LioraLiora - za sad rade normalno na VV… Ja idem tamo, sljedeći postupak za cca mjesec dana…
Daj Bože eto da uspijemo svi, jer ne mogu čekati više svaki mj.znači.. ideš u ivf? Koja vam je dijagnoza?
Da, ivf, ovo će biti 3.postupak.
Dijagnoze neke i nema, ali jajovodi su bili začepljeni pa nisu ni pokušavali inseminaciju jer su moguće oštećeni i nefunkcionalni, jajnici bili do prije par godina ponekad blago policistični, al to mi gin s hormonima uspio posložit… suprug je skroz ok, tak da ne znamo u čemu je sad problem da se ne implantira, jednostavno treba dočekat da uspije sve do kraja… a ti? Ovo bude prvi put ili?
Mi pokušavali 8 godina prirodno..sve sad će sad će, prođe vrijeme, posao, selidbe uvijek neki klinac i napokon odlučimo ući u te vode 2019 god..izvadimo krajem godine sve nalaze, i prvu imseminaciju obavimo u 1mj 2020, neuspješna, zatim drugu inseminaciju u 3mj taman pred lockdown i ona uspješna, ali nažalost vanmaterična, operacija za Uskrs uz svu strku oko virusa.. i onda htjeli ponovo al nismo imali prioritet..i evo sad trebam ovih dana krenuti u 1 ivf. Inače dijagnoza idiopatska neplodnost, suprug sve ok, ja sve ok. 31 god i 38. I sad me strah da ne odgode ili nešto, pa sam malo depresivna.. 😑 Ja znam da ništa ne znam 😅 sve je to tako čudno, nama se nije lijepilo 8 god, pa uspije druga inseminacija..nevjerojatno je naše tijelo.
MTB, zar ti ne ideš privatno? Mislila sam da privatnici ne traže test na Covid
Navodno svi moraju imati test, mislim da je to propisano.
Osim toga, privatnicima je još gore, oni ako ode smjena u samoizolaciju gube velike novce. Ovi su strogo podijeljeni po katovima i nema miješanja kako bi bilo sigurni da će moći raditi i ako uđe virus u ustanovu.
Držmo fige da sam "čista".
🍀🤞🍀🤞
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Jel ima jos koja cura da krece na VV ovih dana ovaj mj?
Ja bih trebala početkom 11mj. Brine menova korona tj. da ne bi ponovno sve zatvorili i da ne otkažu postupke.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
ericaa, ono s updateom se nije odnosilo na tebe. Pa za tebe znamo, namjeravaš u 12. mjesec. Ne mrdaš sa popisa, osim kad te bacimo na popis trudnica
Odnosilo se na cure kojima je datum koji su prijavile prošao prije dosta dana, a nisu nam se više javljale. Za njih zaključujemo da su dobile pozitivnu betu i da su zaboravile na nas i slavimo s njimaali ih mičemo s popisa. Bez brige, mi ovdje samo s ljubavlju
Hvala 😘😘😘 taj popis mi je ujutro uz kavu bas dnevni update energije i neke pozitive
A logicno je to obrazlozenje.... ja sam mislila svi mi koji cekamo i nemamo nista za "prijaviti" 😂😂😂😂 ah,ludo pa zivi 😁 hvala na pojasnjenju 🙊💖
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
MTB vezano za update za nas koji cekamo,ne znam sto reci,radim pretrage,kemijam da budu na vrijeme ali dovoljno u zadnji cas da potraju nalazi ako se opet nesto izjalovi. Tako da,po pitanju IVF i dalje stoji 12. Mjesec i do tad nemam nista za prijaviti 😁 ali voljela bi ostati na popisu jer mi je to ujutro bas neki vjetar u leđa 😆 sretno i drzim fige!!
dada31,i sve stale endosuborknije za endometriozu,ne znam sto bi rekla, koliko moze biti tesko stanje ako se 28 dana u mjesecu osjecamo odlicno? Probavnih tegoba ili bolove nemam, CA 125 mi je povisen ali svi govore da je to normalno kod endo… ja se zaista nadam da je to jedna dijagnoza koja se da rijesiti i znam 2 primjera koja su ostali trudni na IVF iz druge sa tom dijagnozom.
Nikita zelim svu srecu i nadam se da ce ta posast konacno biti iza tebe a dalje sto zivot da!!
