sjena!!! Sad ćemo pratiti kako se fino deblja i tamni!!! 

Bozma, umirem od smijeha na tvoje slike. Prvo ona kako sa flomasterom crtaš crtice. Sad ovo sa UZV muževih dojki. 

točkicaa, bez brige, sad si jedna od nas. Sve što te zanima, pitaj. Mene je bilo strah pikanja, na kraju mi to sad fali. Zabavno je, osjećam se filmski dok to radim. 

💔💔💔

20. Listopad 2020. 12:51

Nikitta, iskreno ja nisam baš oduševljena donacijom, nije mi nešto do mojih gena i te priče, ali muči me toliko toga vezano uz to. gledala sam čak malo i katalog donorica, kad staviš svoju krvnu grupu izbaci dvije-tri koje nemaju ama baš nikakve sličnosti s menom, i kao sve su fakultetski obrazovane (mo'š mislit) ne znači mi to ništa, ali je samo dokaz da su informacije u tim katalozima izmišljene. I kako onda izabrat, kao da biram psića? oni njima nikakve pretrage ne rade vjerojatno ne pogledaju ni medicinski karton samo postave par pitanja da li je netko bio teže bolestan. I jođ to da živimo u ovoj vukojebini od zemlje, ne možeš na humanu otić a da te na vratima ne dočekaju babe s plakatima koje se mole za nzn ni ja šta sve ne. Kako djetetu jednog dana objasnit zašto ima 3 dlake na glavi, a i moja i njegova obitelj grive i slične stvari po pitanju izgleda. Ne želim da to dijete kasnije ima ikakve traume zbog naših sebičnih želja.
    Meni su odmah nakon prvih nalaza rekli da je šansa niakakva i da idem razmislim o donaciji. I onda ja tako razmišljma pa sam jedna mjesec za, drugi prtiv. Iako dobijem i stanice i ok embrije, osjeti se to na svim konzultacijama i pregledima da si otpisan prije nego si počeo i da se to radi čisto da se odradi (i privatno i u bolnici). Ja to jednostavno sebi više ne želim, gubit živce na to. Mogu i zamislit život bez djece i ne vidim ništa loše u tome, ali on kaže da njemu život ni ništa onda nema smisla ako nećemo imat djecu, ali da on ne bi ako ja neću bit sretna....e sad jbg....normalno da ću bit sretna i da ću ga volit,ali eto previše o svemu razmišljam

20. Listopad 2020. 12:53

Nina92

Hvala cure nadam se da je ovaj put to to, taman muzu i meni najveći poklon za rodendan jer on ima sutra s ja za tjedan dana 😀🤞🙏 drzite fige

N

20. Listopad 2020. 12:54

Belaaa

Nina92

N

Nisam uspila otvoriti sliku ali ako cure kazu da se vidi onda superr🙏🤗 samo poolako i stpljivoo😍

• LucyLou
    20. Listopad 2020. 12:55

Mila-milica, zao mi je, odtuguj i onda samo hrabro naprijed.😉
    Anitram, ma super, bit ce tu i tekako koja slatka mala bebica! 🤞🏻🥰
    More2309 juuuuuupiiii, meni to zvuci na duplice, u najmanju ruku! Bas mi je drago, drzim fige da na uzv. bude sve u najboljem redu! ☺️🤞🏻🥰🥰
    Piky, prekrasno, neka tako ostane do kraja! 🥰❤️
    Nina, pa cestitam, crta se i te kako vidi! Juuuuupiiiii!!! 🎉🥰🎊 Sada navijamo da svaki tamni i da beta bude uredna! I naravno, da dobijete najljepsi poklon za rockase! 🥰
    MTB, nestrpljivo cekamo tvoje vijesti - nadam se da si dobro i da je sve super proslo?! Kako se osjecas? 😘

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

A sad malo o meni.
    Postupak je prošao super. I dalje su svi jako ljubazni i nježni u poliklinici, baš su pazili da mi bude što ugodnije, do te mjere da su mi pokrili pipicu dok sam ležala na onom stolu sve dok doktorica nije došla.
    Dobila sam droge, nije me udarilo na veselje već na spavanje i nježnost. Ovaj "lakši" jajnik nisam osjetila baš ništa, ovaj zavučeni kojeg se doktorica bojala sam osjetila par jako kratkih oštrih bolova koji su prošli prije nego sam ih registrirala. A droga je učinila svoje da budem opuštena i tako.
    Nakon toga, spavuckanje 2h, oni stalno provjeravaju kako sam, treba li mi nešto, pričaju sa mnom - stvarno predivna usluga.
    Imamo 9 jajnih stanica , od toga su dvije mrvcu lošije kvalitete. Sutra ću dobiti mail sa detaljima, ali već su mi najavili da će trasfer biti u petak. Mislim da s obzirom na moje godine, ne žele ništa riskirati.
    Od cijelog ovog procesa mi je čak najteže palo što satima ništa nisam smjela piti, ostalo je sve bilo baš dobro.
    Danas sam na strogom mirovanju, od sutra smijem raditi i šetati, ali ne se naprezati.
    Hvala hvala hvala svima vama na podršci i navijanju!
    Sad navijamo za mojih velikih 9 

💔💔💔

MTB disiii cekamoo dobre te drogee djelujuu🤣❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.