Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • more2309
    16. Listopad 2020. 17:04

Lotus ja sam isto uvjerena da ce bit transfer, bilo bi mi suludo da ti ne jave ako se nedaj Boze nisu razvili. U svakom slucaju drzim fige da bude sutra transfer i da bude dobitan 🙂🤞🤞🍀🍀🙏🙏!

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

• *.Women_name.*
    16. Listopad 2020. 17:10

more2309

Woman nameodlicna beta, cestitam 🎉🎉🎊🎊🎊!!! Sad drzimo fige za ultrazvuk da bude isto tako odlican 🤞🤞🍀🍀🙏🙏!
    MTBto ti je normalno, tako ti je i meni bilo, to je samo curilo🙈, ja sam isto bila uvjerena da je to sve popucalo i da nista od toga, na kraju sam hvala Bogu bila u krivu. Budi bez brige znaju oni procijenit kad je vrijeme za stopericu. Bit ce to sve odlicno 🤞🤞🍀🍀🙏🙏!! Jedva cekam da nam javis odlicne rezultate 🙂🙂!

Hvalaa more2309 i ostale cure 🙏🙏😘 baš ste ogromna podrška ❤️
    MTB vjeruj mi neće puknut. Od kad idem na ivf sam se uvjerila da one gluposti s rastezljivom sluzi ne drže vodu, meni to nikad ne bude u to vrijeme.  A kako i sama vidiš da sam ogroman panocar i pesimist mene uvijek nkj boli, kako moj muž kaže onda meni daj šuti, tebi je folikul pukao već deset puta. I stvarno, mene uvijek to nešto jako boli taj jajnik, a evo oba puta izvađeni da nisu pukli 😂 znaju oni jako dobro svoj posao, postoji mogućnost ali rijetko

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Tuma
    16. Listopad 2020. 17:17

Bozma

Tuma, vidiš stvarno. baš jutros gledam i mislim se da li da uzmem i njega, pa se mislim….ma to biće isti test samo njega stave u plastiku, a unutra isto. Takvi su oni u dm, imaju trake i u plastici, kad rastaviš plastiku unutra ista traka (da, znam….bolesna sam, koliko sam ih samo puta rastavila ne bi li vidila crtu kad ih rastavim)

Probaj s njim još.  S tim da sam ja taj radila popodne   išla sam u vikendicu i u šetnju šumom, on mi je bio u torbi i reko ajmo probat😅 tak da sam ovaj popiskila sa nez kojim urinom u sumici. 😅
    A i ja sam prije i rastavljala i gledala testove od iza, sa bljeskalicom,  pod posebnim svijetlima.... nema šta nisam probala. 😅

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    16. Listopad 2020. 17:33

Hvala cure. Nekako sam si nestrpljiva do sutrašnjeg pregleda (mogu misliti kako ću biti nepodnošljiva nakon transfera ), pa ubijam vrijeme serijama do pikanja, a onda do spavanja.
    Sutra se dižem ranom zorom, pa prvo vađenje krvi, a onda kontrolni UZV. Mozak mi je ispario, ne mogu više ništa raditi. Nisam nervozna, nego me nekako ništa ne zanima osim ovog, postala sam jednoumna i imam samo jedan cilj. Srećom, nisam sklona velikim razočarenjima jer je dio mene uvijek spreman na najgore, tako da puštam da budem kakva mi sad paše da budem. Ako ovo ima smisla. 

💔💔💔

16. Listopad 2020. 17:37

Tuma

Bozma

Tuma, vidiš stvarno. baš jutros gledam i mislim se da li da uzmem i njega, pa se mislim….ma to biće isti test samo njega stave u plastiku, a unutra isto. Takvi su oni u dm, imaju trake i u plastici, kad rastaviš plastiku unutra ista traka (da, znam….bolesna sam, koliko sam ih samo puta rastavila ne bi li vidila crtu kad ih rastavim)

Probaj s njim još. S tim da sam ja taj radila popodne išla sam u vikendicu i u šetnju šumom, on mi je bio u torbi i reko ajmo probat😅 tak da sam ovaj popiskila sa nez kojim urinom u sumici. 😅
    A i ja sam prije i rastavljala i gledala testove od iza, sa bljeskalicom, pod posebnim svijetlima…. nema šta nisam probala. 😅

Nadam se da će bit bar druga smjena sutra u mullera

Tinchy_07
    16. Listopad 2020. 17:38

Bozma

Tuma

Bozma

Probaj s njim još. S tim da sam ja taj radila popodne išla sam u vikendicu i u šetnju šumom, on mi je bio u torbi i reko ajmo probat😅 tak da sam ovaj popiskila sa nez kojim urinom u sumici. 😅
    A i ja sam prije i rastavljala i gledala testove od iza, sa bljeskalicom, pod posebnim svijetlima…. nema šta nisam probala. 😅

Nadam se da će bit bar druga smjena sutra u mullera

😂😂😂

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

AuroraB
    16. Listopad 2020. 17:40

Bozma koji ti sutra bude dan transfera?

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

16. Listopad 2020. 17:49

AuroraB, 10-ti
    MimiDrimi, ili bilo tko drugi tko kupuje sa iHerba, aj neka mi netko kopira onaj kod za popust

16. Listopad 2020. 17:50

MTB

Hvala cure. Nekako sam si nestrpljiva do sutrašnjeg pregleda (mogu misliti kako ću biti nepodnošljiva nakon transfera), pa ubijam vrijeme serijama do pikanja, a onda do spavanja.
    Sutra se dižem ranom zorom, pa prvo vađenje krvi, a onda kontrolni UZV. Mozak mi je ispario, ne mogu više ništa raditi. Nisam nervozna, nego me nekako ništa ne zanima osim ovog, postala sam jednoumna i imam samo jedan cilj. Srećom, nisam sklona velikim razočarenjima jer je dio mene uvijek spreman na najgore, tako da puštam da budem kakva mi sad paše da budem. Ako ovo ima smisla.

Ima smisla. Ista sam takva. Osjecam se kako zelim i smatram da je to dobro. Imam pravo na to. Pa cak o da ne bude nista. Opet nema veze idemo dalje. Samo jednostavno ne zelim potiskivat osjecaje i gurat ih pod tepih. Tako je kako je. Iz koze nemos izac. Pa onda najbolje prihvatiti sve kako je. I btw. Ja sam isto imala sluz prije punkcije i svakakve iscjedke. Cak sam  dobila stopericu i triggere u 23 sata a punkcija je bila tek oko 12...znaci 37 sati kasnije i niti jedan nije puko 😉

16. Listopad 2020. 17:54

Cestitam svima koje su dobile pozitivne bete i/ili pozitivne testice, nek vam dalje bude skolsko i dosadno 👍👍
    A ostalim koje cekaju bete drzim 🤞🤞 da bete budu pozitivne. 
    A one koje su dobile - na testu ili negativnu betu, glavu gore i hrabro naprijed. Niti jedan put do cilja nije lagan, ali ipak na kraju nas ocekuje nesto prekrasno zbog cega se sav trud i zrtva isplati. Samo nekada treba malo proc vise vremena od onoga nego sto bi mi htjele. ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.