Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tinchy_07
    19. Listopad 2020. 17:10

Olivera kako mislis mijenjali ulaz? Ako mislis na podrum, to mozes opet sa gornje strane kako se prije ovog sranja s koronom islo. Ma betu mozes vadit u svom domu zdravlja i da ti tvoja gin upitnicu, bar su meni tako rekli, a i kod nas je manja guzva nego tamo u Rijeci. Ili ides tamo vadit? 
    Manemoj dobro dosla i jos brze otisla na popis trudnica. Sto se endometrija tice mozes ananas, ciklu i nek iskusnije curke kazu sta  jos, ja sam tamanila ovo dvoje. Amh ti je super po meni. 
    Tockica moj savjet ti je da ove nalaze koje mozes i dugo vrijede odradis prije jer papu se jako dugo ceka, a nalaz vrijedi godinu dana, krvnu grupu i to mozda imas ak ne odradi, a briseve daj kasnije posto kod nas u Ri vrijede 3.mj neznam kako tebi
    Nina92 zao mi je da je negativan. Sjeti mr molim te koji dan nakon transfera je? 
    Teja408 dobrodosla i sto prije otisla na trudnice. Nadam se da ce krenut sa postupcima🙏
    Seny donosis suprugove nalaze, a suprug dolazi samo dan kad je aspiracija da dade svoj prilog. Blazeni oni😉
    Ako i dođe s tobom ne puste ga unutra. Njemu ce samo trebat uputnica za spermiogram, a u Rijeci papire daju za doma da ispunis

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Nina92
    19. Listopad 2020. 17:14

lotus

Olivera kako mislis mijenjali ulaz? Ako mislis na podrum, to mozes opet sa gornje strane kako se prije ovog sranja s koronom islo. Ma betu mozes vadit u svom domu zdravlja i da ti tvoja gin upitnicu, bar su meni tako rekli, a i kod nas je manja guzva nego tamo u Rijeci. Ili ides tamo vadit?
    Manemoj dobro dosla i jos brze otisla na popis trudnica. Sto se endometrija tice mozes ananas, ciklu i nek iskusnije curke kazu sta jos, ja sam tamanila ovo dvoje. Amh ti je super po meni.
    Tockica moj savjet ti je da ove nalaze koje mozes i dugo vrijede odradis prije jer papu se jako dugo ceka, a nalaz vrijedi godinu dana, krvnu grupu i to mozda imas ak ne odradi, a briseve daj kasnije posto kod nas u Ri vrijede 3.mj neznam kako tebi
    Nina92zao mi je da je negativan. Sjeti mr molim te koji dan nakon transfera je?
    Teja408 dobrodosla i sto prije otisla na trudnice. Nadam se da ce krenut sa postupcima🙏
    Seny donosis suprugove nalaze, a suprug dolazi samo dan kad je aspiracija da dade svoj prilog. Blazeni oni😉
    Ako i dođe s tobom ne puste ga unutra. Njemu ce samo trebat uputnica za spermiogram, a u Rijeci papire daju za doma da ispunis

5 dan, balocistice 

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

Seny
    19. Listopad 2020. 17:18

lotus

Spermiogram je on vec rijesio i stigao nam je nalaz iz Rijeke na kucnu adresu. Tako da sada cekamo nalaze mojih briseva i hormona itd. 
    ERICAA pitat cu svakako kada budem zvala telefonom.

Hvala vam lotus i ericaa 💞💞

A recite mi sada kada sa svim tim nalazima dodjem u Rijeku...koji je sljedeci korak/postupak? Znaci prve konzultacije sam obavila, suprug spermiogram isto i vadili smo krva za sve potrebno. Sta sljedi dalje?

Ja 37.5🙋‍♀️ On 37🙋‍♂️
    Godinu dana pokusavanja
    23.9.'20 prve konzultacije KBC RI
    10./11.12.'20 obavljanje pretraga i prikupljanje nalaza - priprema za IVF
    AMH 11.6 pmol/L
    11.'20. Ureaplasma😔 - 12.'20. nalaz Ureaplasme negativan 😀
    9.12.'20. Druge konzultacije KBC-RI
    16.12.'20. Prohodnost jajovoda Poliklinika IVF - oba jajovoda 🔝🔝

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    19. Listopad 2020. 17:32

Nina92, ajde ga ti pišni i sutra. 5 dan blastociste je rubni trenutak kad se samo nekima javlja sjena, tvoja beta možda malo sporije raste. 

Oolive, tako treba! Samo pozitiva. Idući je dobitni!

