LioraLiora - za sad rade normalno na VV… Ja idem tamo, sljedeći postupak za cca mjesec dana…
Daj Bože eto da uspijemo svi, jer ne mogu čekati više svaki mj.znači.. ideš u ivf? Koja vam je dijagnoza?
angribird, sa Firulama je zeznuto to da su UZV od 8:30 pa na dalje, nemoguće naći parking kilometrima okolo. Čekanje nekad 10 minuta a nekad se otegne i na sate. Uz posao nemoguće kombinirat, jedino godišnji, ali zato punkcije, transferi....to kakve su sestre dole i kako se odnose prema tebi na punkciji i transferu, baš su me razmazile nisam neka kenjkavica, ali eto baš mi godi kad me tako maze i paze ta dva meni bitna dana. I embriologicu obožavam. Da opet idem privatno tamo bi išla
MilaST, e ovo za hvaljenje….ja sam najprije isla u onog drugog privatnika i dodjem u svog soc.ginekologa i onda on krene kako sam tako glupo izabrala kliniku..
ja sam prosla Cito, vidit cemo sad kako ce mi biti u Kbc u odnosu na cito. Kod cito mi se nije svidilo jer mi nebi previse govorili, ne znam koje tocno lijekove sam primala, kamoli cemu koji lijek sluzi. Takodjer, nisam imala komunikaciju s embriologom. Jedva cekam kbc da usporedim.
ono šta meni, rđavu k… još smeta je i to
svugdje dobiješ što si točno od ljekova primala po danima i koliki je koji folikul i endometrij bio po danima (to u Cito ništa nisam dobila.
oni osim IVF rade još i svašta drugo i nije baš ugodno ući u čekaonu u kojoj u hrpi ljudi sjedi od prijateljice rođak zbog nekog madeža na nozi i muževa sefica nzn zašto i na šalter dat uzorak sperme, i na glas pred svima njima reći ime i prezime supruga, datum rođenja i od kad je uzorak i koliko je apstinirao, pa onda još krivo upiše prezime pa slovkaš, pa ako te slučajno nisu prepoznali nek bude sigurno da čitav grad zna (mi baš ne tajimo to, ali isto mi je bilo neugodno sa one dvije kapi u čašici)
i nikako mi nije normalno da jedini komentar na embrije dobijemo ako ga uspijemo užicat od sestre
Evo netko je rekao da neki čak i čitaju forume, pa evo nek pročitaju pa nek malo porade na tome, a sad me slobodno popljujte
Ni ja nista nisam dobila. I sad zapravo ni ne znam kako sam reagirala, koju lijekove sam primila. Jeli puna stimulacija. Takodjer, za muzevu spermu isti komentar imam. Na onaj salter, bezveze… i definitivno mi fali prica i s poljakom i embriologom. Cekam kbc da vidim iskustvo. Plan mi je pokusati u kbc nekoliko puta. Ako ne uspijem, idemo u Lucingera.
Kako ne znas kakav postupak je bio? Jesi si sama davala injekcije ili? Kakav je mizev spermiogram inace? Koliko doze na danlijeka si dobila? Inace.. Ja, sam bila na vv nekad je bilo super nekad ajme meni. Eto sad sam kod Lucija i uspjelo je ali nekad je kao na traci.. Sad pogotovo kad je korona, vani stojimo i cekamo jer u cekaonu ne smijemo.. Nema nekog reda i ako ces kod njega pripremi se na cekanje a Lanu sam prvi put vidjela na transferu, prokomentirala je sturo i bez uljepšavanja moje embrije... I to je to... Opcenito je sve zbog korone smanjeni na minimum minimuma svugdje a tako i privatno...
angribird, sa Firulama je zeznuto to da su UZV od 8:30 pa na dalje, nemoguće naći parking kilometrima okolo. Čekanje nekad 10 minuta a nekad se otegne i na sate. Uz posao nemoguće kombinirat, jedino godišnji, ali zato punkcije, transferi….to kakve su sestre dole i kako se odnose prema tebi na punkciji i transferu, baš su me razmazilenisam neka kenjkavica, ali eto baš mi godi kad me tako maze i paze ta dva meni bitna dana. I embriologicu obožavam. Da opet idem privatno tamo bi išla
Da, znam, jako je nezgodno sve iskombinirati i privatno kad oboje imamo bas zeznute smjene, a ja imam takav posao da godisnji moram najaviti pa skoro godinu dana prije. Vjerujem da su sestre divne a kako i ne bi bile kad mi par prijateljica rade kao sestre i babice❤. A u Š su me navele moje faking ciste jos prije 6g jer on je kao jedan od najboljih strucnjaka za ciste u hr, što je i istina. Ali za sve ostalo........
Cure, kako sad stvari stoje, aspiracija mi je u srijedu, a muz mi krece na put taj dan.
