Cure moja beta 680 držite fige za dalje 🙏🙏🙏😍
Wow, koje lijepe vijesti!!! 💪🏻😊🥰 drzimo naravno, kako drugacije? 😄 kada imas prvi uzv?
Doktor koji mi je vodio mpo me naručio 3. 11 ali mislim da ću nazvat svoju doktoricu da me primi prije da budem mirna, tko će cekat 3 tjedna 😯😯 hvala 😍
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Lijepe bete danas 😍 cestitam cure
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Women čestitam na odličnoj beti 👏🏼🍀
More tvoje je top!!! 🎉👏🏼
Bozmane odustaj jos! Ja sam odlučila da necu radit testic do nedjelje sigurno, ako ga budem uopce radila. Beta je ionako u ponedjeljak. Jedna poznanica je nedavno radila test, 8dnt clearblue pozitivan iz aviona se vidio plus, a sutradan taj iz Mullera i crta bila onak… svijetla dosta, a beta 150. Tako da se jos tješim 😂🙈
Nisi luda s testicima, ja sam onu sliku od jucer i u negativ prebacila da vidim jel se ista nazire 😂👏🏼🤦🏻♀️
Gledala sam testove po američkim forumima (onaj njihov first response je prosjek osjetljivosti 6,33 jedinice, i tek im 5-6 dnt izbacuje sjenu)/opet se tješim 😂
Ma uopće više ne znam kojim bi testovima vjerovala, jučer kinez svjetliji od ovog Mullerovog, danas kinez potamnio, a Muller ništa, a onda Muller iz druge trgovine pokaže crtu. Da ne pričam da imam doma još dvije vrste kineza koji nisu pokazali crtu ni na štopericu. Više ne kupujem ništa nego ove Innovita. Imaju i najbolje recenzije na Amazonu, naručila sam ih ali sigurno ću na kraju betu vadit prije nego dođu, ako ne dobijem prije, danas opet imam grčeve kao da ču dobit.
Je li tvoj test imao tamniju ili svijetliju kontrolnu? to su valjda i oni počeli štedit na boji pa su im nove pošiljke slabije
Hvala svima, malo ste me umirile.
Tanja79, s obzirom na to da si ti par dana ispred mene, sad ti je jasno zašto moraš imati plusić. Ne budi sebična, neka bude plusić barem radi mene
Nirvana2020, i ja navijam za tebe. Morat ćemo jednom sve naše plusiće upoznati i ispričati im kako su im se majke borile u rovovima, rame uz rame.
Bozma, nešto se sigurno događa. Držmo fige da je premija!!!
💔💔💔
Hvala svima. Danas mi je 7dc, ali mi nismo pratili ciklus sa hormonima jer su me prije toga držali na pilulama. Igrom slučaja, prvo pikanje je bilo na 1dc.
Ovakav gusti bjelanjkasti iscjedak nisam imala nikad, pa ni kad sam ovulirala. Dakle ovako to izgleda
Ali mislila sam da neće biti simptoma ovulacije kad me hormoni sprečavaju da ovuliram? Nadam se da nema šanse da su folikuli pukli i da je ovulacija krenula sama od sebe?
Idući UZV je sutra, nisam sigurna priželjkujem li štopericu sutra (pa da što prije krenemo) ili ne (pa da svi moji mališani imaju vremena za narasti)
Nema šanse da su pukli😊 cetrotide ih sprečavaju u tome. A iscjedak je znak da hormoni odrađuju svoje. Sve je čudno i sve je normalno, tako bih ja to nekako opisala😅
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Bozma imao je onak normalnu kontrolnu crtu.
Ma ubijamo se s tim ranim testiranjem. 9dnt blastice test i onda je to to. A ovo sve prije 🤢 mazohizam! Vjerojatno sve ni ne izlucujemo jednako HCG u mokraću. Ovisi i o piskenju tokom dana i noci. Ma 100 čuda! A izgleda krenuli i Svabe štedit na testovima 😂🙈 meni kad 9dnt pokaže minus, onda znam da i je minus, a sve prije ne priznajem 😂
Bozma i Blacky držim vam fige da ipak bude pozitivno iznenađenje. Ovo je stvarno igra živaca, pogotovo kod Bozme 😅 možda da probaš onaj test iz mullera, al ne trakicu vec bas test za 20ak kn. Ja sam taj radila 9.dnt i bila je ljepša crtica nego na trakici 10dnt.
Moj iscjedak je sad još slabiji, nadam se da ce nestati skroz. Iako sam mužu sad kad je došao s posla pokazala uložak i rekao mi je da nisam normalna i da to njemu ni nije smeđe, vec zmazano😅 (mislim nema od čega biti "zmazano" nego koje kapi krvi ili smedarenja pomijesnog s utrogestanom). Iako je on i za testove isto tako rekao da on ne vidi drugu crticu i da sam ja zabrijala. 😅Al oke, probat cu se opustit, to mi je i dr rekla, da po njoj nista zabrinjavajuće.
👨 31 g, sve ok
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
Imamo Laru ❤
Sve je čudno i sve je normalno, tako bih ja to nekako opisala
Tuma, ovo je savršen opis ovog procesa
💔💔💔
Sve je čudno i sve je normalno, tako bih ja to nekako opisalaTuma, ovo je savršen opis ovog procesa
Da, to mi je nekako najtočniji opis svega toga😅
👨 31 g, sve ok
Imamo Laru ❤
Bozma evo za usporedbu:
https://ibb.co/MsWwK4X
Gornji je 10dnt, a donji 9dnt. Iako sam se ja ravnala po kinezima, kod njih se lijepse sve vidjelo i tamnilo je, ali po ovima iz mullera mozda ne bi bilo lose da bas ovaj test kupiš i probas s njime. Vidiš, meni je on bio tamniji 9dnt, nego trakica 10dnt. Iako je ovo slikano sad, pa nije toliko uracunjivo 😅
👨 31 g, sve ok
Imamo Laru ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji