Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Teja1408
    19. Listopad 2020. 16:34

Oolive

Hvala vam cure na podrsci!
    Ja sam odlucila ne tugovati, vec mi je lagano pun kufer cekanja i narucila se u ivf polikliniku na konzultacije posto vin. ne radi,pa di prije dodem na red. Nije mi vrag dao mira, morala sam jer vec neko vrijeme razmisljam o njima a ovo sve s koronom ce izgleda potrajati😩
    Svima nama koje nismo sada uspjele drzim fige da skupimo zajedno snagu za dalje🥰
    Dobro dosle nam nove cure i jos prije osle!

Hej, ja sam isto u Vinogradskoj. Taman pokupila lijekove u cetvrtak i trebala bih krenuti krajem ovog tjedna. 
    Nitko me nije obavijestio da ne. 
    Znaci bolje da se ne nadam da ce krenuti? :(

Teja1408
    19. Listopad 2020. 16:42

Pozdrav svima, 
    Evo i mene. Citam vas redovito od 1. IVF-a. 
    Super ste! 🤗
    Ja u principu cekam mengu kako bih krenula u Vinogradskoj, ali evo, cini se da mozda nista od toga. 😭 Opet...
    Tako mi se i prvi put dogodilo. Trebala sam ici u 4.mj, pa su odgodili za 7.mj

Kod mene je, osim AMH sve ostalo okej. Kod muza isto. 
    Stavila sam sve u potpis 😊

• Oolive
    19. Listopad 2020. 16:45

Teja1408

Oolive

Hvala vam cure na podrsci!
    Ja sam odlucila ne tugovati, vec mi je lagano pun kufer cekanja i narucila se u ivf polikliniku na konzultacije posto vin. ne radi,pa di prije dodem na red. Nije mi vrag dao mira, morala sam jer vec neko vrijeme razmisljam o njima a ovo sve s koronom ce izgleda potrajati😩
    Svima nama koje nismo sada uspjele drzim fige da skupimo zajedno snagu za dalje🥰
    Dobro dosle nam nove cure i jos prije osle!

Hej, ja sam isto u Vinogradskoj. Taman pokupila lijekove u cetvrtak i trebala bih krenuti krajem ovog tjedna.
    Nitko me nije obavijestio da ne.
    Znaci bolje da se ne nadam da ce krenuti? :(

Pa ne znam sto da ti kazem, meni su rekli da obustavljaju sve i da probam nazvati u 11 mj. Najbolje da ih nazoves s obzirom na ljekove🤔

👸33god. 🤴🏻 32.god

*par god. pokušavanja
    *jedna uredna spontana trudnoća prije 10 god. Moja velika beba savršena sa željom za bratom ili sestrom🙏
    *7./2020 AIH
    *9./2020- cista postupak odgođen
    *10./2020 AIH
    *11./2020 prvi IVF 🙏

• Oolive
    19. Listopad 2020. 16:47

I meni je isto tako, taman da cu krenuti pa zatvore radi korone i sad opet😔
    U godinu dana sam uspjela obaviti 2 inseminacije... 

👸33god. 🤴🏻 32.god

*par god. pokušavanja
    *jedna uredna spontana trudnoća prije 10 god. Moja velika beba savršena sa željom za bratom ili sestrom🙏
    *7./2020 AIH
    *10./2020 AIH
    *11./2020 prvi IVF 🙏

Teja1408
    19. Listopad 2020. 16:50

Oolive

U godinu dana sam uspjela obaviti 2 inseminacije…

Nadat cu se jos do petka kad trebam dobiti mengu 🙏🙏
    Ionako ih moram nazvati prvi dan pa cu svakako saznati prije pikanja. 
    Ali bas me to danas rastuzilo 😭 
    A kako si se narucila u IVF, zvala si ili mailom?
    Jer je i moj plan prebacit se tamo. 😊

19. Listopad 2020. 16:50

slažem se sa Sanjich, vrijeme je za novi, ali bio bi red da ga bat MTB otvori, ipak ti najveću pozitivu tu donosiš. Nisam još nikad vidjela da je netko tako organiziran kao ti, sad sam negdje u zaostacima pročitala da nalaze upisuješ u excel pa da imaš sve na jednom mjestu. Ako otvorim svoju firmu želim tebe za djelatnika , osim ako već ne radiš sama za sebe
    Jedva čekam tvoju aspiraciju sutra.
    Sanjich, ej, nemoj se brinut, nije ti to ništa strašno kako ti se sad čini, vidjet ćeš kad krene, veselit ćeš se svakom UZV

Seny
    19. Listopad 2020. 16:55

Olivera

Pretpostavljam da ti u muž vadite sad krv za markere i krvnu grupu? Kad imaš za dobiti mengu da izvadiš hormone?

