Angribird ma ne mislim ga piti, imam toliko čudesa trenutno za piti, da nemam kad ni gdje, mislim ili te kupke ili obloge. Vidjet ću. Trenutno prijem na tašte Controloc za upalu jednjaka koju sam dobila zbog jebenog antibiotika radi nokta, onda ne smijem niš sat vremena jesti, onda pijem probiotik koji se topi u 2 dcl vode, onda nakon jela tablete protiv bolova i vitamin D 5 kapi u malo mlijeka. Ma mislim sad još uvest CBD kapi, matičnu mliječ, jod, kolagen uz to navečer pijem Dmanozu radi osjetljivog mjehura. Pun k mi je svega, imam osjećaj da imam 97 godina, a ne 37. Sramotno. Tijelo mi je u komi. Nadam se zaista novom životu 2021, da više ne pijem nijedan suplement nikada narednih 50 godina!
Nina92 jesi ti u HR ili vani operirana? Ja baš nisam imala sreće, ali koliko vidim, mnoge žene u HR nisu imale sreće…
Bozma mi imamo njegovo dvoje djece, tako da sam sretna pomajka, nekad mi je teško kad idu kući, htjela bih da ostanu, da me zovu mama, ali ne ide to tako, oni imaju svoju mamu. Ipak, nisam zakinuta skroz za roditeljstvo, imam djecu doma svako drugi dan, ali to naravno nikad nije kao moje dijete koje bi ostalo sa mnom 24/7, zvalo me mama, voljelo bez limita. Jbg, život je takav, treba znati stati. Nije svakom suđeno. To su teške spoznaje, netko do njih dođe prije, netko kasnije. Dogodi se puno čuda, ali činjenica je da nekom jednostavno i čudo izostane. Ja nikad nisam izgubila nadu, ali vjeru - jesam. I to je moj problem. Teško je vjerovati kad skoro 7 godina gledam snijeg na testovima. Okreni se svom zdravlju, bit ćeš mudrija nakon pauze. Grlim ❤️
Ja sam ti u Hrvatskoj, prvo sam ti prosla sve do jednog doktora u Petrovoj koji su mi doslovno rekli da glumim da je to cista da ce puknut, pa su mi cak racunala da sam trudna a ja ni o od odnosa nisam imala i tako su me navlacili godinu dana dok ja vise nisam mogla doslovno zivjet sve tocno kako ti opisujes i onda ti je moja mama iskopala vezu na Merkur kod dr. Dujica ja ti bila narucena u petak kod njega ali nisam izdrzala petak jer mi je nes puklp nisam nikad shvatila sta bila sam mlada 20 godina i imala krvarenje u trbuh, njega su povukli s godisnjeg i onda su ti vjecali dal ce mi sve izvadit ili sta ali posto sam bila mlada on je rekao da ne da ce on sve napravit i on i dr. Valetić su me tako operirani da di god dodem hvale njegov rad jer su mi i jajnici bili okrenuti i svasta nesto
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Cure, ako su mi rekli da crinone gel stavljam navecer, a danas sam nakon transfera dobila dozu onda nastavljam sutra ili moram i veceras?
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Miss1502, u cito idem. Mislim da je to za mene preslaba stimulacija, s obzirom na moj amh, 2,3 🤔
Tuma vidim da je tvoj amh bizu mog 🤔 pa kako si ti reagirala?
Bozmadaj mi reci svoje iskustvo za cito?
Moj AMH 3.5. U sparca na punoj stimulaciji sam dobila 5 i 6 stanica, embriji prvi put 8 stanicni drugi put blastice. U cito na toj blagoj 2 stanice oba puta, embrij treci dan dvostanocni u prvom, a u drugom 4 stanicni na treci dan. U kbc 5 stanica u prvom (embrij 7 stanicni) i 3 stanice u drugom (embrij 8stanicni i 4 stanicni drugi dan) . meni ocito ta blaga stimulacija ne pase, a cim si napisala da si na njoj znala sam da si tamo. Isto tako da si rekla da si na bemfoli znala bi da si u kbc 😂. Sad ispadam baba roga kojoj nista ne pase, jer su tu svi odusevljeni s njima ali eto meni je smetalo sto sam tamo imala te sugavce od embrija(svjesna sam da to nije do njih nego do mene) ali nikad mi nitko nije rekao ni rijec o stanicama ili embrijima. Sa embriologom se kod njih ne komunicira. Skuzila sam da ove kojima je problem s muske strane imaju tu privilegiju da im se netko obrati i kaze koju rijec ali ja je nisam imala. Osim ono par rijeci koje sam sa sestrom razmijenila. To sam samo u njih dozivila. I u sparca i u kbc split se drugi dan cujes sa embriologom koji ti kazu koliko je oplodjenih, sta se dogadja, kakve su stanice bile, u njih se cujes sa sestrom koja ti ne smije nista rec osim kad da dodjes na transfer (ovo sam vec pisala pa sam vjerojatno dosadila svima s tim 😂).
Nemoj da te ovo obeshrabri, ovo je samo moje iskustvo, znam puno njihovih trudnica, sestre su preljubazne i svi su divni i krasni, ali koliko su ih hvalili vise sam ocekivala 😂😂😂 znas kako kazu: rđavu k…..svaka dlaka smeta
Istina ja sam isto bila u citu u petak sa imala aspiraciju i nazvala me je sestra i rekla danima oplodeni a tek mi je prije transfera rekla kolko je bilo stanica i oplodeni.Meni je to prva umjetna pa i nisam znala protokol al fala bogu uspjelo je .
Lucijai Samaraveselim se vašim betama sutra😊
Ako ima ovdje cura sa iskustvom u poliklinici BetaPlus, molila bih da mi ih napiše. Vidim da imaju neke novitete u odabiru blastocisti, pa si mislim dal' su i ostalim stvarima napredni?
Razmišljam o Betaplusu i IVF poliklinici (Šimunić) u koje bih se pokušala upisati preko HZZO-a za slučaj da se u Petrovoj nešto krene odgađati zbog korone i slično. Imaju li mogućnost anestezije i sl.?
Petrova mi je zasada No.1., ali eto, čisto kao neki backup plan da imam kad mi tijelo bude sposobno za novi postupak.
Mi smo išli u beta plus
🧔 33 👩 33
1. IVF Petrova, uspješan (15 dnt beta 7178, 24 dnt 28547)
2. IVF Beta plus (9dnt 222, 13dnt 1901, 16dnt 6100)
Miss1502, u cito idem. Mislim da je to za mene preslaba stimulacija, s obzirom na moj amh, 2,3 🤔
Moj AMH 3.5. U sparca na punoj stimulaciji sam dobila 5 i 6 stanica, embriji prvi put 8 stanicni drugi put blastice. U cito na toj blagoj 2 stanice oba puta, embrij treci dan dvostanocni u prvom, a u drugom 4 stanicni na treci dan. U kbc 5 stanica u prvom (embrij 7 stanicni) i 3 stanice u drugom (embrij 8stanicni i 4 stanicni drugi dan) . meni ocito ta blaga stimulacija ne pase, a cim si napisala da si na njoj znala sam da si tamo. Isto tako da si rekla da si na bemfoli znala bi da si u kbc 😂. Sad ispadam baba roga kojoj nista ne pase, jer su tu svi odusevljeni s njima ali eto meni je smetalo sto sam tamo imala te sugavce od embrija(svjesna sam da to nije do njih nego do mene) ali nikad mi nitko nije rekao ni rijec o stanicama ili embrijima. Sa embriologom se kod njih ne komunicira. Skuzila sam da ove kojima je problem s muske strane imaju tu privilegiju da im se netko obrati i kaze koju rijec ali ja je nisam imala. Osim ono par rijeci koje sam sa sestrom razmijenila. To sam samo u njih dozivila. I u sparca i u kbc split se drugi dan cujes sa embriologom koji ti kazu koliko je oplodjenih, sta se dogadja, kakve su stanice bile, u njih se cujes sa sestrom koja ti ne smije nista rec osim kad da dodjes na transfer (ovo sam vec pisala pa sam vjerojatno dosadila svima s tim 😂).
Nemoj da te ovo obeshrabri, ovo je samo moje iskustvo, znam puno njihovih trudnica, sestr
Istina ja sam isto bila u citu u petak sa imala aspiraciju i nazvala me je sestra i rekla danima oplodeni a tek mi je prije transfera rekla kolko je bilo stanica i oplodeni.Meni je to prva umjetna pa i nisam znala protokol al fala bogu uspjelo je .