Teja1408, dobro nam došla i još brže nam otišla na trudnice. Odbijam vjerovati da će prestati raditi postupke, moguće je da pauziraju na kratko radi samoizolacije. Ali to je jedna klinika, a u Zagrebu ih, srećom, ima hrpa.

Bozma, odbijam. Nisam "zaslužila" jer sam nova ko novorođenče , navijam da to bude neka od starosjedioca.  

Seny, navijamo za što bolje nalaze. Slobodno javi kako što dođe. Ovisi od klinike do klinike treba li doći muž. Meni, recimo, ne smije doći, moram dolaziti sama. Što se njih tiče, možda sam lagala da ga imam i krivotvorila sve papire. 

💔💔💔

Teja1408
    19. Listopad 2020. 17:39

lotus

Manemoj dobro dosla i jos brze otisla na popis trudnica. Sto se endometrija tice mozes ananas, ciklu i nek iskusnije curke kazu sta jos, ja sam tamanila ovo dvoje. Amh ti je super po meni.

Hvala ti 💕
    I ja tebi i svima drugima zelim isto 🥰🥰

Tinchy_07
    19. Listopad 2020. 17:39

Seny

lotus

Spermiogram je on vec rijesio i stigao nam je nalaz iz Rijeke na kucnu adresu. Tako da sada cekamo nalaze mojih briseva i hormona itd.
    ERICAA pitat cu svakako kada budem zvala telefonom.

Hvala vam lotus i ericaa 💞💞

A recite mi sada kada sa svim tim nalazima dodjem u Rijeku…koji je sljedeci korak/postupak? Znaci prve konzultacije sam obavila, suprug spermiogram isto i vadili smo krva za sve potrebno. Sta sljedi dalje?

Ma nema na cemu, ja sam isto nova u svemu tome, i uz sve divne cure s foruma zacas pohvatas. 
    A i da odes da nam dignes prosjek uspjesnosti u KBC Ri🤞
    Muz mora svejedno novu upitnicu za spermiogram jednom kad krenete u postupak jer tad ce dat svoj doprinos.
    Sta su ti napisali na nalazu sa konzultacija? Meni npr. odraditi sve nalaze te se tada javiti na 1 dan ciklusa telefonski radi ivf/prirodni ciklus,  da 8dc krenemo s folikulometrijama

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32

Teja1408
    19. Listopad 2020. 17:40

MTB

Nina92, ajde ga ti pišni i sutra. 5 dan blastociste je rubni trenutak kad se samo nekima javlja sjena, tvoja beta možda malo sporije raste.Oolive, tako treba! Samo pozitiva. Idući je dobitni!

Teja1408, dobro nam došla i još brže nam otišla na trudnice. Odbijam vjerovati da će prestati raditi postupke, moguće je da pauziraju na kratko radi samoizolacije. Ali to je jedna klinika, a u Zagrebu ih, srećom, ima hrpa.

Bozma, odbijam. Nisam "zaslužila" jer sam nova ko novorođenče , navijam da to bude neka od starosjedioca.Seny, navijamo za što bolje nalaze. Slobodno javi kako što dođe. Ovisi od klinike do klinike treba li doći muž. Meni, recimo, ne smije doći, moram dolaziti sama. Što se njih tiče, možda sam lagala da ga imam i krivotvorila sve papire.

Hvala ti!
    I ja isto odbijam do petka vjerovati. 
    Nadat cu se do samog kraja, nema druge. 😊

Tinchy_07
    19. Listopad 2020. 17:43

Teja1408

MTB

Nina92, ajde ga ti pišni i sutra. 5 dan blastociste je rubni trenutak kad se samo nekima javlja sjena, tvoja beta možda malo sporije raste.Oolive, tako treba! Samo pozitiva. Idući je dobitni!

Bozma, odbijam. Nisam "zaslužila" jer sam nova ko novorođenče , navijam da to bude neka od starosjedioca.Seny, navijamo za što bolje nalaze. Slobodno javi kako što dođe. Ovisi od klinike do klinike treba li doći muž. Meni, recimo, ne smije doći, moram dolaziti sama. Što se njih tiče, možda sam lagala da ga imam i krivotvorila sve papire.

Hvala ti!
    I ja isto odbijam do petka vjerovati.
    Nadat cu se do samog kraja, nema druge. 😊

Ne odustaj prerano. 🙏 za predivnu betu 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32

ANKSIMORON
    19. Listopad 2020. 18:07

Nina92

lotus

5 dan, balocistice

Nemoj se bedirat... ja mislim da je to jos prerano 😊😁

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

Nina92
    19. Listopad 2020. 18:08

Kupila sam hrpu testova, radim ih dok nebude crta haha jesam pozetivna😀😀💪

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.