Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    19. Listopad 2020. 14:40

Olivera

Ruska1986

Olivera

Tanja79 meni je danas već 15 dnt, i još uvijek čekam betu jer je u Rijeci traže tek nakon 3 tjedna, ne moram ti ni pričati koliko sam luda već. A test sam si obećala da neću raditi, i za sad uspješno odoljevam, valjda testiram svoje strpljenje😂😂
    Cure doživjela sam ja na poslu od kad sam krenula u ovo komentare koji spadaju u žešći mobing (omiljen mi je onaj da zbog hormona pretjerano reagiram😡) pa me nažalost više ništa ne iznenađuje.

15 dnt??????? Kako mozes izdrzat da ju ne vadis prije?? I niti jedan test? Svaka cast! Veci si karakter od svih nas testoljubaca ovdje… znaci, cekamo onda jos 6 dana?

Zato što moram napraviti više od 100 km u jednom smjeru ako je želim raditi privatno, a u kbc će mi dati upitnicu tek 23.10. jer su je za onda zapisali.
    I druge dvije curke koje su bile samnom na transferu neće testove, to nam je bio neki dogovor🙂
    One nešto smeđare a ja ništa, pa sam si zamislila da je to možda i dobar znak🤔

Aaaaaa, tako znaci... Al bzvz da cekaju 3 tjedna! Mislim, ako je(ne daj Boze)postupak nesupjesan, a ti se i dalje sopas svim i svacim... Ako bas nista nije bilo, to je super znak(nisam ni ja imala nist od tog smedjarenja). Al ne znaci da i kod njih nije uspjesno... Al kod tebe je super onda! Dobar znak 😉

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Tinchy_07
    19. Listopad 2020. 14:40

Dada31 normalno da se tako osjecas. Ljudi ne razmisljaju sta kazu i koliko to moze bit bolno za cut. Ja sam prije uvijek bila tiha i sve, ali kad sam se krenula odgovarat bome ne stedim nikog i bas dam do znanja da im je to zadnji put da se petljaju pa bilo to jer pitaju jer su znatizeljni ili dobronamjerni.
    Lana3 ja nemam preznojavanje, ali imala sam tako ruzne snove.
    Olivera i ja sam u Rijeci i bas si mislim da je kasno toliko cekat i sopat se progesteronom ako ne treba,a kad bude vrijeme omaklo i budem mogla pisnut test mislim da cu se previse bojat. U svakom slucaju svaka cast da si strpljiva i 🙏 za ogromnu betu 
    P. S moj sef je bio rekao sta cekam, vec da sam stara za dijete,normalno da sam mu izdjelila svasta

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Olivera
    19. Listopad 2020. 14:42

Tanja79

Olivera

Tanja79 meni je danas već 15 dnt, i još uvijek čekam betu jer je u Rijeci traže tek nakon 3 tjedna, ne moram ti ni pričati koliko sam luda već. A test sam si obećala da neću raditi, i za sad uspješno odoljevam, valjda testiram svoje strpljenje😂😂
    Cure doživjela sam ja na poslu od kad sam krenula u ovo komentare koji spadaju u žešći mobing (omiljen mi je onaj da zbog hormona pretjerano reagiram😡) pa me nažalost više ništa ne iznenađuje.

Ajmee kakav self control 🧘
    Svaka čast… Cudno da se toliko ceka… Sigurno nije bez veze al mi to 3 tjedna bas puno.

Nemam pojma zašto se kod njih toliko čeka, i onda ako je pozitivna još bar 2 tjedna do utz...roditi ću prije nego mi utvdre da sam trudna😂😂😂
    Evo upravo zvala dr za upitnicu, sad čekamo petak

🧔42 👱‍♀️39
    MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
    4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
    Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙

VM
    19. Listopad 2020. 14:44

točkicaa

Ja sam danas dobila mengu, zvala odmah za Os i rekla mi je da dođem sutra na pregled. Krenuo je nas nadamo se dobitni ciklus i veselimo se 😁🤞🏻

Joj sretno TOČKICAA!!!!

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

Samara
    19. Listopad 2020. 14:46

Neko je pisao za folacin da ne koristi bas 😮 zasto ga onda daju? Ja njega uzimam, tako sam dobila i zato nisam uzimala nista drugo. Trebala bi?
    Sretno Točkica 🤗

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    19. Listopad 2020. 14:50

točkicaa, krenulo je, krenulo!! 

