Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Listopad 2020. 16:17

Tuma, vidiš stvarno. baš jutros gledam i mislim se da li da uzmem i njega, pa se mislim....ma to biće isti test samo njega stave u plastiku, a unutra isto. Takvi su oni u dm, imaju trake i u plastici, kad rastaviš plastiku unutra ista traka (da, znam....bolesna sam, koliko sam ih samo puta rastavila ne bi li vidila crtu kad ih rastavim)

• maja555
    16. Listopad 2020. 16:24

lotus

maja555

miss1502

Maja555 jesi se uspjela vidjeti s Mršićem?

Nisam isla. Nisam mogla jutros zbog posla. Ginek mi je dala vitamin d i kendural c. Svakako, mislim da cu doc do njega sad za vikend jer imamo zajednickog prijatelja. Zanimaju me doze koje da pijem. Ako ne dodem, onda cu sljedeci tjedan ici ga lovati. Jeli koja od vas isla u prirodni ivf? Sta ste dobile od ljekova tada? Samo femaru/letrozol?

Ja sam sad isla u prirodni (prvi) i nista od ljekova nisam dobila, jedino štopericu 5000

Koja klinika? 

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

Tinchy_07
    16. Listopad 2020. 16:40

maja555

lotus

maja555

miss1502

Maja555 jesi se uspjela vidjeti s Mršićem?

Nisam isla. Nisam mogla jutros zbog posla. Ginek mi je dala vitamin d i kendural c. Svakako, mislim da cu doc do njega sad za vikend jer imamo zajednickog prijatelja. Zanimaju me doze koje da pijem. Ako ne dodem, onda cu sljedeci tjedan ici ga lovati. Jeli koja od vas isla u prirodni ivf? Sta ste dobile od ljekova tada? Samo femaru/letrozol?

Ja sam sad isla u prirodni (prvi) i nista od ljekova nisam dobila, jedino štopericu 5000

Koja klinika?

Kbc Rijeka

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

• maja555
    16. Listopad 2020. 16:46

Lotus jeli se oplodila? Sutra imas transfer? 
    Vidit cemo ocu ja uopce sta dobiti onda od lijekova.

**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

• maja555
    16. Listopad 2020. 16:46

23.01.21. AIH

16. Listopad 2020. 16:47

maja555 u Šparca, ali sam bila u dr. Vlašića. On je radio u Rijeci u bolnici. Čini mi se po priči da oni u Rijeci tako rade prirodnjake. 2 puta mi je pukao folikula u noći prije aspiracije, a treći put mi je na zadnjem UZV bio Šparac i on mi je dao orgalutran za taj dan i navečer štoperica i nije pukao folikul, ali na aspiraciji je bilo rovanrenja, nikako ga probit, čula sam da sestra komentira baš je tvrd, zašto neće. Na kraju nije bilo stanice, digli me odmah nakon aspiracije jer nije bilo anestezije pa nemam šta ležat, a toliko me bolilo da nisam mogla hodat do auta nego sjela uz cestu i čekala muža, pa sam odlučila da nema više prirodnjaka za mene. Ne znam kako je kod nas u bolnici sa prirodnjacima, možda pitam dr. ako bude dobre volje na sljedećim konzultacijama za jedan, nemam ih za šta čuvat

Tinchy_07
    16. Listopad 2020. 16:48

maja555

U Rijeci ne jave nista. Sutra bi trebao biti transfer pa ce me docekat ili transfer ili hladan tus. Koliko san napeta neznam tko ce docekat sutra, 11h

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32

16. Listopad 2020. 16:57

lotus, pa valjda bi ti javili da se prestala razvijat. Ne brini, bit će transfera

Tinchy_07
    16. Listopad 2020. 16:59

Bozma

lotus, pa valjda bi ti javili da se prestala razvijat. Ne brini, bit će transfera

Mislim da u Rijeci ne javljaju. Nadam se🙏🙏🙏hvala na podrsci

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32

• more2309
    16. Listopad 2020. 17:02

Woman name odlicna beta, cestitam 🎉🎉🎊🎊🎊!!! Sad drzimo fige za ultrazvuk da bude isto tako odlican 🤞🤞🍀🍀🙏🙏! 
    MTB to ti je normalno, tako ti je i meni bilo, to je samo curilo🙈, ja sam isto bila uvjerena da je to sve popucalo i da nista od toga, na kraju sam hvala Bogu bila u krivu. Budi bez brige znaju oni procijenit kad je vrijeme za stopericu. Bit ce to sve odlicno 🤞🤞🍀🍀🙏🙏!! Jedva cekam da nam javis odlicne rezultate 🙂🙂!

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.