Prijavljujem novu nuspojavu
Gusti iscjedak. Nadam se da je i to normalno? Iskusne žene, molim pomoć
Meni je isto gust, kao bjelanjak. Valjda je to konačno školska ovulacija 😅
Da, posto je bilo pre par dana, tačno se sećam. Gust kao belanjak
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Hvala svima. Danas mi je 7dc, ali mi nismo pratili ciklus sa hormonima jer su me prije toga držali na pilulama. Igrom slučaja, prvo pikanje je bilo na 1dc.
Ovakav gusti bjelanjkasti iscjedak nisam imala nikad, pa ni kad sam ovulirala. Dakle ovako to izgleda
Ali mislila sam da neće biti simptoma ovulacije kad me hormoni sprečavaju da ovuliram? Nadam se da nema šanse da su folikuli pukli i da je ovulacija krenula sama od sebe?
Idući UZV je sutra, nisam sigurna priželjkujem li štopericu sutra (pa da što prije krenemo) ili ne (pa da svi moji mališani imaju vremena za narasti)
💔💔💔
Maja555 jesi se uspjela vidjeti s Mršićem?
Nisam isla. Nisam mogla jutros zbog posla. Ginek mi je dala vitamin d i kendural c. Svakako, mislim da cu doc do njega sad za vikend jer imamo zajednickog prijatelja. Zanimaju me doze koje da pijem. Ako ne dodem, onda cu sljedeci tjedan ici ga lovati. Jeli koja od vas isla u prirodni ivf? Sta ste dobile od ljekova tada? Samo femaru/letrozol?
Ja sam sad isla u prirodni (prvi) i nista od ljekova nisam dobila, jedino štopericu 5000
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Hvala svima. Danas mi je 7dc, ali mi nismo pratili ciklus sa hormonima jer su me prije toga držali na pilulama. Igrom slučaja, prvo pikanje je bilo na 1dc.
Ovakav gusti bjelanjkasti iscjedak nisam imala nikad, pa ni kad sam ovulirala. Dakle ovako to izgleda
Ali mislila sam da neće biti simptoma ovulacije kad me hormoni sprečavaju da ovuliram? Nadam se da nema šanse da su folikuli pukli i da je ovulacija krenula sama od sebe?
Idući UZV je sutra, nisam sigurna priželjkujem li štopericu sutra (pa da što prije krenemo) ili ne (pa da svi moji mališani imaju vremena za narasti)
Ja navijam da sve tvoje dobiju sansu 🤞🍀♥️
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Women čestitam na odličnoj beti 👏🏼🍀
More tvoje je top!!! 🎉👏🏼
Bozma ne odustaj jos! Ja sam odlučila da necu radit testic do nedjelje sigurno, ako ga budem uopce radila. Beta je ionako u ponedjeljak. Jedna poznanica je nedavno radila test, 8dnt clearblue pozitivan iz aviona se vidio plus, a sutradan taj iz Mullera i crta bila onak... svijetla dosta, a beta 150. Tako da se jos tješim 😂🙈
Nisi luda s testicima, ja sam onu sliku od jucer i u negativ prebacila da vidim jel se ista nazire 😂👏🏼🤦🏻♀️
Gledala sam testove po američkim forumima (onaj njihov first response je prosjek osjetljivosti 6,33 jedinice, i tek im 5-6 dnt izbacuje sjenu)/opet se tješim 😂
Cure odlicne bete, skroz je dobar niz na forumu i nama koji jos nisu ugledali plus uljeva nadu u bolje sutra 😊😊😊
Ja na estrofemu 3dan vec ok nis nemam nuspojave iako nam u grupi na fb procitala da su neke zene imale pa se prestravila.. Cekam M jos 5 dana valjda, nadam se da nece kasnit da ce kao i do sada bar ona bit tocna u dan..
Maja555 jesi se uspjela vidjeti s Mršićem?
Nisam isla. Nisam mogla jutros zbog posla. Ginek mi je dala vitamin d i kendural c. Svakako, mislim da cu doc do njega sad za vikend jer imamo zajednickog prijatelja. Zanimaju me doze koje da pijem. Ako ne dodem, onda cu sljedeci tjedan ici ga lovati. Jeli koja od vas isla u prirodni ivf? Sta ste dobile od ljekova tada? Samo femaru/letrozol?
Ja sam sad isla u prirodni (prvi) i nista od ljekova nisam dobila, jedino štopericu 5000
ovakvi su bili i moji prirodnjaci, baš ništa od ljekova, samo štoperica Brevactide 5000
Prijavljujem novu nuspojavu
Gusti iscjedak. Nadam se da je i to normalno? Iskusne žene, molim pomoć
Nije od utrogestana?
Ne uzimam ih još, samo pikam Gonale i Cetrotide.
Ja se vise ne sjecam jesam li imala za vrijeme pikanja. Ali mislim da nema razloga za zabrinutost jer sve promjene koje uocis su posljedica hormona na koje tijelo nije naviklo pa samim time i reagira na njih. A svaka od nas ima drugacije nuspojave tako da…😉 Kada imas sljedecu folikulometriju?
Ja jesam uzimala..
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Women čestitam na odličnoj beti 👏🏼🍀
More tvoje je top!!! 🎉👏🏼
Bozmane odustaj jos! Ja sam odlučila da necu radit testic do nedjelje sigurno, ako ga budem uopce radila. Beta je ionako u ponedjeljak. Jedna poznanica je nedavno radila test, 8dnt clearblue pozitivan iz aviona se vidio plus, a sutradan taj iz Mullera i crta bila onak… svijetla dosta, a beta 150. Tako da se jos tješim 😂🙈
Nisi luda s testicima, ja sam onu sliku od jucer i u negativ prebacila da vidim jel se ista nazire 😂👏🏼🤦🏻♀️
Gledala sam testove po američkim forumima (onaj njihov first response je prosjek osjetljivosti 6,33 jedinice, i tek im 5-6 dnt izbacuje sjenu)/opet se tješim 😂
Bozma daj kupi jedan cb kak samo izdrzis hhhh
Sortiraj odgovore
Najstariji