Monolena nemoj nikad mrziti sebe i svoje tijelo! Mi ćemo isto sve bit majke i sa svojim tijelom nekome dati život, na malo teži način, ali Bože moj takva nam je sudbina. Ja uvijek vjerujem da sve u životu ima razloga zašto i kada, pa tako i za to. Jednog dana ćeš dobiti bebicu, i biti sretna što je baš to on ili ona. Držim ti fige da uspiješ od prve 🤞🤞😍
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Ej cure! Evo mene sa pregleda.
It’s a boyyy 💙 😁
Pišonja je živahan, savrseno odgovara bebi te dobi 🤗 uglavnom sve super! Toliko je divljao unutra da je slika skroz mutna, ali cu staviti da vidite kak je sladak 😂
Bozmadanasnji je test mrvu tamniji ali ja nekako imam feeling ta si ti ispišala dušu iz sebe i ne dozvoljavas da ti se urin uopce koncentrira sa hcgom 😂 do sutra nemoj vise! Trudna si 🙏🏼♥️
Ajme čestitam na pišulincu 💕
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
https://ibb.co/vJBKDRx
Evo zlocka malog 🐒
Kako je lijepo vidjet tu slicicu, sad možete počet kupovat prve stvarčice za maleckoga. Čestitam!! 💙💙💙
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Cure, pomažite!
Meni je ovaj mjesec otkazan postupak zbog visokog TSH.
Bio je 4.20 1.10.2020. ,dr. mi je povećala terapiju s 50mg na 75mg,a vikendom 100mg. Danas sam vadila krv i TSh mi je 0.13. Kontrola mi je krajem mjeseca i ako bude nalaz ok onda idem u postupak.
Šta da radim?
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Lijepi pozdrav svima! Nova sam na forumu. Odlučila sam se priključiti kako se ne bih osjećala toliko usamljeno u svom putovanju. Naravno da je suprug uvijek uz mene, ali trebam podršku vas žena koje ste se našle u sličnoj/istoj situaciji poput mene. Ipak se jedino mi koje smo to prošle/prolazimo najbolje međusobno razumijemo. Ja sam naručena sad u siječnju za IVF, i uskoro krećem u prikupljanje potrebne dokumentacije. Iskreno da vam kažem, teško se nosim s činjenicom da ne mogu prirodno ostati trudna, prošla sam periode, a i još ih prolazim, gdje mrzim sebe i svoje tijelo. Iako se polako navikavam na činjenicu da idem na IVF, moram priznati da nisam još sasvim prihvatila ideju, i da se još uvijek nadam da ću možda uspjeti zatrudniti do 1. mjeseca.
Mogu reci u svoje ime da i ja jos uvijek imam takvih faza,sve manje ali imam. Pogotovo mi dode tesko kad pricam s nekim i onda krenu price o opuštanju,neplaniranju,sestra od susjedove prijateljice je grickala limun po punom mjesecu i ostala trudna iz prve i slicno. Poanta je da ne mozemo van iz ovog tijela, mozemo se boriti skupa s njim,pomoci mu da ostanemo trudne. I konacno vise u svojim glavama "razbiti" iluziju da s nama nesto nije u redu i da smo u necemu pogresne ili pogrijesile!! Ako nas ruka boli idemo doktoru,ako je slomljena je zagipsamo. Tako i ovo, ponekad je potrebna pomoc lijekova i doktora i u tome nema nista lose,dapace,sve ovo je dokaz koliko mozemo podnijeti i koliko snage ima u nama.... moramo prihvatiti sebe i prestati misliti tko ce sto reci ili misliti. Evo,ja se tako trudim razmisljati jer sam u pocetku bas bila zapela i bilo mi je jako tesko. Kad vidim ove zene ovdje koliko su hrabre,snazne,pozitivne,drage nema druge nego otresti prasinu,popraviti krunu i dalje u nove pobjede!!
👩 31 g. 🧔 32 g.
on-sve u redu
ja- endometrioza
2013. Laparoskopija endometrioze
2017. Polip maternice operacija
2018/2019 povratak endometrioze
2.5 g. Prirodnog pokusavanja
12/2020 planiran 1. IVF prirodni
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Bozma meni se cini da je taj drugi malo tamniji. I dalje je to jako rano, nema druge nego da nastavis da piskas Drzim ti fige jako i navijam za ta dva tvoja brza borca svim srcem
More cestitam!!!!!! pa to je jedna debela crta koja ce sigurno dati debelu betu. Ja mislim da je vreme da pocnes jako da se radujes
MTB ti velika jedna ratnice - srecno danas!!! Pazi sta ti kazem - ja mislim da ces danas imati i vise od ta 4 folikula. Jel mozes samo da me podsetis koju stimulaciju uzimas?
Ja sam danas dobila vrlo sturi izvestaj iz laba. Samo da se mali jos bori i da je embrion onakav kakav se ocekuje da bude na danasnji dan. Vise bih volela da su mi rekli malo vise - koliko ima celija i ima li fragmentacije, jer ovo moze da znaci i da je malo usporio, buduci da je juce bio napredan...Samo su mi rekli jos da je ovo period neizvesnosti, sto znam - prelazak sa treceg na cetvrti dan. Drzi se malisa!!!
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Mogu li se i ja dodat na popis? 😊. Nasu borbu imate kod mene u potpisu, da ne dosadujem. Ja sam PCOS a M je OAT. Trenutno sam u hiperu. Punkcija bila u utorak. 40 js. 27 se moglo oploditi. 23 ih se oplodilo. Transfer ce biti sljedeci ciklus. Trenutno cekamo ponedjeljak da nam jave koliko ce od oplodenih doc do blastice.
Lijepi pozdrav svima! Nova sam na forumu. Odlučila sam se priključiti kako se ne bih osjećala toliko usamljeno u svom putovanju. Naravno da je suprug uvijek uz mene, ali trebam podršku vas žena koje ste se našle u sličnoj/istoj situaciji poput mene. Ipak se jedino mi koje smo to prošle/prolazimo najbolje međusobno razumijemo. Ja sam naručena sad u siječnju za IVF, i uskoro krećem u prikupljanje potrebne dokumentacije. Iskreno da vam kažem, teško se nosim s činjenicom da ne mogu prirodno ostati trudna, prošla sam periode, a i još ih prolazim, gdje mrzim sebe i svoje tijelo. Iako se polako navikavam na činjenicu da idem na IVF, moram priznati da nisam još sasvim prihvatila ideju, i da se još uvijek nadam da ću možda uspjeti zatrudniti do 1. mjeseca.
Mogu reci u svoje ime da i ja jos uvijek imam takvih faza,sve manje ali imam. Pogotovo mi dode tesko kad pricam s nekim i onda krenu price o opuštanju,neplaniranju,sestra od susjedove prijateljice je grickala limun po punom mjesecu i ostala trudna iz prve i slicno. Poanta je da ne mozemo van iz ovog tijela, mozemo se boriti skupa s njim,pomoci mu da ostanemo trudne. I konacno vise u svojim glavama "razbiti" iluziju da s nama nesto nije u redu i da smo u necemu pogresne ili pogrijesile!! Ako nas ruka boli idemo doktoru,ako je slomljena je zagipsamo. Tako i ovo, ponekad je potrebna pomoc lijekova i doktora i u tome nema nista lose,dapace,sve ovo je dokaz koliko mozemo podnijeti i koliko snage ima u nama…. moramo prihvatiti sebe i prestati misliti tko ce sto reci ili misliti. Evo,ja se tako trudim razmisljati jer sam u pocetku bas bila zapela i bilo mi je jako tesko. Kad vidim ove zene ovdje koliko su hrabre,snazne,pozitivne,drage nema druge nego otresti prasinu,popraviti krunu i dalje u nove pobjede!!👩 31 g. 🧔 32 g.
on-sve u redu
ja- endometrioza
2013. Laparoskopija endometrioze
2017. Polip maternice operacija
2018/2019 povratak endometrioze
2.5 g. Prirodnog pokusavanja
12/2020 planiran 1. IVF prirodni
💪💪💪💪 Ja baš zbog ovog imam visoko mišljenje o nama MPO ženama, a takvo mišljenje bi trebali imati svi. Nažalost nas ima sve više, pa se to mišljenje i polako mijenja ☺️
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Mogu li se i ja dodat na popis? 😊. Nasu borbu imate kod mene u potpisu, da ne dosadujem. Ja sam PCOS a M je OAT. Trenutno sam u hiperu. Punkcija bila u utorak. 40 js. 27 se moglo oploditi. 23 ih se oplodilo. Transfer ce biti sljedeci ciklus. Trenutno cekamo ponedjeljak da nam jave koliko ce od oplodenih doc do blastice.
40 😯😯😯😯 23 bebaaa 😍😍 svaka čast!!
Da se što prije ona prava 👶 u gnijezdi u svoju toplu kućicu ☺️😘
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680