Sanjich, s obzirom da vlada pravilo da osoba koja otvori novi topic ostaje trudna u nekom od idućih pokušaja, ja bih radije tu čast prepustila nekome od "starijih" ovdje, koje su imale više pokušaja i zaslužile su malo sreće - kao što je npr. naša Bozma. Vi starije se dogovorite koja će to napraviti kad bude vrijeme za to, vi najbolje znate među sobom kojoj najviše treba to zrno sreće.
Predložila bih bila Nikittu, ali ona trenutno nije u ovim vodama, njoj sve skupa želimo što uspješniju operaciju i novi život, a tek onda ćemo pričati o bebama.
A info su već skupljene o datumima, ne mislim voditi i dijagnoze/godine. To je na svima nama da si upišemo u potpise ako to želimo.
manemoj, hvala na predstavljanju. Vjerujem da si zaplakala, svima nam treba malo vremena da prihvatimo da će nam trebati pomoć u ovome. Budi nježna prema sebi, i samo polako. Brzo ćeš svladati terminologiju, još brže ćeš otići od nas među trudnice.
Kakvi su ti nalazi bili, kakav ti je AMH?
💔💔💔
Neko je pisao za folacin da ne koristi bas 😮 zasto ga onda daju? Ja njega uzimam, tako sam dobila i zato nisam uzimala nista drugo. Trebala bi?
Sretno Točkica 🤗
Meni je doktor rekao da mi je on najbitniji u prva tri mjeseca! I ja sam ga uredno svaki dan pila... Cak mi je rekao da mi je on dovoljan u prva tri mjeseca i da mi nist drugo ni ne treba... I drzala sam se tog! Nakon prva tri mjeseca, pocela sam pit vitamine.
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Točkica i ja sam bila u strahu a na kraju bez imalo bolova prošlo.
MTB AMH mi je 26.6.. računam da je to ok 🤷
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Točkicai ja sam bila u strahu a na kraju bez imalo bolova prošlo.
MTB AMH mi je 26.6.. računam da je to ok 🤷
manemoj, to je super AMH. Vidim da ćemo se mi tebe brzo riješiti!
💔💔💔
točkicaa, krenulo je, krenulo!!Olivera, što ti je to 100km, pa za sat vremena vožnjice si tamo.
Tanja79, podsjeti me, koliko dnevne si ti vratila?
Što se ovog blebletanja glupih ljudi tiče, ja gledam ovako. Mi smo sve već majke. I kao majke, naša dužnost je zaštititi naše bebe, biti lavice za naše bebe. S obzirom da su naše bebe i dalje dio našeg tijela, mi moramo zaštititi sebe pod svaku cijenu, kako naše bebe ne bi bile povrijeđene. A to znači, okružiti se pozitivnim i podržavajućim ljudima, a one druge ili ignorirati ili odjebati. Neće nitko na našu djecu!!!
MTB ja sam vratila trodnevne....
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Tanja79, naša lucija07 je na trodnevnima šesti dan imala vidljivu sjenu. ALI, ona je nosila blizance u tom trenutku, tako da je njoj to bilo malo jače. Mislim da bi se tebi sjena trebala pojaviti sedmi do deveti dan.
Moj plan je da ja počnem uopće razmišljati o testu tek poslije 10 dana od aspiracije, što bi u tvom slučaju bilo sedmi dan od trodnevnih. I naravno, ne moraš razmišljati kao ja, neki vide nešto i ranije, a nekima se pojavi nešto kasnije.
💔💔💔
Cure ja mislim da nis od mene, radila test ni sjene sjenine nema 😭😭
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Tanja79, naša lucija07 je na trodnevnima šesti dan imala vidljivu sjenu. ALI, ona je nosila blizance u tom trenutku, tako da je njoj to bilo malo jače. Mislim da bi se tebi sjena trebala pojaviti sedmi do deveti dan.
Moj plan je da ja počnem uopće razmišljati o testu tek poslije 10 dana od aspiracije, što bi u tvom slučaju bilo sedmi dan od trodnevnih. I naravno, ne moraš razmišljati kao ja, neki vide nešto i ranije, a nekima se pojavi nešto kasnije.
Ja sam imala plan da, ako mi dodje da uradim test da ga ne radim pre 9 dana. Sad sam izmenila plan, postajem testoljubac i uradicu 7 dana 9,11 itd 🙃.
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Oliva
Ruska1896 jako mi ke zao skupite snage i hrabro naprijed🙏❤️
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Hvala vam cure na podrsci!
Ja sam odlucila ne tugovati, vec mi je lagano pun kufer cekanja i narucila se u ivf polikliniku na konzultacije posto vin. ne radi,pa di prije dodem na red. Nije mi vrag dao mira, morala sam jer vec neko vrijeme razmisljam o njima a ovo sve s koronom ce izgleda potrajati😩
Svima nama koje nismo sada uspjele drzim fige da skupimo zajedno snagu za dalje🥰
Dobro dosle nam nove cure i jos prije osle!
👸33god. 🤴🏻 32.god
*par god. pokušavanja
*jedna uredna spontana trudnoća prije 10 god. Moja velika beba savršena sa željom za bratom ili sestrom🙏
*7./2020 AIH
*9./2020- cista postupak odgođen
*10./2020 AIH
*11./2020 prvi IVF 🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji