Hehe, ja sam s Blatinama jako dobro upoznata pa uvijek uspijem naći negdje
Ali da je Split problematičan sa parkingom, jest.
💔💔💔
MTB vezano za update za nas koji cekamo,ne znam sto reci,radim pretrage,kemijam da budu na vrijeme ali dovoljno u zadnji cas da potraju nalazi ako se opet nesto izjalovi. Tako da,po pitanju IVF i dalje stoji 12. Mjesec i do tad nemam nista za prijaviti 😁 ali voljela bi ostati na popisu jer mi je to ujutro bas neki vjetar u leđa 😆 sretno i drzim fige!!
dada31,i sve stale endosuborknije za endometriozu,ne znam sto bi rekla, koliko moze biti tesko stanje ako se 28 dana u mjesecu osjecamo odlicno? Probavnih tegoba ili bolove nemam, CA 125 mi je povisen ali svi govore da je to normalno kod endo... ja se zaista nadam da je to jedna dijagnoza koja se da rijesiti i znam 2 primjera koja su ostali trudni na IVF iz druge sa tom dijagnozom.
Nikita zelim svu srecu i nadam se da ce ta posast konacno biti iza tebe a dalje sto zivot da!!
Svima drugima,sretno a tko je dobio rezultate bete ili obavio uspjesan transfer,cestitam i drzim fige za uredne trudnoce do kraja!
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Slažem se da je bitno smanjiti si stres što je moguće više. Vjerojatno bih ja parkirala nekoliko kvartova dalje, gdje nije problem s parkingom, pa uzela taxi (da sam izvan Splita), ili bih cijeli put prešla taxijem (da sam iz Splita).
Razmišljam da slično napravim sutra sa testom za Covid u ZG, bojim se da će biti gužve s autom pa mi je bolje otići taxijem i došetati do ambulante nego tražiti parking.
Zabila si zadnji Gonal, još sutra Cetrotide i štoperica i gotova sa pikanjem!!!
💔💔💔
MTB, bude puna garaža u te ure, a npr. već iza 10 kad idem skupit nalaze ima mjesta i oko same bolnice. ja bi ostavljala uz cestu pa plaćala mobitelom, ali npr.onaj dan kad je bio transfer kiša je padala nisi mogao autom ni proć pokraj firula koliko je auta bilo. Ali to su sve manje bitne stvari
MilaST kod koga si bila, koja stimulacija? koliko stanica? Jesi i ti bila na bemfoliSanjich ej….nadam se da je samo PMS, ako će ti imalo bit lakše piši
🤣🤣🤣🤣🤣 Aaa neee, samo benfola, pergovaris i cetrotide 🤣🤣 💪💪☝️ jedna stanica, 3dan, osmostanicna, samo nije se tila zalipitt
🤍
ericaa, ono s updateom se nije odnosilo na tebe. Pa za tebe znamo, namjeravaš u 12. mjesec. Ne mrdaš sa popisa, osim kad te bacimo na popis trudnica
Odnosilo se na cure kojima je datum koji su prijavile prošao prije dosta dana, a nisu nam se više javljale. Za njih zaključujemo da su dobile pozitivnu betu i da su zaboravile na nas i slavimo s njima ali ih mičemo s popisa. Bez brige, mi ovdje samo s ljubavlju
💔💔💔
Pokusala sam procitat sta ste danas pisale, ali nemogu tolko sam down i neke ocajne misli i strahovi da citam redom rijeci a nista ne ostaje… Nadam se da je vama danas svima okej i da nije bilo loaih vijesti… Sutra se nadam boljem raspolozenju pa prodjem ponovno stranice…
Sanjich, draga, sto je bilo? Ako ti je lakse, pisi 🤗 sve smo tu jedne za druge
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Hvala cure za pojasnjenje.
Sad mi je lakse jer mi muz sav u brizi bio, vise nego ja 🤣
MTB, ja se sad po cijele dane vozikam s Boltom, skroz su pristojne cijene 😀
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
MTB, zar ti ne ideš privatno? Mislila sam da privatnici ne traže test na Covid
Hvala cure za pojasnjenje.
Sad mi je lakse jer mi muz sav u brizi bio, vise nego ja 🤣
MTB, ja se sad po cijele dane vozikam s Boltom, skroz su pristojne cijene 😀
Ma i ja se inače vozam Boltom, Uberom i takvima. U zadnje vrijeme sam sve izbjegavala da se ne zarazim, ali sutra se testiram pa nakon toga mogu i lizati stupove na autobusnim stanicama ako želim
💔💔💔
MTB, zar ti ne ideš privatno? Mislila sam da privatnici ne traže test na Covid
Navodno svi moraju imati test, mislim da je to propisano.
Osim toga, privatnicima je još gore, oni ako ode smjena u samoizolaciju gube velike novce. Ovi su strogo podijeljeni po katovima i nema miješanja kako bi bilo sigurni da će moći raditi i ako uđe virus u ustanovu.
Držmo fige da sam "čista".
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji