Cure neznam dali koju zanima ali meni ce sada prija poceti uzimsti kapi konoplje pa eto ako jos koga zanimaima to i kazu jako dobro njena jedns poznanica je nskon tri miseca koristenja ostala prirodno trudns a godinam su svasta pokusavali em sta kazu da je jako dobro za ciscenje svega i svih bolesti i za psihu i za neplodnost pa eto ako ko zeli da se raspita vise
Meni su one Ramizine travee pomogle i evo me u 10 tjednu pa netko moze sa tim pokusat jer nije svacije tijelo i orgsnizam isti i nekom pomogne ovo nekom ono ali treba borit se i sve probati🤗😍
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Nikitta nisu cijeli broj nego pola broja 😂😂 ma uzela sam svoj broj, al ne razmišljajući da Nike ima manje kalupe (kažu uvijek pola broja vece treba uzet). Eee i tako sj.... nokte. Uglavnom sad su narasli lijepi 🤪
Maja555 ja sam u Os.
ericaa i ja također operirana 2013.endometriom, veliki, mislim da je bio oko 7 cm, kod Dr. Vukovića u bolnici Sestre Milosrdnice u ZG, 2016 isto ali 4,5cm endometriom, kažu da ga inače ispod 4 ni ne diraju
2017.- taj polip, ostrugan u Petrovoj, te iste godine sam opet imala endometriom, isto nešto manji ali zbog dotadašnjij iskustava naručena 2 mjeseca poslije kad obavim sve pretrage opet na hospitalizaciju, ali sam htjela opet u istoj bolnici, ne u Petrovoj zbog lošeg iskustva sa kiretažom.
Pila sam taj propolis i matičnu taman u tih 2 mjeseca, naručila se na operaciju i kad su mi radili pregled pred zahvat, nije mogla vjerovati da ciste nema, a s tim da su mi 3 ginekologa potvrdila da je Endometriom. Moj socijalni, dr.koja je mjenjala Vukovića, je sjećam se prezimena i doktor Trutin na UZV u podrumu u Petrovoj. Tako da je otkazan zahvat. Poslije toga meni se ciste povlače. Znam koji put osjetiti da imam gusti iscjedak tijekom Menge ali pripisujem to možda malim cisticama koje nisu toliko opasne kao endo.
endometrioza
maja555
Što se tiče bolnice, trenutno sam u privatnoj klinici u okolici Düsseldorfa u Njemačkoj, a u hrvatskoj sam krenula kod Dr. Kune u S. Milosrdnice i odustala, poslije kod Dr. Vrčića u Petrovoj i također odustala.
Sad smo krenuli prvi put za ozbiljno jer tamo me iskreno nitko nije shvaćao tako jer sam imala kao premalo godina i nisam bila u braku. Ovo nam je prvi put da idemo i odmah me šalje na ICSI kao da ne gubimo vrijeme 😁🙈
endometrioza
Belaaa ja uzimam sjemenke konoplje...pa ih miksam u smootie ili u jogurte...valjda je to slicno
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Hvala svim curama koje brinu, puno sam bolje sad.
Nina92, nema da nam ne uspije, navijamo - sve za jednu, jedna za sve!! Ova moja prijateljica je isto imala endometriozu. Operirala, išla u IVF - i 3 bebe iz 3 postupka, a sve iz iste berbe. Kad je krenulo, više nije stalo
Nirvana2020, razumijemo se. Nisam ni ja nikome ništa rekla, osim MM i toj prijateljici koja je prošla isto. Koliko sam shvatila za miom, ako je postavljen tako da ne smeta plodu, onda ga je bolje ne dirati. Moj je okrenut prema vani, pa ne bi trebao biti problem. Ovaj tvoj doktor je baš kao ova moja danas - stvarno se vidi da je stručna i da se brine, i da je moja stalna doktorica vjerojatno bi do sad imali odnos i ne bih je krivo shvatila - ali danas... em taj miom, em kako mi to jajnik stoji malo nazad pa će biti teže aspirirati taj jajnik, pa jesam li imala neku upalu, ... S druge strane, jako je pozitivna i kaže da ona očekuje dosta zrelih i smrzliće. Ali naravno da moje paranoično žensko uho ubere samo one "negativne" komentare.
Korona je posebna priča. Samo da sutra taj test bude negativan, odahnut ću.
Tanja79, dok se ti ne daš, ne dam se ni ja!! Neće nam pobjeći te naše nestašne bebe, upecat ćemo ih mi.
Što se sna tiče, razmišljala sam sinoć sa koliko mjeseci dijete počne držati samo glavu, uvijek mi je taj dio sa krhkim vratom djelovao strašno, i valjda mi je psiha učinila svoje, pa sam ja u snu to rodila a onda zaboravila pridržati glavu i cap! Moraš se diviti tom mozgu koji to iskreira iz čista mira. Ali nema veze, naučit ćemo mi i sa 40 biti dovoljno dobre majke da nas naša djeca prežive.
💔💔💔
Pitala sam koliko dugo treba MM apstinirati prije donacije. Kažu da je svejedno, samo da bude 3-5 dana. Koja su vaša iskustva?
💔💔💔
Pitala sam koliko dugo treba MM apstinirati prije donacije. Kažu da je svejedno, samo da bude 3-5 dana. Koja su vaša iskustva?