Olivera, što ti je to 100km, pa za sat vremena vožnjice si tamo. 

Tanja79, podsjeti me, koliko dnevne si ti vratila?

Što se ovog blebletanja glupih ljudi tiče, ja gledam ovako. Mi smo sve već majke. I kao majke, naša dužnost je zaštititi naše bebe, biti lavice za naše bebe. S obzirom da su naše bebe i dalje dio našeg tijela, mi moramo zaštititi sebe pod svaku cijenu, kako naše bebe ne bi bile povrijeđene. A to znači, okružiti se pozitivnim i podržavajućim ljudima, a one druge ili ignorirati ili odjebati. Neće nitko na našu djecu!!! 

💔💔💔

Olivera
    19. Listopad 2020. 14:51

lotus

Dada31 normalno da se tako osjecas. Ljudi ne razmisljaju sta kazu i koliko to moze bit bolno za cut. Ja sam prije uvijek bila tiha i sve, ali kad sam se krenula odgovarat bome ne stedim nikog i bas dam do znanja da im je to zadnji put da se petljaju pa bilo to jer pitaju jer su znatizeljni ili dobronamjerni.
    Lana3 ja nemam preznojavanje, ali imala sam tako ruzne snove.
    Olivera i ja sam u Rijeci i bas si mislim da je kasno toliko cekat i sopat se progesteronom ako ne treba,a kad bude vrijeme omaklo i budem mogla pisnut test mislim da cu se previse bojat. U svakom slucaju svaka cast da si strpljiva i 🙏 za ogromnu betu
    P. S moj sef je bio rekao sta cekam, vec da sam stara za dijete,normalno da sam mu izdjelila svasta

Nadam se da će biti ogromna🙂
    Sad sam se nanervirala jer sam čula da su opet mjenjali mjesto gdje se ulazi na humanu, na kraju sam zvala svoju gin da mi da uputnicu da ih ne moram u petak najprije sat vremena tražiti jer pitanje di će onda biti, već znam da ću biti sva uzbuđena i smotana😂

🧔42 👱‍♀️39

ANKSIMORON
    19. Listopad 2020. 14:53

VM

Lana3

Da li se netko susreo s noćnim preznojavanjem nakon transfera?

jaaaaaaaaa!!!! baš sam to pitala nedavno, užas, i kaj je najgore još mi je to ostalo, evo sad 2 tjedna nakon neuspješnog postupka, biti će da su se hormoni poremetilijer štitnjača mi je u redu.

Ako sam dobro pohvatala ti si bila u lucingera? To ti je bio 1 postupak u njega ili? Kad ides ponovo? U njega ili?

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

Olivera

Tanja79

Olivera

Ajmee kakav self control 🧘
    Svaka čast… Cudno da se toliko ceka… Sigurno nije bez veze al mi to 3 tjedna bas puno.

Nemam pojma zašto se kod njih toliko čeka, i onda ako je pozitivna još bar 2 tjedna do utz…roditi ću prije nego mi utvdre da sam trudna😂😂😂
    Evo upravo zvala dr za upitnicu, sad čekamo petak

I meni je to bezveze jer ni jedan umjetni hormon nije za uzimati ako se baš ne mora pa tako ni progesteron. Tu preporučuju 14 dana nakon transfera ili 10 ako je blastocista. Jer 10 dana nepotrebnog uzimanja progesterona, stopiranje ciklusa nema mi smisla.

Olivera

MTB

točkicaa, krenulo je, krenulo!!Olivera, što ti je to 100km, pa za sat vremena vožnjice si tamo.Tanja79, podsjeti me, koliko dnevne si ti vratila?

Što se ovog blebletanja glupih ljudi tiče, ja gledam ovako. Mi smo sve već majke. I kao majke, naša dužnost je zaštititi naše bebe, biti lavice za naše bebe. S obzirom da su naše bebe i dalje dio našeg tijela, mi moramo zaštititi sebe pod svaku cijenu, kako naše bebe ne bi bile povrijeđene. A to znači, okružiti se pozitivnim i podržavajućim ljudima, a one druge ili ignorirati ili odjebati. Neće nitko na našu djecu!!!

Sat i nešto vožnje i još koji komentar o temperaturi i akciji🙄
    Ako sam čekala do sada mogu i do petka🙂

🧔42 👱‍♀️39

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.