Svima drugima,sretno a tko je dobio rezultate bete ili obavio uspjesan transfer,cestitam i drzim fige za uredne trudnoce do kraja!
ericaa ja idem prvi put sa tom dijagnozom, i neznam što bih rekla ji čemu se nadala, svaka od nas je individua za sebe. Neke se žene povrh endo bore sa još nekim stvarima. Za sebe nezbam dok ne krenem skroz. Što se bolova tiče nemam ih cca 26 dana dana u mjesecu. Prva 2 dana M su mi dosta bolna, ali ja općenito imam nizak prag tolerancije na bol. Što se CA-125 tiče, prije mjesec dana na zadnjem vađenju bio mi je 39. Što smatram da nije previše povišeno ako uzmemo da je 35 prag.
Sve je sad u božjim rukama 🤗
Nadam se samo da ću postići to što želim i da neću preživjeti previše stresa.
Nikitta, ericca, i sve ostale ženice koje se bore sa endo i cistama, kako vi stojite sa markerima?
endometrioza
Jel ima jos koja cura da krece na VV ovih dana ovaj mj?
Ja bih trebala početkom 11mj. Brine menova korona tj. da ne bi ponovno sve zatvorili i da ne otkažu postupke.
A ja trebam ovih dana i brinem se jako isto...sutra trebam dobiti i u pon.zvati..😶
MTB vezano za update za nas koji cekamo,ne znam sto reci,radim pretrage,kemijam da budu na vrijeme ali dovoljno u zadnji cas da potraju nalazi ako se opet nesto izjalovi. Tako da,po pitanju IVF i dalje stoji 12. Mjesec i do tad nemam nista za prijaviti 😁 ali voljela bi ostati na popisu jer mi je to ujutro bas neki vjetar u leđa 😆 sretno i drzim fige!!
dada31,i sve stale endosuborknije za endometriozu,ne znam sto bi rekla, koliko moze biti tesko stanje ako se 28 dana u mjesecu osjecamo odlicno? Probavnih tegoba ili bolove nemam, CA 125 mi je povisen ali svi govore da je to normalno kod endo… ja se zaista nadam da je to jedna dijagnoza koja se da rijesiti i znam 2 primjera koja su ostali trudni na IVF iz druge sa tom dijagnozom.
Nikita zelim svu srecu i nadam se da ce ta posast konacno biti iza tebe a dalje sto zivot da!!
Svima drugima,sretno a tko je dobio rezultate bete ili obavio uspjesan transfer,cestitam i drzim fige za uredne trudnoce do kraja!ericaa ja idem prvi put sa tom dijagnozom, i neznam što bih rekla ji čemu se nadala, svaka od nas je individua za sebe. Neke se žene povrh endo bore sa još nekim stvarima. Za sebe nezbam dok ne krenem skroz. Što se bolova tiče nemam ih cca 26 dana dana u mjesecu. Prva 2 dana M su mi dosta bolna, ali ja općenito imam nizak prag tolerancije na bol. Što se CA-125 tiče, prije mjesec dana na zadnjem vađenju bio mi je 39. Što smatram da nije previše povišeno ako uzmemo da je 35 prag.
Sve je sad u božjim rukama 🤗
Nadam se samo da ću postići to što želim i da neću preživjeti previše stresa.
Nikitta, ericca, i sve ostale ženice koje se bore sa endo i cistama,kako vi stojite sa markerima?
Meni je bio u 12om mjesecu kad su mi rekli da imam i na drugom jajniku 65. Vidjela je to ginekologica,vidjela je profesorica na humanoj i nitko nije previse komentirao mego da je ocekivano. Prvi put kad sam operirala 2013. Mislim da je bio znacajno veci ali ne mogu tvrditi i rekli su mi da je to normalno za endometriozu.
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
dada31 i sto mi je zaista cudno,kad god dodem svi mi govore da je situacija ok,da imam ovulaciju,redovnu menstruaciju,prohodne jajovode. Jednostavno,ponekad mislim da nitko nezna di je zapelo.... ta endo je u biti nepoznanica,rekla bih...sad je na tom propuhivanju utvrdeno da je maternica ocito "priljepljena" negdje iza i da iz tog razloga i mogucnosti vanmatericne trudnoce preskaceno inseminaciju. I meni je ovo prvi susret sa svime,ucim u hodu,pokusavam se informirati i nauciti iz iskustva drugih. Neznam sto ocekivati i mogu se samo nadati najboljem. Fascinantno je da cijeli zivot imam panican strah od igala i rusim se cim udem u bolnice (strah iz djetinjstva i nekih trauma bolnickih sa kantride)i sad sam u toj silnoj zelji da ostanem trudna spremna vaditi krv 15 puta i samu sebe bosti.... sto radi um?! Tako da,u bozjim rukama samo i nadam se da cu jednog dana i ja moci biti necija mama...