Meni su prosli put rekli i doktor i sestra da je najbolje 2 dana. . ali mi smo 3. Nekako mi se dva ucinilo malo
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Bozma koji vam je plan za dalje? Razumijem da ćeš se sad okrenuti svom zdravlju i pretragama koje si zanemarila, možda će ti ta pauza malo razbistriti odluku što dalje. Ja se nadam da će meni biti jasno što dalje nakon operacije. Iako već sada prihvaćam da ništa od mog majčinstva, i da ću donijet odluku da mi dr. počisti SVE s jajnika, a ne da čuva plodnost. Moram ići na sve ili ništa, jer radi se o preskupoj operaciji i mom životu. Dosta je žrtvovanja radi bebe koja ne postoji. 6 godina sam u postupcima, pokušajima. 4 godine odbijam treću operaciju radi plodnosti, nadala se, satrala, za ništa. Moram prestati kucati na zatvorena vrata. Sad mi je zdravlje najbitnije, jer sebi sam bila nebitna, samo sam htjela ostat trudna, po cijenu svog života. Sada to više ne želim, ali trebalo je proći 6 godina da tako počnem razmišljati.
Nina92 posebno me veseli kad endo-sestrica uspije ostati trudna, a ti ćeš sada uspjeti. 💗
Maja555 onda samo idi dalje u postupke, probaj da ne ideš na full stimulacije, jer to hrani endometriozu, i nadaj se svom čudu! Mlada si, nemaš jake bolove i simptome bolesti, nema druge nego tjerat dalje! Imaš pravo, bolest jest autoimuna, i ne znam što čekaju s tom kvalifikacijom i službeno. Vjerojatno bi trebale dobijat Decortin nakon transfera, just in case, a ti ionako imaš Hashi, pa bi to svakako bilo dobro. Matična i Hashi to ti ne znam… moja su antitijela za štitnu uvijek neg. Istina je da matična diže imunitet, ali pitanje je je li to zaista loše za Hashi. Ni doktori ne znaju, kao ispada tijelo napada samo sebe, ja mislim da tijelo napada neki patogen u štitnoj, ali još nisu uspjeli otkriti što, pa krive imunološki sustav, možda skroz nepravedno. Puno je nepoznanica u medicini. Odoh na web Bio&Bio, imala sam namjeru kupit CBD ulje za bolove, a sad Belaaa veli da to pomaže i za plodnost, vidjet ću ima li Jadrankinih kapi online za naručiti.
Angribird koju količinu preslice natopi, u 1 L vode?
Hvala nadam se, ja tebi bas puno nepisem jer znam kako ti je isto mi je sve bilo ko i tebi ali sam imala vise srece s doktori ma, drzi se, oporavi se i borba ide dalje 😀
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Bozma koji vam je plan za dalje? Razumijem da ćeš se sad okrenuti svom zdravlju i pretragama koje si zanemarila, možda će ti ta pauza malo razbistriti odluku što dalje. Ja se nadam da će meni biti jasno što dalje nakon operacije. Iako već sada prihvaćam da ništa od mog majčinstva, i da ću donijet odluku da mi dr. počisti SVE s jajnika, a ne da čuva plodnost. Moram ići na sve ili ništa, jer radi se o preskupoj operaciji i mom životu. Dosta je žrtvovanja radi bebe koja ne postoji. 6 godina sam u postupcima, pokušajima. 4 godine odbijam treću operaciju radi plodnosti, nadala se, satrala, za ništa. Moram prestati kucati na zatvorena vrata. Sad mi je zdravlje najbitnije, jer sebi sam bila nebitna, samo sam htjela ostat trudna, po cijenu svog života. Sada to više ne želim, ali trebalo je proći 6 godina da tako počnem razmišljati.
Nina92 posebno me veseli kad endo-sestrica uspije ostati trudna, a ti ćeš sada uspjeti. 💗
Maja555 onda samo idi dalje u postupke, probaj da ne ideš na full stimulacije, jer to hrani endometriozu, i nadaj se svom čudu! Mlada si, nemaš jake bolove i simptome bolesti, nema druge nego tjerat dalje! Imaš pravo, bolest jest autoimuna, i ne znam što čekaju s tom kvalifikacijom i službeno. Vjerojatno bi trebale dobijat Decortin nakon transfera, just in case, a ti ionako imaš Hashi, pa bi to svakako bilo dobro. Matična i Hashi to ti ne znam… moja su antitijela za štitnu uvijek neg. Istina je da matična diže imunitet, ali pitanje je je li to zaista loše za Hashi. Ni doktori ne znaju, kao ispada tijelo napada samo sebe, ja mislim da tijelo napada neki patogen u štitnoj, ali još nisu uspjeli otkriti što, pa krive imunološki sustav, možda skroz nepravedno. Puno je nepoznanica u medicini. Odoh na web Bio&Bio, imala sam namjeru kupit CBD ulje za bolove, a sad Belaaa veli da to pomaže i za plodnost, vidjet ću ima li Jadrankinih kapi online za naručiti.
Angribird koju količinu preslice natopi, u 1 L vode?
Pa ja bi sebi stavila onako šaku odprilike u pola litra. Jer 1l mi je bio previše za popit. Sada kada samo pijem caj isto tako natopim pa navecer prokuham i popijem caj samo sto stavim malo manje biljke jer mi bude zao bacat je nakon sto je procijedim😬
Sortiraj odgovore
Najstariji