Pipi, cestitam. Ovo moje iskustvo nista ne znaci za uspjeh postupka, ali koliko vidim tu praksu nema ni jedna klinika nego oni. Malo mi je precudno da sa sestrom razgovaramo o embrijima i stanicama, jer koliko god mi je draga i simpaticna, a sigurno ima i hrpu iskustva nije ona ta koja ih je oplodjivala i gledala kako se razvijaju. Meni osobno je razgovor sa embriologicom u kbc nakon prvog postupka kod njih toliko znacio i pomogao da ja to ne mogu niti opisat, iako mi je zena rekla sve najgore 😂 ali mi je i dala hrpu savjeta
Dada31, Maja555 hvala cure na odgovoru, problem je šta doktorica nije ni sigurna da li je to polip, kaže vidi samo “oblačić” a ja ne znam šta da mislim. Ako budem morala skidati, mislim da neće biti problema sa anestezijom jer živim u Njemačkoj... samo me strah ako ne skinem da ugrozi implementaciju a ako budem išla na zahvat gubim vrijeme a možda i nije polip... valjda ću u ponedjeljak biti pametnija...
MTB otkud sag glupi miom?? Razumijem kako se osjećaš i sama sam preplašena i nadam se najboljem. Razumijem te i potpuno za sex, kod nas je isto, nekako smo se toliko zbližili otkad je manje sexa, kao da smo se popeli na neki novi nivo...
Bozma, TiredIvy žao mi je, trenutačno ne pronalazim baš riječi utjehe jer sam i sama malo posustala ali valjda će biti bolje 🙏
Držim svakoj koja čeka fige da sve bude dobro...
Bozma i TiredIvy, a bas mi je zao, tako sam se nadala u sretan ishod. Ali glavu gore, idemo i borimo se dalje! 😘
Lotus juuuuuupiiii, bas mi je drago cuti da se mrvica smjestila kod mame! Sada odmaraj, mazi i pazi busicu, a mi cemo sve drzati fige i navijati za vas! 🤞🏻🙏🏻😊🥰
Nada86, meni je za vrijeme histeroskopije odstranjen polip za koji ranije nisam ni znala da postoji. Nikto nije vidio, a pregleda sam imala mali milijun...i receno mi je da je dobro da je uklonjen jer to kao moze smetati embriju da se ugijezdi. Nakon toga sam imala transfer ali se isto nije primilo tako da vise ni sama ne znam sto misliti!
MTB, ma 9 je super brojka, pogotovo za prvi put koji ce, uvjerene smo sve, tebi biti dobitni! Znam da si se nadala da bude jos koji i mi sve s tobom, ali nemoj padati, imaj samo na umu da je dovoljan i samo jedan, ali vrijedan! I nikada ne znas, mozda se krije jos koji malac koji ce biti iznenadjenje na dan D! 😊 samo imaj vjere, ja za tebe od pocetka bas imam dobar osjecaj i znam da ce sve bit bas onako kako si i sama zelis! 😘 sto se tice mioma, meni su nedavno pronadjena tri i isto sam bila potonula ali mi je moj MPO fino objasnio da ti miomi ne smetaju tako da vjerujem da je i ovaj tvoj na takvo mjestu da nece biti smetnja bebicama koje stizu! 😄
Nina, po svim pricama koje sam cula, meni se cini da bi moglo biti implantacijsko! 😉🤞🏻😄
Nikitta, drzim ti fige, i na rukama i na nogama, da operacija prodje u najboljem redu i da se rijesis svih bolova, a nakon toga, rodis najdivinju bebicu ikada! Ja se uvijek tjesim da nam Bog daje samo onoliko koliko mozemo podnijeti i vjerujem da je tako i u tvom slucaju. I jos vise vjerujem da tebe ceka tvoje malo cudo! 😘
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Dada31, Maja555hvala cure na odgovoru, problem je šta doktorica nije ni sigurna da li je to polip, kaže vidi samo “oblačić” a ja ne znam šta da mislim. Ako budem morala skidati, mislim da neće biti problema sa anestezijom jer živim u Njemačkoj… samo me strah ako ne skinem da ugrozi implementaciju a ako budem išla na zahvat gubim vrijeme a možda i nije polip… valjda ću u ponedjeljak biti pametnija…
MTB otkud sag glupi miom?? Razumijem kako se osjećaš i sama sam preplašena i nadam se najboljem. Razumijem te i potpuno za sex, kod nas je isto, nekako smo se toliko zbližili otkad je manje sexa, kao da smo se popeli na neki novi nivo…
Bozma, TiredIvy žao mi je, trenutačno ne pronalazim baš riječi utjehe jer sam i sama malo posustala ali valjda će biti bolje 🙏
Držim svakoj koja čeka fige da sve bude dobro…
nada86 i ja sam sada u Njemačkoj, ovdje će ti sigurno raditi pod anestezijom...nakbolje da ideš specijalistu jer ti to tvoja socijalna vjerojatno nezna sa sigurnošću reći.