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Eto Nikitta stavila sam ti slike. Pa pogledaj. Grupa js zove jodirani-jadrankina otopina ali mislim da mozes uc samo ako te netko pozove. Iskreno nisam ni ja vjerovala, ali onda su pitali da se jave zene koje su dobile bebu uz pomoc joda i kad sam vidila slike beba i 300 kom na tu objavu, krenila sam piti.
A oni tamo preporucuju 2 x12 kapi, ali ja sam najvise pila 8 kapi. Mozda bi mi prije i pomoglo da sam tako visoke doze. Mislim sve si probala, ne kosta previse i ovo.maja555 ja sam pila jadrankinu otopinu i nije mi pomogla..(ali zato mi je jako pomogla kao lijek za kožnu psorijazu, povukla se u potpunosti).
Kada sam počela piti svaki dan čisti propolis i matičnu mliječ, ciste su mi se povukla, SVE. Endometriom od 2 cm također nastao.
S tim da imam iza sebe 2 operacije endometrioma, a endometrioza mi je dijagnosticirana 2013.
Također sam imala polip na maternici, uklonjen mi kiretažom.
Ali nažalost Endometrioza radi svoje u idući mjesec krećemo u borbu uz pomoć ICSI postupka.
Vidim da nam je dijagnoza poprilično slična 🙄
Maja555 i dada31,imamo slicne dijagnoze. Operirala 2013. Endo od nekih 4 cm i polip bez kiretaze 2017. Endo se vratila,cca 2 cm…Meni su prije godinu dana rekli da je dosla i na drugi jajnik i pila sam maca prah i med i cuvarkucu. Sad mi je desni jajnik cist( moguce da nije bila endo,ne zele tvrdit iako na nalazu pise da je) a na drugom se smanjila… isto moram na IVF jer unatoc prohodnim jajovodima,urednim hormonima,ovukaciji,nikako ostat trudna skoro 3 godine. Rekli su mi da duglas,ako sam dobro napisala,se nije napunio tekucinom na hssg a trebao je sto znaci da je maternica zbog endo "zaljepljena" negdje iza… bolove izuzev ovulacije i mensttuacije nemam niti drugih problema a cak mi se smanjilo i to zadnjih par mjeseci. Obicno me boli dan ovulacije kad je na tom jajniku di je cista i menstruacija prvi dan.
Koja si ti klinika? Endometrioza nam utjece imunoloski pa nam vjerojatno zato ne uspijeva. Doduse, ja sam tek prosla 1 stimulirani i jedan fet. Virujem da cemo sve brzo uspijeti. :)
Vidim da nisam odgovorila,pardon 😁
Ja sam u Rijeci, KBC... i ja vjerujem da cemo za koji mjesec jedna drugoj cestitati,bas je neki pozitivan niz ovdje pa da mu se sve pridruzimo 😁
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Lijep pozdrav drage zene. Molila bih vas ako mi mozete preporucit doktora/doktoricu sa zavoda za humanu reprodukciju KBC Rijeka.
Obavila sam prvi kontrolni pregled i sada i suprug i ja radimo sve potrebne pretrage. Recite mi da li kod ponovnog narucivanja mogu sama izabrati doktora/doktoricu ili cu sada zauvijek ostati kod doktora/doktorice kod kojeg/koje sam obavila prvi kontrolni pregled. Naime nisam sama birala doktora/doktoricu vec sam ga/nju dobila automatski kod prvog narucivanja.
I recite mi znate li mozda gdje mogu naci popis svih doktora/doktorica koje rade u zavodu za humanu reprodukciju KBC Rijeka?
Hvala vam od srca
Ja 37.5🙋♀️ On 37🙋♂️
Godinu dana pokusavanja
23.9.'20 prve konzultacije KBC RI
10./11.12.'20 obavljanje pretraga i prikupljanje nalaza - priprema za IVF
AMH 11.6 pmol/L
11.'20. Ureaplasma😔 - 12.'20. nalaz Ureaplasme negativan 😀
9.12.'20. Druge konzultacije KBC-RI
16.12.'20. Prohodnost jajovoda Poliklinika IVF - oba jajovoda 🔝🔝
Sortiraj odgovore
Najstariji