Cure moje, žao mi je i više sreće idući mjesec curkama kojima nažalost nije uspjelo, a vama čekalicama želim što više pozitive i vjerovanja da će uspjeti.
Meni dnas dan katastrofa, živim u neposrednoj blizini 4 novopečene mame s tim da je prva susjeda u 7 mj trudnoće… Danas došla na kavu, pa ovo pa ono, teško joj je….ka gutam knedle jer ona nezna što se dešava i ne planiram ni govoriti… Ali ona i muž svaki put dok dođu bar jednom u sat vremena kažu jooj a šta bi čekate, joj pa vidjet ćete koliko je teško imati bebu. Ma odmah mi tlak skoči. Ma ne trebam ni spavati, samo da ju imam. Baš se osjećam jadno, da nemogu jadnije a ona ko za vraga svaki put bode do najviše boli. Meni je drago zbog nje i kda mi je rekla da je ponovo trudna, skakala sam od sreće više nego ona ali eto tako me nekad zabole neke stvari.
Dali se i vama tako teško nositi sa tim propitkivanjima i zbadanjem nosa i tuđu intimu? Možda nije zlonamjerno ali smatram da je to ipak preosobna stvar. Da napomenem, nije smo u njima stvar. Od drugog kolege žena je išla na IVF prije 3 god i bar oni znaju kako je to a i taj kolega nema dana kad ga sretnemo da ne pita šta čekamo, šta ne "skačeš" po ženi. Baš se užasno osjećam 😒🤬🤬
Ljudi nemaju takta uopšte, mada ti koji ispituju i forsiraju temu su uglavnom primitivci koji nemaju osnovnu kulturu. Puno takvih situacija cesto oko mene. Uvek sam se grozila tih stvari, ranije je bilo uobicajeno da pitaju kolika mi je plata a kasnije su samo dodali…. Šta cekas sa udajom….. I konstatacija da mi je uveliko vreme da imam bebu.
Evo sva se izživciram samo kad se setim toga
Tanja78 e upravo to, još kada su to ljudi iz neposredne blizine koje sretneš skoro svaki dan, nemaju takta a očito ko klikera u glavi da se upitaju dali mi možda tako želimo ili možda postoji neki drugi problem.
Mužev brat isto, svaki put pita, samo čekam da mužu pukne film 😂😂😂😂
endometrioza
Sanjich, ja sam isto dobila 150 Bemfolu i sad i prosli put, AMH mi je 21 i nisam dobila hiper…ne znam zasto samu sebe unaprijed tares negativnim mislima ..opusti se ,bit ce sve ok 🙏🙏
Da li nastavljas piti siofol i kad se krenes bockat? Koliko se ja sjecam,Mršić mi je rekao da stanem kad krenes s bockanjem ali nisam sigurna…
I da li netko zna mogu li nastavit pit Kendural C tokom bockanja ili da i to stanem?
Ja cu ipak test na Covid radit prije prvog UZV kako mi je doktor i rekao…
Maja555 kakvo je stanje kod tebe,jesi li uspila vidit doktora za vikend?
MISS, Ja nastavljam sa sioforom do daljnjeg.. Navodno do 12tj trudnoce ili tak nes kolko sam ga shvatila bila… A ne znam imam na mailu sto pitanja jer ja niti jednom nisam znala sta bi ga pitala a sad pred postupak imam sto pitanja…
MTB, s tim stavom ce sve tako i biti i nestat ces nam s ove teme sigurna sam u ekspresnom roku… 😊😊💃 Ne znam do cega je ovaj moj strah.. Tj znam ali to su druge price s kojima se nosim.. Jer sama sam izabrala svoj put. Za druge sam uvijek pozitivna i vidim dobre strane i ne dajem laznu nego iakrenu podrsku.. Ali za sebe sam najgora 🤨
RUSKA lijepo mi je cuti tvoj primjer, daje malo dodatne vjere u sve skupa ❤️
Za što je siofor namijenjen ?
🧔 33 👩 33
1. IVF Petrova, uspješan (15 dnt beta 7178, 24 dnt 28547)
2. IVF Beta plus (9dnt 222, 13dnt 1901, 16dnt 6100)
Cure moje, žao mi je i više sreće idući mjesec curkama kojima nažalost nije uspjelo, a vama čekalicama želim što više pozitive i vjerovanja da će uspjeti.
Meni dnas dan katastrofa, živim u neposrednoj blizini 4 novopečene mame s tim da je prva susjeda u 7 mj trudnoće… Danas došla na kavu, pa ovo pa ono, teško joj je….ka gutam knedle jer ona nezna što se dešava i ne planiram ni govoriti… Ali ona i muž svaki put dok dođu bar jednom u sat vremena kažu jooj a šta bi čekate, joj pa vidjet ćete koliko je teško imati bebu. Ma odmah mi tlak skoči. Ma ne trebam ni spavati, samo da ju imam. Baš se osjećam jadno, da nemogu jadnije a ona ko za vraga svaki put bode do najviše boli. Meni je drago zbog nje i kda mi je rekla da je ponovo trudna, skakala sam od sreće više nego ona ali eto tako me nekad zabole neke stvari.
