Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    16. Listopad 2020. 17:58

🦋Anitram1982🦋

MTB

Hvala cure. Nekako sam si nestrpljiva do sutrašnjeg pregleda (mogu misliti kako ću biti nepodnošljiva nakon transfera), pa ubijam vrijeme serijama do pikanja, a onda do spavanja.
    Sutra se dižem ranom zorom, pa prvo vađenje krvi, a onda kontrolni UZV. Mozak mi je ispario, ne mogu više ništa raditi. Nisam nervozna, nego me nekako ništa ne zanima osim ovog, postala sam jednoumna i imam samo jedan cilj. Srećom, nisam sklona velikim razočarenjima jer je dio mene uvijek spreman na najgore, tako da puštam da budem kakva mi sad paše da budem. Ako ovo ima smisla.

Ima smisla. Ista sam takva. Osjecam se kako zelim i smatram da je to dobro. Imam pravo na to. Pa cak o da ne bude nista. Opet nema veze idemo dalje. Samo jednostavno ne zelim potiskivat osjecaje i gurat ih pod tepih. Tako je kako je. Iz koze nemos izac. Pa onda najbolje prihvatiti sve kako je. I btw. Ja sam isto imala sluz prije punkcije i svakakve iscjedke. Cak sam dobila stopericu i triggere u 23 sata a punkcija je bila tek oko 12…znaci 37 sati kasnije i niti jedan nije puko 😉

Anitram1982, razumijemo se. Ne želim biti racionalna, ne želim potiskivati, it is as it is.
    Hvala ti za ovaj primjer od 37h, umirile ste me sve. Baš se nekako i veselim i strepim od tog sutrašnjeg pregleda, kao da je nekako sudbonosni.
    Možda me malo i muči jer me neće pregledati moja doktorica, radi korone rade po smjenama pa sad upadam u smjenu druge - koja je isto dobra i nemam problema s njom, samo nije klik kao sa mojom.

💔💔💔

• LucyLou
    16. Listopad 2020. 18:30

Women_name, ma nazicaj ti pregled cim prije, ni ti ni mi ovdje ne mozemo cekati tri tjedna! 😉🥰
    MTB, tako sam se i ja osjecala pred danasnji uzv., i razumijem sve tvoje strahove ali kod tebe sve ide tako glatko od samog pocetka, cak i bolje nego sto si ocekivala...uz to si i toliko vedra i pozitivna osoba i jednostavno ne moze bit nego dobro! Tako da samo hrabro, sve smo uz tebe i tvoje vrijedne folikule i vjerujemo da ce sve biti u najboljem redu! 😘 

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

• *.Women_name.*
    16. Listopad 2020. 19:00

LucyLou

Women_name, ma nazicaj ti pregled cim prije, ni ti ni mi ovdje ne mozemo cekati tri tjedna! 😉🥰
    MTB, tako sam se i ja osjecala pred danasnji uzv., i razumijem sve tvoje strahove ali kod tebe sve ide tako glatko od samog pocetka, cak i bolje nego sto si ocekivala…uz to si i toliko vedra i pozitivna osoba i jednostavno ne moze bit nego dobro! Tako da samo hrabro, sve smo uz tebe i tvoje vrijedne folikule i vjerujemo da ce sve biti u najboljem redu! 😘

Već ću ja u pon zvat svoju ginekologica da ju pitam kad me može ranije primit 😂

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

16. Listopad 2020. 20:03

Ja cu samo reci poucena svojim nazalost dugogodišnjim iskustvom u ovim vodama... Nakon brdo neuspjesnih transfera mislila sam da kad konacno zatrudnim ma znat cu.. Tu cure spominju implantacijsko krvarenje, pikanja kojekakva, grudi napuhane, one napuhane, muka im... bla blaaaa.. Dakle 3 puta trudna niti jednom nisam se osjecala trudno.... Osim sad eto mozda jer su bili blizanci sam 2 dana osjecala kao menstrualni grcenje par minuta i stavila ulozak unatoc propisanih brdo pozitivnih testova tako da....
    Ne morate se uopce osjecati trudno.. Netko osjeti ranije netko kasnije.... A netko nikad, imaju onu sto bi se reklo uredno skolsku trudnocu... 

• maja555
    16. Listopad 2020. 20:14

Nikitta znam da su prirodnjaci zeznuti. Vidit cu sta ce mi reci. Mislim predlozio mi je i inseminaciju ali prije toga da napravim propuhivanje. To nisam tila. Mozda na kraju bude blaga stimulacija. Vidit cemo sta cemo se dog kad vidi nalaze.

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

• *.Women_name.*
    16. Listopad 2020. 20:28

Nikitta

Sve je bilo potpuno bezbolno. Kad sam skužila na kraju kako je palac zamotan, rekla sam da ‘ladno mogu glumiti hobita u novom Gospodaru prstenova. Na kraju mi je dr. rekao da sam spaljena, slatka i da sam mu uljepšala dan, iako sam ga satrala sa sto pitanja za vrijeme zahvata.🤣Stigla sam kući, a penjanje sa štakama na 4. kat bez lifta je bio hit. Muž je bio uz mene cijelo vrijeme, i od sad nadalje me mazi i pazi. Sada me čeka strogo mirovanje i poduži oporavak. Imam samo 1 šav, nemreš bilivit! Ljude koji u ovoj korona krizi pljuju medicinu, cjepiva, liječnike, ne mogu shvatiti, dapače hvalim Boga što postoji sve to, namučio me ovaj palac 9 mjeseci kao idiota🙄Ovaj zahvat samo je uvod za tešku operaciju endometrioze koja me uskoro očekuje, a za sve vas koji vjerujete u Boga, namig: molitve za moje ozdravljenje na svim levelima rado ću prihvatiti, iduće razdoblje će mi trebati više nego ikada.🙏🏼😍❤️

Ubacit ću te u svoje molitve koje molim svaku večer 😁❤️🙏 

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• *.Women_name.*
    16. Listopad 2020. 20:30

I da Nikitta brz oporavak ti želim, ti si žena lavica 💪😘

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    16. Listopad 2020. 20:38

Nikita brz oporavak 🙏🙏🙏

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

• maja555
    16. Listopad 2020. 20:42

Nikitta brz oporavak, pomolit cu se za tebe. 
    Svakako, i meni je bilo grozno dok mi je cista bila 5.5 cm, imala sam bolove 25 dana u mjesecu od 30. Kako se sad ta cokoladna cista smanjila na 1.2 cm, puno mi je bolje. Pitala sam doktore jeli moguce da je to bila neka druga cista, da nije cokoladna..rekli su da ne. A pogledalo me 10-ak doktora. Jos su mi i polip skidali. Svakako, ako ti se ikako da probaj kapi od jadranke.

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

AuroraB
    16. Listopad 2020. 20:46

Hahahahaha e Nikitta, baš sam se namijala sad na tvoje događaje s palcem🙈🤣👍 Dobro, jedno si rješila... idemo dalje! 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.