Cure, kako sad stvari stoje, aspiracija mi je u srijedu, a muz mi krece na put taj dan.
Kad se vratimo iz bolnice, bio bi sa mnom koliko moze, krece oko 14-15 h. Pretpostavljam da mi ne treba dadilja nakon sto ode, ali htjela bih provjeriti s vama, sram me uopce sto pitam tako nesto.
Nisam bas osjetljiva i samostalna sam, ali jednom mi se desilo da sam nakon skroz bezopasnog zahvata na ruci bila totalno neupotrebljiva, nisam se mogla obuci, a da ne pricam o hranjenju i odlasku na wc.
Cijeli ovaj tjedan sam pod stresom na poslu i odlucila sam, uzela sam bolovanje i od pon uzimam vrijeme za sebe i svoje
Pratimo se
Po onom što ja znam, važno je da te doveze i odveze sa aspiracije, poslije ti ne treba
Ja sam svome rekla da može otići u dva (ide na neko druženje), mislim da ću ionako htjeti spavati i dopisivati se ovdje sa vama
Imaš li anesteziju, droge ili ideš bez ičega?
Super ideja za bolovanje! I ja razmišljam da produžim svoj GO do utorka
💔💔💔
Pokusala sam procitat sta ste danas pisale, ali nemogu tolko sam down i neke ocajne misli i strahovi da citam redom rijeci a nista ne ostaje… Nadam se da je vama danas svima okej i da nije bilo loaih vijesti… Sutra se nadam boljem raspolozenju pa prodjem ponovno stranice…
Sanjich, što se zbiva? Tu smo za tebe
💔💔💔
Cure, kako sad stvari stoje, aspiracija mi je u srijedu, a muz mi krece na put taj dan.
Kad se vratimo iz bolnice, bio bi sa mnom koliko moze, krece oko 14-15 h. Pretpostavljam da mi ne treba dadilja nakon sto ode, ali htjela bih provjeriti s vama, sram me uopce sto pitam tako nesto.
Nisam bas osjetljiva i samostalna sam, ali jednom mi se desilo da sam nakon skroz bezopasnog zahvata na ruci bila totalno neupotrebljiva, nisam se mogla obuci, a da ne pricam o hranjenju i odlasku na wc.
Cijeli ovaj tjedan sam pod stresom na poslu i odlucila sam, uzela sam bolovanje i od pon uzimam vrijeme za sebe i svoje
Bitno da te doveze doma, kasnije budes odmarala i spavala pa vjerujem da ces bit 👌
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Splićanke, zašto ne parkirate na Blatinama kad idete na preglede? To vam je odmah preko ceste, a tamo ima parkinga.
Ako ništa drugo, u zgradi od Victe imate parking za 6kn po satu, i tamo uvijek imate parkinga.
💔💔💔
Bozma bila sam u kbc u punoj stimulaciji ima misec dana i moram ti rec ja sam prezadovoljna od sestre do dr do embriologice oni su doli savrseni ❤️ aaa znan sve te situacije, tipa sta ima novoga, nekoga bi za vrat uvatila 😤😒
MilaSt P se sokira koliko mi je nizak amh s obzirom na godine, 28god. Ali mi je i jedini doktor koji mi je reka da nije sve u niskom amh, da je dob veoma bitna. S obzirom da je onako storg i ozbiljan, cak me i to od njega izenadilo 🤣🤣
Ali mi je reka isto sta i oni u kbc i to mi je bas drago! I ja sam se sokirala cijenom,jer sam cula da je u njih x3 od onog sta mi je on reka...
🤍
MTB, bude puna garaža u te ure, a npr. već iza 10 kad idem skupit nalaze ima mjesta i oko same bolnice. ja bi ostavljala uz cestu pa plaćala mobitelom, ali npr.onaj dan kad je bio transfer kiša je padala nisi mogao autom ni proć pokraj firula koliko je auta bilo. Ali to su sve manje bitne stvari
MilaST kod koga si bila, koja stimulacija? koliko stanica? Jesi i ti bila na bemfoli
Sanjich ej....nadam se da je samo PMS, ako će ti imalo bit lakše piši
Splićanke, zašto ne parkirate na Blatinama kad idete na preglede? To vam je odmah preko ceste, a tamo ima parkinga.
Ako ništa drugo, u zgradi od Victe imate parking za 6kn po satu, i tamo uvijek imate parkinga.
Ajmo malo off topic o parkingu u splitu da se opustimo🤣🤣🤣. Kakav crni parking na blatinama, vikti, zenti.... Mislim ima parkinga ali nekad ces ga naći za minutu a nekad da kružis satima nema teorije, NEMA!!! Mislim da ce se to složiti svaka osoba koja je jednom isla ujutro u 8 na firule.
Blatine su katstrofa za parking,tu mi mama zivi, nekad znam doc kod nje popit kavu i napeavim 5 krugova i od nervoze odem doma....zivi uzas! Victa - garaza,jesam par puta a i tamo zna bit puno....
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Ajmo malo off topic o parkingu u splitu da se opustimo🤣🤣🤣. Kakav crni parking na blatinama, vikti, zenti…. Mislim ima parkinga ali nekad ces ga naći za minutu a nekad da kružis satima nema teorije, NEMA!!! Mislim da ce se to složiti svaka osoba koja je jednom isla ujutro u 8 na firule.
😂😂😂😂😂 zakasnila ma transfer pola sata....dobro....muz je kriv za nekih 15-tak minuta, a ovo ostalo parking. Nema sanse da sam ja kriva jer sam se puno rano digla pa ograla igricu, pa proletilo🙈
Istina,ovo sto Bozma i Angribird kazu, ujutro najranije tragedija-ponedjeljak pogotovo...i onda se bas potrefi kad ti je aspiracija ili transfer da kasnis! Zato lijepo taxi i mirna Bosna 😂 no stress oko parkinga vise....
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Sortiraj odgovore
Najstariji