Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Olivera
    18. Listopad 2020. 06:25

Seny

Lijep pozdrav drage zene. Molila bih vas ako mi mozete preporucit doktora/doktoricu sa zavoda za humanu reprodukciju KBC Rijeka.

Obavila sam prvi kontrolni pregled i sada i suprug i ja radimo sve potrebne pretrage. Recite mi da li kod ponovnog narucivanja mogu sama izabrati doktora/doktoricu ili cu sada zauvijek ostati kod doktora/doktorice kod kojeg/koje sam obavila prvi kontrolni pregled. Naime nisam sama birala doktora/doktoricu vec sam ga/nju dobila automatski kod prvog narucivanja.

I recite mi znate li mozda gdje mogu naci popis svih doktora/doktorica koje rade u zavodu za humanu reprodukciju KBC Rijeka?

Hvala vam od srca

Kod koga su bila na prvim konzultacijama u Rijeci? Pretpostavljam da te se doktorica nije dojmila kad već razmišljaš o promjeni.

Na humanoj u Ri imaš 4 doktorice, prof Smiljan, dr Sušanj, dr Višnić i dr Smajla, koga god da izabereš vjerojatno ćeš sa svima doći u doticaj. 
    Moja je dr Sušanj i izrazito sam zadovoljna s njom, ali je recimo sad u transferu nisam ni jednom vidjela jer je uvijek bio netko drugi na folikulometrijama. Za profesoricu kažu da je malo grublja na riječima ali najiskusnija je tamo, meni je sad bila na jednoj folikulometriji i transferu (kojeg je btw na kraju radila studentica i specijalizantica). Kod profe mi se osobno nije svidjelo to što se nju uvijek dugo čeka, bar 2 sata od termina. Dr Višnić mi je bila na par folikulometrija, simpatična, odgovara na sva pitanja, ali možda mrvicu smotana. Ovu četvrtu nisam nikad srela.

Što se promjene dr tiče, mislim da se to može zatražiti, znam curu koja sa prebacila od jedne ja drugoj dr. 

Ako te još što zanima pitaj, nemam nasreću dug staž na riječkoj humanoj, ali i u kratko vrijeme se svašta sazna i doživi, naročito ako si kao i ja ona čudakinja koja stalno nešto pita i ne bulji u mob u čekaonici nego traži žrtve za klafranje o svemu i svačemu da vrijeme brže prođe😂

🧔42 👱‍♀️39
    MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
    4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
    Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    18. Listopad 2020. 07:40

Trudnice very soon to be
    DAVANA - 14.10 čekamo betu
    biljche - 15.10 čekamo betu
    Tara0205 - 19.10 čekamo betu
    Blacky89 - 19.10 čekamo betu
    Oolive - 19.10 čekamo betu
    Anitram1982 - 19.10 navijamo za blastice, imamo 23 oplođenih!!
    Nirvana2020 - 19.10 pratimo folikule, imamo ih 15tak!!!
    more2309 - 20.10 čekamo drugu betu; test pozitivan!!!!
    MTB - 20.10. aspiracija
    Olivera - 23.10 čekamo betu
    ruby22 - 23.10 čekamo betu
    peppy123 - 23.10 čekamo betu
    LucyLou - krećemo u FET!
    Nina92 - 24.10 čekamo betu
    Tanja79 - 29.10 čekamo betu
    *.Women_name.* - 3.11 čekamo prvi UZV, bete su se poduplale!
    lotus - 6.11 čekamo betu
    Marti8
    tokio
    Leptirica90 - kreće u FET iza 20.10
    iris_iris - kreće u postupak iza 20.10
    Sanjich - kreće u postupak krajem 10/20
    MilaSt - kreće u postupak krajem 10/20
    Dada31 - 10.11. konzultacije
    AuroraB - idući postupak 11/20
    miss1502 - idući postupak 11/20
    Lucyinthesky - idući postupak 11/20
    maja555 - idući postupak 11/20
    Ana26 - idući postupak 11/20
    Giny - idući postupak 11/20
    VM - idući postupak 11/20
    kju - idući postupak 11/20
    Deoria - idući postupak 11/20
    TiKi92 - idući postupak 11/20
    Chloe18 - idući postupak 11/20
    anavi985 - idući postupak 11/20
    nada86 - FET 11/20
    vickivale - FET 11/20
    Nadja89 - idući postupak 12/20
    ANKSIMORON - idući postupak 12/20
    ericaa - idući postupak 12/20
    darliv - FET 12/20
    angribird - FET ??
    Monolena - idući postupak 01/21
    Meto - idući postupak 01/21
    Vekolina87 - u pripremi i istraživanju opcija
    MimiDrimi - idući postupak za nekoliko mjeseci
    Ivanaxx - idući postupak za nekoliko mjeseci
    Amaranta - idući postupak za nekoliko mjeseci
    alex2102 - idući postupak za nekoliko mjeseci
    TiredIvy - idući postupak za nekoliko mjeseci
    Bozma - brine o sebi i voli se
    Nikitta - uskoro operacija