Dali se i vama tako teško nositi sa tim propitkivanjima i zbadanjem nosa i tuđu intimu? Možda nije zlonamjerno ali smatram da je to ipak preosobna stvar. Da napomenem, nije smo u njima stvar. Od drugog kolege žena je išla na IVF prije 3 god i bar oni znaju kako je to a i taj kolega nema dana kad ga sretnemo da ne pita šta čekamo, šta ne "skačeš" po ženi. Baš se užasno osjećam 😒🤬🤬
Baš sam prije par dana pisala post o tome kako ljudi koji me jedva poznaju postavljaju neprikladna pitanja i imaju takve komentare. Koji put me dočekaju nespremnu i ne znam što im reći nego samo navučem osmjeh i briga me (bar prema van), a koji put im odgovorim na način da oni ostanu bez teksta, baš kao što ericaa gore kaže, ovisi kakav mi je dan.
Evo recimo danas sam ostala bez teksta zbog mog šefa. Zna da sam u postupku i da čekam rezultat istog, kažem mu da mi treba u petak slobodan dan, a on meni na to što je pogodna temperatura za "akciju" pa zato želiš biti doma😡. Možda vam ovo sad ne zvuči strašno, ali obzirom da zna da mi "akcijom" ne možemo dobiti dijete, meni je komentar bio degutantan.
o moj bože,ljudi si svašta dozvoljavaju...... čim šef počne spominjat akciju u tom kontekstu meni je degutantno
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Da li se netko susreo s noćnim preznojavanjem nakon transfera?
🧔 33 👩 33
1. IVF Petrova, uspješan (15 dnt beta 7178, 24 dnt 28547)
2. IVF Beta plus (9dnt 222, 13dnt 1901, 16dnt 6100)
Prijavljujem da mi ovo cekanje bete pada teze nego svo bockanje i zadnja 2 m pripreme da bi dosli dovde.
Da li ste i vi bile nervozne? Mislim da mi svako žiganje u dnu stomaka skrati godinu života
Ne znam jel rano da posle 7 dana uradim test, štoperica mi je bila 2 ovitrela, mozda mi da laznu crtu
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Ruska1986, to je to i zapravo takvim ljudima ne zelim ni otkrivati puno, nebitni su, oni kojima je stalo kko se osjećam i znaju za to. Ja sam ml odlučila svojima reći dok je suprug odlučio da svojima neće jer baš eto zbog brata i takvih jer bi se to na sva zvona. I u redu je tako ko ne želi. I ja sm baš ljuta, malo mi je stala na žulj ali pregrist ću i to kao sve do sada.
Olivera, smatram da je šef posve neprofesionalan i bezobrazan u ovoj situaciji, ja neznam kako bih na to reagirala. Došlo bi mi da mu odsječem njegov "akcijski alat". Neznam kako netko tako nešto može reći, evo i šoku sam. Ajde da ti je to iz šale rekao netko tebi blizak, ali šef, od kojeg se očekuje profesionalan odnos. Užas 🤬🤬🤬🤬🤬
endometrioza
Prijavljujem da mi ovo cekanje bete pada teze nego svo bockanje i zadnja 2 m pripreme da bi dosli dovde.
Da li ste i vi bile nervozne? Mislim da mi svako žiganje u dnu stomaka skrati godinu života
Ne znam jel rano da posle 7 dana uradim test, štoperica mi je bila 2 ovitrela, mozda mi da laznu crtu
Tanja79 ja navijam da napraviš, ako imaš test, što te košta 😊😊
endometrioza
Meto cekam mengu i odmah u FET. Al nekako sam danas stekla dojam da prof bas ne vjeruje puno ovom smrzlicu (kao niti ja), 4 blastice iz te stimulacije potrošene i nista i sad zadnja da bude dobitna, to mi malo SF. Uglavnom pitao me kada sam bila u stimulaciji 😂 (vjerojatno racuna čovjek na novu).
Pitam ga zašto se dogadjaju ti neuspješni transferi (7!!!)? kaze on, pa mi sve napravimo kako treba, sve bude super ali izgleda jos malo božje volje nedostaje...
Ja cu bit izgleda ona bez nekih problema sa 20 transfera iza sebe 😂 imam neku ubojicu u maternici 🙈 sad mi je vec smijesno 🙊
Lana3, koliko si ono imala smrzlića? Na koliko slamki si ih stavila? Hvala na info!
Tanja79, ništa te ne košta da pišneš, samo imaj na umu da nećeš vjerovati rezultatu - ako bude crtica, brijat ćeš da je radi štoperice. Ako ne bude crtica, brijat ćeš da je bilo prerano.
Svi kojima komentiraju, mene moja okolina ne shvaća ozbiljno, pa me nitko ništa ne pita. Kako sam od malena bila izvrgnuta raznoraznim ispitivanjima, dosta brzo sam naučila da je za mene najbolje da pričam gluposti kad me pitaju. I sad sam fino mirna.
Ovo sa akcijom je degutantno, imale mi problema sa prirodnim začećem ili ne. On si možda misli da je zabavan, ali tako nek si priča sa dečkima na nogometu, a ne sa kolegicom
💔💔💔
Da li se netko susreo s noćnim preznojavanjem nakon transfera?
Meni je tako bilo obadva puta, prvi put sam isla u 7.mj., pa je to mozda bilo i zbog toga, a i sad mi je bilo tako, ne znam da li je to do zivaca ili do hormona, ali meni se kroz par dana smirilo.
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Sortiraj odgovore
Najstariji