Evo bas smo danas sve to rijesili i ja za hormone i sve ostale pretrage a i briseve sam rjesila prosli tjedan. Tako da cekam nalaze i da se narucim za drugi pregled. Ubiti narucit cu se vec sutra jer su mi rekli da su mi nalazi gotovi za tjedan dana pa da onda ne cekam termin predugo. I navest cu kod narucivanja ako mogu dobiti termin kod dr Susanj. 
    Recite mi sada se narucujem samo ja i nosim i svoje i suprugove nalaze ili se boramo oboje naruciti? 
    I hvala vam cure Olivera, BTM i Ericaa 💞💞💞

Ja 37.5🙋‍♀️ On 37🙋‍♂️
    Godinu dana pokusavanja
    23.9.'20 prve konzultacije KBC RI
    10./11.12.'20 obavljanje pretraga i prikupljanje nalaza - priprema za IVF
    AMH 11.6 pmol/L
    11.'20. Ureaplasma😔 - 12.'20. nalaz Ureaplasme negativan 😀
    9.12.'20. Druge konzultacije KBC-RI
    16.12.'20. Prohodnost jajovoda Poliklinika IVF - oba jajovoda 🔝🔝

ericaa
    19. Listopad 2020. 16:58

Seny

Olivera

Pretpostavljam da ti u muž vadite sad krv za markere i krvnu grupu? Kad imaš za dobiti mengu da izvadiš hormone?

Evo bas smo danas sve to rijesili i ja za hormone i sve ostale pretrage a i briseve sam rjesila prosli tjedan. Tako da cekam nalaze i da se narucim za drugi pregled. Ubiti narucit cu se vec sutra jer su mi rekli da su mi nalazi gotovi za tjedan dana pa da onda ne cekam termin predugo. I navest cu kod narucivanja ako mogu dobiti termin kod dr Susanj.
    Recite mi sada se narucujem samo ja i nosim i svoje i suprugove nalaze ili se boramo oboje naruciti?
    I hvala vam cure Olivera, BTM i Ericaa 💞💞💞

mi smo došli oboje na prve konzultacije i onda sam bila jednom sama zbog korone i sad su mi rekli da opet dođe samnom suprug ali moram provjeriti jer korona im na dnevnoj bazi mijenja. Kad se telefonski naručiš, pitaš sestru, to je najsigurnije. Jer ako je pregled možda ne treba doći, ali ako se dogovarate za postupke ili treba potpisati nešto onda bolje da je tamo

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

• Oolive
    19. Listopad 2020. 17:02

Teja1408

Oolive

Zvala i dobila termin za konzultacije sad u petak. To ne ide preko u putnice vec se placa 500kn, a kazu mi da su za ovu god vec popunjeni i da cekaju produzenje ugovora pa ni ne zapisuju za dalje.
    Tako da se nadam ako nista prije onda bar u 1.mj. Vidjet cu u petak sta ce reci pa javim. A ti svakako nazovi vin. prije nego pocnes uzimati terapiju. 

👸33god. 🤴🏻 32.god

*par god. pokušavanja
    *7./2020 AIH
    *10./2020 AIH
    *11./2020 prvi IVF 🙏

Teja1408
    19. Listopad 2020. 17:08

Oolive

Teja1408

Oolive

Zvala i dobila termin za konzultacije sad u petak. To ne ide preko u putnice vec se placa 500kn, a kazu mi da su za ovu god vec popunjeni i da cekaju produzenje ugovora pa ni ne zapisuju za dalje.
    Tako da se nadam ako nista prije onda bar u 1.mj. Vidjet cu u petak sta ce reci pa javim. A ti svakako nazovi vin. prije nego pocnes uzimati terapiju.

E moze, super 😊
    Hvala!
    Budem ih nazvala u petak. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.