Dok sam ja svojoj ispročala da mi je to rađeno lokalno, dobro da žena sa stolice nije pala od šoka. Kaže da nemože vjerovati.
Što se tiče skidanja i svega, neznam kakva je tu za to procedura ali to nije neki veliki zahvat, bar koliko je meni rečeno i kkv iskustva imam . Riješeno u pola sata i odmah sam kući išla, boljelo je užasno ali šta mogu... . Došla sam odmah nakon menge jer je tad maternica najčišća, i kada sam pitala što sa odnosima, kaže dok me prođe bol, da to nema veze, iskreno, 3 dana sam osjetila probadanje kao kad imam mengu i to je to od oporavka. Neka te to ne brine. Uostalom bolje maknuti prije, ili riješiti nedoumice oko toga, nego da se desi nedaj Bože neuspjeh pa da si misliš da je zbog toga. Moj savjet ti je svakako otići specijalistu na malo bolji i temeljiti UZV.
endometrioza
Evo, mi odlučili da je 3.5 dana idealna brojka koja će nam donijeti pregršt bebica
lotus, bez brige, nagovarat ćemo te mi da pišneš i prije. Hoćemo plusčinu!
Meni je štoperica sutra navečer, aspiracija u utorak ujutro. U BetaPlusu svima rade ICSI neovisno o dijagnozi radi covida. S obzirom da MM ima OK nalaze, taj dio vjerojatno neće biti problem, samo će morati izabrati plivače pobjednike.
Nikitta, ja svom MM kad sam dobre volje kažem da je on već moja životna lutrija. Kad nisam, onda prigovaram. Hoću reći, da, jako sam sretna da imam tog čovjeka uz sebe. Drago mi je i da si ti dobro izabrala.
Pipi, ti čekaš betu? Kad je u planu?
nada86, ma taj miom imam već neko vrijeme, ali su mi svi ginekolozi i specijalisti rekli da ga ne operiram prije trudnoće. Luci je čak bio jako direktan i rekao da mi ne pada na pamet da ga operiram, jer ako prokrvari na operaciji, rutinski će mi samo odstraniti maternicu. A ne smeta, lijepo je pozicioniran tako da ga slobodno mogu skinuti kad budem gotova sa rađanjem. Svi su ga dobro istražili i rekli isto. Ova doktorica je to ponovila, ali je još 17 puta rekla da je brine taj miom. Pfft.
LucyLou, baš si me nahranila i napunila svojim riječima. Ma ne samo da će biti dobitni u ovom čoporčiću, već će biti i mali smrzlić braco ili seka!
💔💔💔
Nemoj da te ovo obeshrabri, ovo je samo moje iskustvo, znam puno njihovih trudnica, sestre su preljubazne i svi su divni i krasni, ali koliko su ih hvalili vise sam ocekivala 😂😂😂 znas kako kazu: rđavu k…..svaka dlaka smeta
Hahaahahahahahahahah eeej zeno ti si legenda !!! Sta si me nasmijala sad. 🤣🤣🤣🤣
Ja jos nisam cula da se ikoga po st hvali ko njih. Je da je dr P malo grub, ozbiljan, i tako to, ali mislim da je veliki strucnjak. Iako kad malo bolje razmislim, sta oni to mogu napravit sta neko drugi ne moze. Mislim da je to sve stvar srice!
🤍
Sortiraj odgovore
Najstariji