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    18. Listopad 2020. 07:40

Trudnice
    Piky - 20.10. drugi UZV i slušamo srčeko
    lucija07 6tt, 20.10 UZV
    Samara - 6tt, 22.10 drugi UZV i slušamo srčeko
    Belaaa 10tt, 29.10 UZV slušali smo srčeko!!
    Ruska1986 13tt, 5.11. UZV
    Simba 1986 6tt 5.11 UZV imamo tri srčeka!!!!
    Tuma - 7tt slušali smo srčeko!!. 10.11 nifty
    MakiST 21tt it's a boy!!!
    flower93 21tt

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    18. Listopad 2020. 07:45

Dobro jutro, svima. Danas je nedjelja, dan za odmaranje i opuštanje 
    Svim čekalicama bete, želimo da im se bebe lijepo bućkaju u buši, a bete lijepo debljaju 
    Svim čekalicama ET i FET, želimo da paze na sebe, pripremaju svoje tijelo za prihvat. Ovo su vam zadnji dani slobode, uskoro ćete biti mame  
    Svim čekalicama aspiracije, želimo da im se folikuli lijepo razvijaju i da ih ima što više i što kvalitetnijih. Tu su naše bebe!! 
    Svim čekalicama postupka, želimo da iskoriste ove zadnje dane na užitak, zabavu i poneko piće. Idući postupak će biti dobitan!! 

Dodatno, želimo meni da se danas uspijem testirati na Covid i da budem negativna. Ne želimo da luda MTB dođe u situaciju da se sama doma aspirira i u kuhinji mućka zametke.  

💔💔💔

• more2309
    18. Listopad 2020. 08:00

Dobro jutro cure 🙂
    Bozma zao mi je, bas mi je zao 😥, nekako sam bila uvjerena da nije biokemijska. Sad se malo opusti, odmori i razbistri glavu. 😘😘😘
    Lotus drzim fige da transfer bude dobitan 🙏🙏🍀🍀🤞🤞! Lijepo odmaraj, uzivaj i mazi trbuscic ❤!
    MTB punkcija je blizu 🙂🙂, pricanje buducoj dječici je urodilo plodom 😎🥰❤! Drzim fige da test bude negativan, pa da ne moras sama muckat doma🤣🤣🤣🤞🤞🍀🍀🙏🙏!

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

Olivera
    18. Listopad 2020. 08:08

MTB luda si skroz, u najpozitvnijem mogućem smislu😂, gdje li si samo sjetiš ovog mućkanja zametaka u kuhinji😂😂
    Držim fige za negativan test🍀, pa neka onda ipak dr vadi ove tvoje bebice van

🧔42 👱‍♀️39
    MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
    4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
    Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙

Tinchy_07
    18. Listopad 2020. 08:11

LioraLiora ako je jednom uspjelo, uspjet ce opet. Sad imas nas koje navijamo za tebe i bude treca sreca🤗
    Seny ja sam kod dr. Susanj i super mi je jer ima strpljenja za sva moja pitanja, cijelo vrijeme na aspiraciji i na et mi je objasnjavala sta radi, sta cu osjetit. Na folikulometrijama sam se srela i sa ostalima, prof Smiljan ima mozda malo manje strpljenja za odgovarat, ali neovisno o tome bila mi ke ok, draga, Visnic je isto simpa, puno prica s pacijentima, a ovu zadnju nisam upoznala. 
    Ja u svakom slucaju nisam pozalila sa dr. Susanj. Koga god odaberes, na folikulometrijama budes upoznala svih jer pregleda onaj tko je dezuran. 
    MTB zelim ti da danas budes negativna i to je zadnje negativno sta zelimo od tebe,nakon ovog testa samo pozitivne prihvacamo🥰

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Lucyinthesky
    18. Listopad 2020. 08:20

Jutro žemske 😊Jučer nisam ništa pisala, a sinoć sam do dugo u noć čitala zaostatke.
    Bozma i TiredIvy, zbilja mi je žao, a šta reći, jednostavno se tu valjda milijun stvari mora poklopiti da bi uspjelo. Šta god odlučite za dalje, tu smo uz vas ❤️
    Nina92 ono tvoje i meni zvuči kao implantacijsko, pa se nadajm da i je.
    MTB ti si bila pitala za estradiol. Ja ne znam šta bih mislila o vađenju istog, naime, prvi put kada sam imala 11 stanica, od toga 8 zrelih, bio je oko 8500,drugi put kad sam imala 7 stanica(sve nezrele), bio je oko 7000.Izgleda da nije pokazao niš pametno 🤔
    Držim ti fige za test za Covid, testirala sam se i sama nedavno i nije mi bilo svejedno 🤞
    Cure iz Ivf-a da li netko zna koliko se plaća zamrzavanje(to Hzzo ne pokriva koliko znam) i kako zamrzavaju,da li se može svaki zametak pojedinačno?

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

AuroraB
    18. Listopad 2020. 08:38

Lucyinthesky ja sam provjerila to za smrzavanje u IVF-u kad sam bila na konzultacijama; pokriveni su troškovi smrzavanja, do maksimalno 6 embrija, i to se smrzavaju po 2kom na jednu slamku.  Pitala sam i da li imaju pravu anesteziju, odgovorili su da imaju i jedno i drugo, nisam dalje išla u detalje samo mi je to bilo bitno.

Ana26 nisam na VV, ali razumijem tvoj strah. Posebno zato jer sam to već i sama prošla, taman kad sam trebala krenuti s postupkom su se bolnice zatvorile i sve dalje je krenulo "nizbrdo", pojela mi korona dobar dio godineI sad dok su mi rekli u Petrovoj da upisuju za veljaču, kosa mi se digla na glavi. Ja se nadam da situacija neće opet toliko eskalirati da bi zabranili MPO postupke, to bi stvarno bilo prestrašno i u neku ruku možda i protuustavno. Vjerujem da ako i bude s**** da bi moglo biti u obliku ovoga kako je bilo u Petrovo; liječnici u samoizolaciji, daj Bože da nebi bili svi, pa bi se ipak to sve nekim puževim korakom odvijalo.
    Nikitta frendica nije mogla u kadi, jer je koristila baš neki lijek propisan od ginekologa, a da je to stavljala u kadu, mislim da bi ga potrošila onak odma. 
    Tiredivy, žao mi je zbog malog kalimera... <3
    Bozma, ti si za koji mjesec trudna, ovi pozitivni testići su super znakovi <3

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

• maja555
    18. Listopad 2020. 08:40

Lucija07 u cito mi je bio prvi put u 3/19 i nisam skoro nista znala. Na inekcije sam isla kod njih svaki dan, znam da sam pila letrozol, a na papir bi mi samo napisa pergoveris, cetrotide bez doza. Tada sam imala AMH 13, dobila sam 5 folikula, a unutra 3 jajne stanice. Gledala sam na papirima, ne pisu mi doze. Kod njih kad sam tipa pila letrozol, ona mi iz kutije izvadi 5 kom i daje kartelu. Ne dobijes kutiju s upustvima. I sestra ti da inekciju svako jutro i to je to.

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.