Kad se vratimo iz bolnice, bio bi sa mnom koliko moze, krece oko 14-15 h. Pretpostavljam da mi ne treba dadilja nakon sto ode, ali htjela bih provjeriti s vama, sram me uopce sto pitam tako nesto.
Nisam bas osjetljiva i samostalna sam, ali jednom mi se desilo da sam nakon skroz bezopasnog zahvata na ruci bila totalno neupotrebljiva, nisam se mogla obuci, a da ne pricam o hranjenju i odlasku na wc.
Cijeli ovaj tjedan sam pod stresom na poslu i odlucila sam, uzela sam bolovanje i od pon uzimam vrijeme za sebe i svoje
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Cure, kako sad stvari stoje, aspiracija mi je u srijedu, a muz mi krece na put taj dan.
Kad se vratimo iz bolnice, bio bi sa mnom koliko moze, krece oko 14-15 h. Pretpostavljam da mi ne treba dadilja nakon sto ode, ali htjela bih provjeriti s vama, sram me uopce sto pitam tako nesto.
Nisam bas osjetljiva i samostalna sam, ali jednom mi se desilo da sam nakon skroz bezopasnog zahvata na ruci bila totalno neupotrebljiva, nisam se mogla obuci, a da ne pricam o hranjenju i odlasku na wc.
Cijeli ovaj tjedan sam pod stresom na poslu i odlucila sam, uzela sam bolovanje i od pon uzimam vrijeme za sebe i svoje
Ma bitno sa te doveze kuci, da ne vozis sama. Dok dodjes kuci, popustit ce il anestezija il lijekovi il sta vec.. Ne brini! To nije operacija pa da ne mozes hodat! Neke cure poslije malo osjecaju grceve, neke ne! Ja nisam osjetila ni aspiraciju ni nista poslije.. Al to nije nista sta nemos ishendlat sama il da ti treba pomoc... Tako da je super da te vrati doma, a kad dodjes doma, ionako ces spavat cijeli dan(bar sam ja tako 🙂)
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
LioraLiora - za sad rade normalno na VV… Ja idem tamo, sljedeći postupak za cca mjesec dana…
Daj Bože eto da uspijemo svi, jer ne mogu čekati više svaki mj.znači.. ideš u ivf? Koja vam je dijagnoza?
Da, ivf, ovo će biti 3.postupak.
Dijagnoze neke i nema, ali jajovodi su bili začepljeni pa nisu ni pokušavali inseminaciju jer su moguće oštećeni i nefunkcionalni, jajnici bili do prije par godina ponekad blago policistični, al to mi gin s hormonima uspio posložit... suprug je skroz ok, tak da ne znamo u čemu je sad problem da se ne implantira, jednostavno treba dočekat da uspije sve do kraja... a ti? Ovo bude prvi put ili?
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
Pokusala sam procitat sta ste danas pisale, ali nemogu tolko sam down i neke ocajne misli i strahovi da citam redom rijeci a nista ne ostaje... Nadam se da je vama danas svima okej i da nije bilo loaih vijesti... Sutra se nadam boljem raspolozenju pa prodjem ponovno stranice...
angribird, sa Firulama je zeznuto to da su UZV od 8:30 pa na dalje, nemoguće naći parking kilometrima okolo. Čekanje nekad 10 minuta a nekad se otegne i na sate. Uz posao nemoguće kombinirat, jedino godišnji, ali zato punkcije, transferi….to kakve su sestre dole i kako se odnose prema tebi na punkciji i transferu, baš su me razmazilenisam neka kenjkavica, ali eto baš mi godi kad me tako maze i paze ta dva meni bitna dana. I embriologicu obožavam. Da opet idem privatno tamo bi išla
Potpisujem sve sto si napisala..od parkinga, toliko da sam pocela taxijem ic jer bi zivcana znala dolazit na postupke i kasnila bi pa san rekla da to sebi necu vise radit...cekanje isto to sto si rekla ali moram ipak rec da sam vise puta bila gotova za 15 min nego sto sam cekala po 2 ure..mada desavalo se...
Mršić - vrh vrhova! Nijedan doktor kojeg sam posjeecivala godinama prije nije na mene ostavio tako dobar dojam kao on...na sva pitanja odgovori,proceslja detaljno kroz sve nalaze,jako ugodan i smiren...stvarno se nadam da nikad necu morat otic od njega, a razmisljala sam o odlasku ne budem li imala smrzlica ovom turom jer nazalost cula sam da oni nemaju neke uvjete za zamrzavanje,da im inkubatori nisu bas nesto .moguce da to nije istina,ne znam..ali ne znam nikoga iz cita i sparca da nemaju smrzlice s relativno ok amh kao sto je moj...tako da eto samo radi toga bi otisla,ali nadam se da necu i da cu ovaj put ostat trudna!!!
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Sortiraj odgovore
Najstariji